FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
48
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 200

ŠTA_JE
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ŠTA_JE » 10 mar 2024, 08:48

Ziljkić igra raja mu laje jer lose igra. Ovdje se upiralo prstom jer je Ziljkić trovao atmosferu u svlačionici. Ziljkića suspenduju ovdje plač za njim. Kakvi smo zaključite Sami.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 mar 2024, 08:51

Ne treba kerovima dozvoliti dolazak.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 10 mar 2024, 08:51

ŠTA_JE je napisao/la:
10 mar 2024, 08:48
Ziljkić igra raja mu laje jer lose igra. Ovdje se upiralo prstom jer je Ziljkić trovao atmosferu u svlačionici. Ziljkića suspenduju ovdje plač za njim. Kakvi smo zaključite Sami.
Ko place za njim?
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 10 mar 2024, 08:58

Harakiri79 je napisao/la:
10 mar 2024, 01:44
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
10 mar 2024, 01:37
mosarajvosa83 je napisao/la:
10 mar 2024, 00:16
Uglavnom,svaka cast Rozmanu i Ibricicu ispali su gospoda,podnijelo ostavke koje na srecu nisu uvazene,htjeli ljudi da bjeze,kome normalnom treba ovo kroz sta su prosli igraci,trener svaka cast i njima i igracima. Da su pratili izjave Rozmana cim dodjemo u Sarajevo sve je drugacije sami ste mogli skontat neke stvari ili citat izmedju redova. Moraju botovi od zalizanog vise botova poslat ovdje,slabi su ovi a i previse glupi
Ozbiljna masinerija a kako ne bi bila. Ozbiljna lova u pitanju, na sve nacine se prodaje magla pa i na “nebitnim forumima” se voda na odredjen mlin okrece.

SVI NA SJEVER!
Ozbiljna masinerija koja je jaca i od americke ambasade :mrgreen:

Pa taj Ismir Mirvic je americki drzavljanin i pod zastitom je americke ambasade i sve ove poslove koje radi aminaju mu iz ambasade. Ljudi na vlast dovedu koga hoce kod nas a da ne mogu da se obracunaju sa sitnim kriminalcicima koji ucjenjuju Mirvica i klub. Za svog drzavljanina, pogotovo biznismena vojsku dizu, al evo i oni su se urotili protiv kluba :D :D :D

Vise gluposti za jednu noc nisam procitao nikad u zivotu
Ti napisa joa vece gluposti, sta americka ambasada ima sa ismirom? Pa kad bi tako svaka ambasada branila svakog gradjanina na ulici, trebalo bi im 5000 radnika. Cuj oni mu aminuju poslove :rol: :rol: :rol:
Eto te ko mitomani kad zu govorili da diglisic ceka dozvolu state departmenta da ulozi milion u zelju, amerikanci milijarde vrte u svijetu svaki dan :crazy:
Znas li ti uopste sta rade ambasade

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 10 mar 2024, 09:02

Tatamata1946 je napisao/la:
10 mar 2024, 07:52
NajvecaRadosti je napisao/la:
10 mar 2024, 02:01
leo1946 je napisao/la:
10 mar 2024, 01:35
Posto je velika vjerovatnoca da iduci vikend docekamo stoku na kosevu, obavezno im udariti ulazak 3 sata prije utakmice i dati im 5% od kapaciteta tri tribine (sjever, zapad, jug), istok nece biti otvoren svakako. Nek se yebu
I lupit im cijenu 30KM.
5% zagradit ih u onaj cosak bez stolica i dosta.
Ma ne treba im dati nikako da dolaze kad ni nama nisu dozvolili. Ali realnost je da ce dobiti 4 hiljade ulaznica.
Dobiti ce karinu, ne treba ih uopste pustiti, ako ne bude belaja, zbog tampon zone gurnuti ih u malu sekciju na jugu, tamo prema istoku, jer ce na zapadu biti sve puno

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 10 mar 2024, 09:04

fks74 je napisao/la:
10 mar 2024, 08:51
Ne treba kerovima dozvoliti dolazak.
Apsolutno. Posljednjih par godina se ponašaju kao zadnji primitivci.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 10 mar 2024, 09:33

AVNOJ je napisao/la:
10 mar 2024, 00:49
SamoDaKazeem je napisao/la:
10 mar 2024, 00:37
AVNOJ je napisao/la:
10 mar 2024, 00:27

