Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
16%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
15
31%
4) St.Pauli
9
18%
5) Mainz
7
14%
6) Augsburg
8
16%
7) Union Berlin
2
4%

Ukupno glasova: 49

bayernovac
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la bayernovac » 07 avg 2009, 23:06

cappy je napisao/la:
Bez_komentara je napisao/la:
bayernovac je napisao/la:ja sam već poslao ovima iz Bh cabel neta E-mail da uvrste eurosport2 sa prenosima bundeslige.
E mail [email protected]
Ma kakvi!
I ja sam jutros vise mailova i na nijedan stoka nije odgovorila.Zvali,kaze nemamo mi stim nikakve veze.Kaze mi pustamo samo ono sto nam oni daju.Ma aaaaaaaaaa?!!?!?!
A taj Ard izgleda samo veceras pustio tekmu,vise nece.
Jedino srpska verzija eurosporta 2.A citajuci danasnje postove na forumu,raja ima jedno 4 verzije eurosporta 2.Neko se ovde zestoko zajebava, i naravno izludjuje me :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: aaaaaaaa :evil: !!!

ja sam vec izludio :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pa šta jarane da radimo da neplaćamo više pretplatu ftv-u ali smo kako je onaj Ahmetović u zadnjoj utakmici prošle sezone govorio na sa glas da ćemo i u buduće uzivati u utakmicama bundeslige. Koji mazlum
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

emir_

Post Postao/la emir_ » 07 avg 2009, 23:08

Znači ovako, pravo za prenos bundeslige ima samo Eurosport2, imate ga na digitalnoj Digi Tv na češkom i srpskom jeziku... Ja sam gledao večeras na srpskom i super je, komentator hvali naše i stvarno me oduševio, Bosanci ovo, Bosanci ono... Znači, sutra lagano kupite resiver i tanjir, zovnite stručnjake da srede, imate kodove kad zaključaju samo kucajte "codes Digi tv" na googlu i to je to... inače, prenositi će, 4 tekme svake sezone, petak, dvije u subotu i nedjelja... sutra u 18.30h Hoffenheim... Priije svake tekme emisija od pola sata o Bundesligi, izjave i to... Strašna stvar... eto
4-IN-A-ROW

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 avg 2009, 23:16

emir_ je napisao/la:Znači ovako, pravo za prenos bundeslige ima samo Eurosport2, imate ga na digitalnoj Digi Tv na češkom i srpskom jeziku... Ja sam gledao večeras na srpskom i super je, komentator hvali naše i stvarno me oduševio, Bosanci ovo, Bosanci ono... Znači, sutra lagano kupite resiver i tanjir, zovnite stručnjake da srede, imate kodove kad zaključaju samo kucajte "codes Digi tv" na googlu i to je to... inače, prenositi će, 4 tekme svake sezone, petak, dvije u subotu i nedjelja... sutra u 18.30h Hoffenheim... Priije svake tekme emisija od pola sata o Bundesligi, izjave i to... Strašna stvar... eto
to moram stvarno kupiti inace nista od ove nase us ra ne kablovske :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 07 avg 2009, 23:24

nisam bio kod kuce ,bio sam u gradu ,al evo mi sad otac kaze da je bila bundesliga na eurosport2 kod nas :DD kablovska elkatel (isti paket programa kao kod elta-mt) :D:DDD tuzla je pokrivenaaaa :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la harishp » 07 avg 2009, 23:31

Vrijeme da bajern dobije po brnjici :mrgreen:
Malo salihaga,Vedo i onda Obasi da malo vidim semafor zvani Ulli :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 07 avg 2009, 23:32

Dajte ba hoce li biti na ovom engleskom eurosportu 2 bundesliga. Nije mi jasno eurosport 2 otkupio prava, a ne prenosi. Zapravo kako na ovom nema, a na srpskom eurosportu 2 ima. I JOS NESTO ZASTO MI NEMOZEMO IMATI BOSANSKI EUROSPORT PA DA NA MIRU KO LJUDI GLEDAMO. ZA OVO SVE STO NAM SE DESAVA JE KRIVA ****** SRBIJA

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 avg 2009, 23:32

Prestanite vise sa tim kablovskim, satelitskim, eurosport ovaj, eurosport onaj, radio prenos, ard....

Kukanja i moljakanja na vrh glave, umjesto da se snalazite vi upropastavate teme sa tim stvarima.
Ko ima ima, ko nema nek' grebe ili na kraju ostaje dobri stari (novi :D ) internet.

Nastavite o fudbalu pricati (u ovom slucaju bundesliga), o kanalima otvorite posebnu temu.

Na kraju da se pridruzim vecini...da kazem, to Miskeeee :lol:
Svaka cast majstoru, bio je nevidljiv, teske noge, dobro pokrivanje...ali onu jednu zavrnu sa felsom bas kako treba.
Lehmann obosio po glavi jos vise, hebo ga Dino Zoff i 40-te :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 avg 2009, 23:34

Je li iko ima Elob sa ES2 da je bio prijenos utakmice. Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 avg 2009, 23:36

geronimo je napisao/la:Prestanite vise sa tim kablovskim, satelitskim, eurosport ovaj, eurosport onaj, radio prenos, ard....

Kukanja i moljakanja na vrh glave, umjesto da se snalazite vi upropastavate teme sa tim stvarima.
Ko ima ima, ko nema nek' grebe ili na kraju ostaje dobri stari (novi :D ) internet.

Nastavite o fudbalu pricati (u ovom slucaju bundesliga), o kanalima otvorite posebnu temu.

