MikiPirs je napisao/la: ↑01 dec 2025, 07:54
invincible1921 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 02:44
MikiPirs je napisao/la: ↑01 dec 2025, 02:36
Kako navijati za BiH kada si Srbin iz BiH kada ovakvih bolesnika ima koji etiketiraju sve redom? Zasto se onda cudite da momci ne zele igrati za tu istu BiH… bolesnici ostaju zivjeti u 95toj i dzaba
Lako..za takvu BiH su mnogi i srbi poginuli..to ako se ti pronalazis prozvan skandiranjem, onda se ti malo zapitaj a nemoj propitivat nas..
Zuc 93: "Tekbirr...ovdje Rade majku vam cetn.icku"
Rade Zoranovic kako sam za sebe kaze srbin sa dna kace..a tebi eto problem navijat jer zaboga vrijedja se se drzava koja hoce fa nas unisti
Zasto se kao Srbin koji navijanza BiH osjecam lose nije zbog navijanja sa tribina Skenderije, nego zbog razmisljanja i ponasanja dijela BiH npr citaj sta se meni licno pise na ovom forumu
Ta tvoja prica mi je u fazonu "Sklonite ljiljane jer ne mogu Srbi da prihvate drzavu gdje je to zastava"...zastava se promjenila izabrana najneutralnija moguca...i sta onda?
Dal srbi postuju tu zastavu ili drzavu? postuju al u qrcu...U sustini da se mi ne lazemo srbi i hrvati u toj nasoj multi kulti svijesti vide svoju sansu da nam udju sazada sto bi onaj reko...i sad mi iako to znamo trebamo bit levati i dopustit to , pucat sami sebi u nogu
Ja ti opet kazem, da su svi ljudi kao Bosnjaci svijet bi bio puno bolje mjesto, o balkanu je i suvisno pricat ..da su makar upola ko mi, ako nista bar nekih 100k ljudi bi bilo zivo danas..a nisu
Veoma mali broj Srba i Hrvata koji voli i postuje BiH se ne osjeca ruzno na ovakva skandiranja jer znaju na koga se odnose..razni da ne kazem mnogi srbi i hrvati su zivot dali za ovu drzavu noseci npr tr iste ljiljane koji se nazivaju "ratnom zastavom"...znaci nije do nas, nego do njih
Za kraj da ja tebe nesto vako pitam nesto cisto logicki...
NISU LI SRBI I HRVATI TI KOJI BI SE NAMA TREBALI DODVORAVATI DA MI NJIMA OPROSTIMO A NE OBRATNO?
Znaci tebe zena npr vara stalno, ti ne smijes rec da je ravaku i odyebat je nego trebas se uzdic iznad toga i oprastat joj, dok te ona vara na svakom cosku i priva da si levat?
Nazovi me kako hoces, al zbog svega sto je bilo i svega sto se desava, mi ne da imamo pravo, nego trebamo bit krajnje nepovjerljivi i prema Srbiji i Hrvatskoj...pa evo nek nas razuvjere, nemoj se ti sekirat, bosnji pruzi jednu ruku prijateljstva on ce tebi deset..jer mi smo takvi.
Samo je finta sto nam tu ruku niko ne pruza nego je drzi stisnutu u saku i prijeti nam stalno