Pa hajde pametni napiši nam...
Koja su to dva klana, u šta se oni hoće ugraditi i koga hoće više da opljačkaju???
Čuj koja dva klana,a pojačanja nam slabija od igrača koji su već tu.I eto slučajno su ovi rastjerani, vjerovat ćemo u priče da nisu vježbe radili na treningu.
Normalno da sam pametan za razliku od tebe.
Tri jednostavna pitanja za koji si napisao da znaš odgovor evo ponovit ču ti ih.
1. Koja su to dva klana?
2. U šta se oni hoče ugraditi?
3. Koga više hoće da opljačkaju?
Rekao si da si.pametan pa evo prosvijetli i mene.
Ne želim objašnjavati nekome ko ne želi da vidi.
Kako ja da objasnim nekom da ako otjeraš pet igrača,a zamjeniš ih sa pet gorih automatski praviš dva klana.
Kako nekom ko se pravi slijep objasniti da se igrači dovode na preporuke i da se preko takvih igrača uzimaju pare i ugrađuju razni likovi.
A povrh svega mi se neda objašnjavati kvazi navijačima Sarajeva ko nam je uprava kluba i kakav uticaj one imaju na klub.
Ove stvari ko ne vidi nije navijač Sarajeva nego slijepac,klimoglavac i obično tele.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 10 mar 2024, 09:38

BegovicRamiz je napisao/la:
10 mar 2024, 01:38
da se razumijemo za malog ljigavca nisam od samog potpisa jednostavno previse vjestacki dodvaranje i te picice skontas odmah
medjutim ima ovdje dosta stvari koje mi nisu sjele sto se kaze
nisam danas ulazio i haman sat vremena sam citao sta se sve ispisalo
datum koji je ovdje par puta naveden je 5.11 i x sa Borcem na Kosevu tad je kepec poceo ozbiljno jel tako
znam da ima veze sa tim mafijasima bila je ovdje slika i video sa Keljemendijem al ne vjerujem da je sve ovo sam mogao izazvati znaci mora biti grupa manja/veca u trenutnom rosteru
ko je yebeni ziljkic da ucjenjuje sve igrace i strucni stab
koji se djavo preko 4 mjeseca vucaramo s tim jesu li toliko bezmudasi kolektivno da te jedan debilcic ubija u pojam
ja da sam se pitao on nikad ne bi ni postao igrac Sarajeva gnjida obicna

veceras svi sve znaju i dobro je buknulo
Rozman nije neko u koga vjerujem niti ulijeva neku nadu al isto tako ga i ne tjeram kao neki iz razloga sto ljudi koji biraju trenera veze nemaju i mogu dovesti samo goreg
pisao sam da nikakav napredak ne vidim i jedina utakmica koju bih mogao bas izdvojiti da je dobra bila je ona sa Zrinjski na Kosevu, solidne protiv Borca i Zelje ostalo tanko
isto tako sam rekao da je potanak prelazni rok i dobio odgovore tipa sta ocekujes neke bumove i gomilanje sad igraca
ne ocekujem nikakve bumove al isto tako ne ocekujem za klub koji je level iznad sto se tice finansija da na stoperu ima jednog Anicica da se dovodis u situaciju da ofanzivca spustas na beka i da sve sto si doveo vidis da je u najmanju ruku upitnog kvaliteta i da nisu nikakvo poboljsanje
malo po malo grana sve opterecenija
pripreme prosle mi jos gori
na to dodas sudijske lakrdije i dobijemo to sto imamo na proljece

druga stvar zasto Mirvic nije prihvatio naravno ako je istina ponudjene ostavke Rozmana i Ibricica
prema pisanju ovdje nimalo bezazlena situacija i sto bi se oni kao realno dva ostvarena porodicna covjek yebavali ovdje s nama i s klubom s kojim nemaju nikakvu posebnu vezu, drugim rijecima sto im ovo sve treba

zar se nije za Viverosa pricalo da ima visak kila da ne moze meda a kasnije da mu fali porodica po tom bi i Penaranda bio jedna od meta zbog svoje plate
sve je ovo da Bog sacuva

klub a pozeljno bi bilo i unfks da se oglasi po ovom pitanju ako je situacija kakva se ovdje predstavlja ako se ne presjece ode sve u 3 pm
nakaradni smo samo tako
Hebibe dragi sad si nasao raslje gadjati

svi na Borac u srijedu da probam izvuci bar nesto yeboga ledara i fudbal
Ovako, dio po dio cu odgovarati. Ziljkic nije nikakv krimos, on je obicna zdapija koja je pobjegla glavom bez obzira cim je klub "obavijestio" navijace tik prije derbija o tome sta je doticni radio, ko je upetljan oko kluba, kome se prijeti i kome su reketi udarani. Ziljkic je obicna prdimahovina koja je zbog svog narkomanluka i svojih dugova upleo klub u sve ovo.