Na kraju da se pridruzim vecini...da kazem, to Miskeeee :lol:
Svaka cast majstoru, bio je nevidljiv, teske noge, dobro pokrivanje...ali onu jednu zavrnu sa felsom bas kako treba.
Lehmann obosio po glavi jos vise, hebo ga Dino Zoff i 40-te :mrgreen:
Miske se sto puta vratio u svoj sesnaesterac i pomagao odbrani.Inace u napadu jedan napad majstorski potez i....cao dzaci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 avg 2009, 23:41

harishp je napisao/la:Vrijeme da bajern dobije po brnjici :mrgreen:
Malo salihaga,Vedo i onda Obasi da malo vidim semafor zvani Ulli :lol:
Pa ne bi me cudilo, sto uostalom? Lopta je okrugla, ne ova nasa, sto je na srecu nema...nego inace :lol:

Radujem se Vedinom povratku kao malo dijete :) pa nek' bude, sta bude 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 07 avg 2009, 23:55

jel martins ulazio ?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 avg 2009, 23:59

Ne! ! !
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2009, 00:05

Ovaj k'o da radi za merhamet :D

Hoff ništa posebno u pripremama, jedna dobra utakmica protiv grka, kasnije veoma loše. Vidjet ćemo ih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 avg 2009, 00:14

Sve je otvoreno, biti će inšAllah dosta golova.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 avg 2009, 00:19

Virtu4l je napisao/la:Ovaj k'o da radi za merhamet :D

Hoff ništa posebno u pripremama, jedna dobra utakmica protiv grka, kasnije veoma loše. Vidjet ćemo ih.
Nesto kao Zeljo svi ih guzili u pripremama.Otoku dobise,ja kad ih onda krenu :lol: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 08 avg 2009, 00:20

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ovaj k'o da radi za merhamet :D

Nesto kao Zeljo svi ih guzili u pripremama.Otoku dobise,ja kad ih onda krenu :lol: :mrgreen:
nisu guzili vec ****, joj kako se vlgarno izrazavas

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 08 avg 2009, 00:36

Zvjezdani studio i Južnjačka dinastija

Nakon što putem malih ekrana nisu imali priliku pratiti (ne)uspjehe naših klubova u europskim takmičenjima, gledatelji u BiH ostati će i bez direktnih prijenosa Bundeslige na Federalnoj televiziji.
Kao što je od prije poznato Eurosport je otkupio prava za emitiranje Bundeslige za 22 države u Europi, među kojima je i BiH.

Iako su iz Federalne televizije najavljivali da će učiniti sve kako bi svojim gledateljima ponovno mogli omogućiti prijenos utakmica njemačke lige u kojoj značajnu ulogu igraju naši reprezentativci, od toga nažalost neće biti ništa.

Na ovaj problem ukazao je i drugi strijelac Bundeslige u prošloj sezoni, naš Edin Džeko, koji je putem svoje službene web stranice apelirao na vlasnike TV prava da se FTV-u izađe u susret i omogući praćenje igara Wolfsburga, Hoffenheima, Bayerna… Niti njegov apel nije naišao na plodno tlo.

Tako ćemo u subotu i nedjelju, u terminima kada smo navikli gledati majstorije Misimovića, Džeke, Salihovića, Ibiševića i drugih, gledati Zvjezdani studio i Južnjačku dinastija. Žalosno!

Bas dobro napisano...

Inace kod mene je HS kablovska u Sarajevu i nema eurosporta, tako da moram pratiti tekme na netu ili samo preglede utakmica na ARD-u... naravno sve zahvaljujuci nesposobnjakovicima iz TV kuca. :evil:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 avg 2009, 09:33

emir_ je napisao/la:Znači ovako, pravo za prenos bundeslige ima samo Eurosport2, imate ga na digitalnoj Digi Tv na češkom i srpskom jeziku... Ja sam gledao večeras na srpskom i super je, komentator hvali naše i stvarno me oduševio, Bosanci ovo, Bosanci ono... Znači, sutra lagano kupite resiver i tanjir, zovnite stručnjake da srede, imate kodove kad zaključaju samo kucajte "codes Digi tv" na googlu i to je to... inače, prenositi će, 4 tekme svake sezone, petak, dvije u subotu i nedjelja... sutra u 18.30h Hoffenheim... Priije svake tekme emisija od pola sata o Bundesligi, izjave i to... Strašna stvar... eto
momak je vam lijepo rekao, i pored njemacke mozete gledati i ostale lige petice,te holandsku, belgijsku, njemacku 2, rusku, i koju vise ne, postoji oko 15 sportova koji nema sta ne prenose, sve na jednom mjestu, samo morate kupiti resiver koji kosta oko 70 KM i tanjir, i kasnije kao sto emir rece na internetu mozete naci kodove kad budu trebali
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 08 avg 2009, 10:04

YNWA je napisao/la:
momak je vam lijepo rekao, i pored njemacke mozete gledati i ostale lige petice,te holandsku, belgijsku, njemacku 2, rusku, i koju vise ne, postoji oko 15 sportova koji nema sta ne prenose, sve na jednom mjestu, samo morate kupiti resiver koji kosta oko 70 KM i tanjir, i kasnije kao sto emir rece na internetu mozete naci kodove kad budu trebali
Ali isto tako ja sam dao da mi u resiver ugrade neki dio, nemam pojma koji, i sam odključava, tako da nemam pojma kad padnu kodovi, sto je extra, priznat će te.
Inače, sinoć sam bio jedan od srečkovića, i mogao sam gledati utakmicu na 2 eurosporta, srpskom i rumunskom.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 08 avg 2009, 10:15

hoce biti na justinu ili atdhe hoffenheim bayern
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.