Dalje, Rozman i Ibricic su klub gradili dio po dio jer im je receno da se Evropa mora ostvariti, nikakav trofej nije bio u opticaju da im je receno da se mora, u skladu sa tim su dovedeni i igraci da bi klub imao kontinuitet sa igracima od bar 3-4 prelazna roka. To je bio jedan od razloga sto je na sve nacine pokusavano rijesiti sa Ziljkicem na normalan nacin jer je covjek bio kapiten tog kluba.

Dalje, ostavke dvojca nisu prihvacene jer je sa njima dogovoreno nesto na duzi period. Dakle, da odu njih dvojica ti nebi imao sportskog segmenta nikako, jer to poseze za sobom i odlazak dosta ljudi iz oml.pogona itd itd. Mirvic to sada ne zeli da dopusti u cik sezone.

Pogledaj Viverosa, sta radi po maticnoj zemlji i kako igra te ima li visak kg i zapitaj se sto je oprostio puno vecu platu u Sarajevu samo da bi se vratio u drzavu a ima i zanimlniva slika Viverosa, kada je po Sarajevu hodao sa obezbjedjenjem.

I za kraj, vjerujte mi ovakve udare Sarajevo nije imalo od nastanka, treba se skupiti, dati podrsku klubu na max. Jer Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci.

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 10 mar 2024, 09:39

boki86 je napisao/la:
10 mar 2024, 08:58
Harakiri79 je napisao/la:
10 mar 2024, 01:44
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
10 mar 2024, 01:37

Ozbiljna masinerija a kako ne bi bila. Ozbiljna lova u pitanju, na sve nacine se prodaje magla pa i na “nebitnim forumima” se voda na odredjen mlin okrece.

SVI NA SJEVER!
Ozbiljna masinerija koja je jaca i od americke ambasade :mrgreen:

Pa taj Ismir Mirvic je americki drzavljanin i pod zastitom je americke ambasade i sve ove poslove koje radi aminaju mu iz ambasade. Ljudi na vlast dovedu koga hoce kod nas a da ne mogu da se obracunaju sa sitnim kriminalcicima koji ucjenjuju Mirvica i klub. Za svog drzavljanina, pogotovo biznismena vojsku dizu, al evo i oni su se urotili protiv kluba :D :D :D

Vise gluposti za jednu noc nisam procitao nikad u zivotu
Ti napisa joa vece gluposti, sta americka ambasada ima sa ismirom? Pa kad bi tako svaka ambasada branila svakog gradjanina na ulici, trebalo bi im 5000 radnika. Cuj oni mu aminuju poslove :rol: :rol: :rol:
Eto te ko mitomani kad zu govorili da diglisic ceka dozvolu state departmenta da ulozi milion u zelju, amerikanci milijarde vrte u svijetu svaki dan :crazy:
Znas li ti uopste sta rade ambasade
Da neko prijeti američkom državljaninu, koji je pored toga multimilioner, Murphy bi ako ništa Ramu Isaka zovnuo na raport.
Mislim, vjerovatno ima istine da je Ziljkić trovao atmosferu, ali ove budalaštine koji sam se načitao su smiješne. Bacili nam Baju i sad svi trebamo vjerovati u to?
I ako je istina, zašto bi mafija sada trebala prestati to raditi? Prepali se Rožmana i Ibričića? :urnebes:
Šta ako nastavimo sa istim igrama? Ako nas nastave sudije klati? Ne odemo u evropu jer smo loši. Jer su otjerani loši, a dovedeni lošiji?
Daj se uozbiljite, niste djeca.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 10 mar 2024, 09:45

Surreal je napisao/la:
09 mar 2024, 20:11
nokee je napisao/la:
09 mar 2024, 19:20
Surreal je napisao/la:
09 mar 2024, 19:16
Ne znam vala čemu toliko oduševljenje igrom.
72% posjed lopte 12 suteva, dobro zalaganje = fali ti gol samo. Al izvinite, nista ne valja je mod ovdje. Mi smo Sarajevo trebalo je ovo biti 4-0 do sad itd
Pa eto Mi kao Sarajevo smo očekivali makar remi, ali dobro imamo posjed :bow:
Evo remi bio. Znaci da si zadovoljan i da si skinuo plavu kosuljicu konacno? :guz:

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 10 mar 2024, 09:51

slika
Znaci ovo je istina?

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 mar 2024, 09:54

ŠTA_JE je napisao/la:
10 mar 2024, 09:51
slika
Znaci ovo je istina?
Ne branim ovo sandzacko smece, ali ove poruke je sve pisao isti lik. Valjda bi boja bila drugacija ili bi druge poruke bile ocitovane s desne strane.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 10 mar 2024, 09:57

Napapijri je napisao/la:
10 mar 2024, 09:54
ŠTA_JE je napisao/la:
10 mar 2024, 09:51
slika
Znaci ovo je istina?
Ne branim ovo sandzacko smece, ali ove poruke je sve pisao isti lik. Valjda bi boja bila drugacija ili bi druge poruke bile ocitovane s desne strane.
Na grupi ako su napisane, onda ne bi bila drugacija boja

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 10 mar 2024, 09:59

E čuj klub obavijestio navijače da im kapiten pravi probleme :lolno:
Samo ako je ovo tačno dovoljno govori u kakvom kanalu je ovaj klub.
Baš me interesuje ko je ispred kluba obavijestio navijače Ajla koju su bojkotovali,Mirvić koji ih je **** od kluba ili možda ovaj Real Madrid :hmmmmm:

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 10 mar 2024, 09:59

SedrenikHz je napisao/la:
10 mar 2024, 01:59
Raja previse dusmana imamo nemojmo sami sebi biti. Ja sam maloprije pogledao derby i molim vas samo pratite kretnje pojedinih igraca, Anicica pogotovo, ali nisu cista posla ubjedjen sam, yebo to mi svakako evrope necemo vidjeti ako je sve cisto, ali ako nije i rijesimo se ovih kriminalaca ubjedjen sma da cemo krenuti mljet, ALI ZATO SRIJEDA NAS SVE ZOVE ZAGRMIMO SVI
Pa ti ni ne gledaš Sarajevo, kakav Aničić na derbiju :urnebes:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 mar 2024, 10:01

Ziljkić je trebao biti prekrizen medju prvim,zasto nije Ibricic i Rozman znaju. Skupite glave dobite borac, pokazite karakter i kvalitet.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 10 mar 2024, 10:04

Džaba pojedinci brane levata, nakon ovog skandala može slobodno završiti karijeru.
ISTINA ZA VEDRANA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 mar 2024, 10:04

roccosiffredi je napisao/la:
10 mar 2024, 09:59
Raja previse dusmana imamo nemojmo sami sebi biti. Ja sam maloprije pogledao derby i molim vas samo pratite kretnje pojedinih igraca, Anicica pogotovo, ali nisu cista posla ubjedjen sam, yebo to mi svakako evrope necemo vidjeti ako je sve cisto, ali ako nije i rijesimo se ovih kriminalaca ubjedjen sma da cemo krenuti mljet, ALI ZATO SRIJEDA NAS SVE ZOVE ZAGRMIMO SVI
Još dva puta gledao :rol: :rol:
Al bitno je da se baci teorija zavjere.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 10 mar 2024, 10:07

bordobijeli je napisao/la:
10 mar 2024, 10:04
roccosiffredi je napisao/la:
10 mar 2024, 09:59
Još dva puta gledao :rol: :rol:
Al bitno je da se baci teorija zavjere.
Nema vise prilaska klubu. Gotovo. Sto ste izvlacili iz kluba izvlacili ste. Spidarova kompanija vise nikada nece prici klubu, pogotovo poslije ovoga.

Cao, cao vozdrica. Cickovo ulje, kosica !

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 10 mar 2024, 10:09

Kakvih ovdje ima debila, ni ne zaslužuju da znaju šta se dešava u i oko kluba. Kad pročitam par komentara, ljudi još Rožmana krive.
Zahvalit se prije svega Varešanoviću, od njega sve kreće pa ovamo... Ziljkiću i debilima oko njega od 2 3 igrača koji su u strahu bili na njegovoj strani i sabotirali... Ima toga koliko hoćeš, ali muka mi da pišem radi 10% normalne raje ovdje.

Nego se zahvaliti Hordama što su opet protiv kriminala stali na stranu kluba da ga zaštite.
🇵🇸

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”