Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ozbiljna masinerija koja je jaca i od americke ambasadeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 mar 2024, 01:37Ozbiljna masinerija a kako ne bi bila. Ozbiljna lova u pitanju, na sve nacine se prodaje magla pa i na “nebitnim forumima” se voda na odredjen mlin okrece.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:16Uglavnom,svaka cast Rozmanu i Ibricicu ispali su gospoda,podnijelo ostavke koje na srecu nisu uvazene,htjeli ljudi da bjeze,kome normalnom treba ovo kroz sta su prosli igraci,trener svaka cast i njima i igracima. Da su pratili izjave Rozmana cim dodjemo u Sarajevo sve je drugacije sami ste mogli skontat neke stvari ili citat izmedju redova. Moraju botovi od zalizanog vise botova poslat ovdje,slabi su ovi a i previse glupi
SVI NA SJEVER!
Ja, htjedoh ti replicirati. Cuj imaju muda Rozman i Ibricic i kome su stali na crtu. Tim potonjim moze samo Mup fup i ostali stati na crtu. Ljudima sportskim radnicima, koji postuju red i zakon, neHarakiri79 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 01:44Ozbiljna masinerija koja je jaca i od americke ambasadeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 mar 2024, 01:37Ozbiljna masinerija a kako ne bi bila. Ozbiljna lova u pitanju, na sve nacine se prodaje magla pa i na “nebitnim forumima” se voda na odredjen mlin okrece.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:16Uglavnom,svaka cast Rozmanu i Ibricicu ispali su gospoda,podnijelo ostavke koje na srecu nisu uvazene,htjeli ljudi da bjeze,kome normalnom treba ovo kroz sta su prosli igraci,trener svaka cast i njima i igracima. Da su pratili izjave Rozmana cim dodjemo u Sarajevo sve je drugacije sami ste mogli skontat neke stvari ili citat izmedju redova. Moraju botovi od zalizanog vise botova poslat ovdje,slabi su ovi a i previse glupi
SVI NA SJEVER!![]()
Pa taj Ismir Mirvic je americki drzavljanin i pod zastitom je americke ambasade i sve ove poslove koje radi aminaju mu iz ambasade. Ljudi na vlast dovedu koga hoce kod nas a da ne mogu da se obracunaju sa sitnim kriminalcicima koji ucjenjuju Mirvica i klub. Za svog drzavljanina, pogotovo biznismena vojsku dizu, al evo i oni su se urotili protiv kluba![]()
![]()
![]()
Vise gluposti za jednu noc nisam procitao nikad u zivotu
Ne branim nikoga ali sta reci nakon 0 2 na Koševu protiv Igmana pa i najsaburli raja su se grijesila sigurno samo su to ovi prenijeli na forumboki86 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 00:23Bordotim je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:22Na ovoj temi više od 90% ljudi su tako sretni bili kad je Sarajevo gubilo. Ono je baš za istraživanje i sramota je. Kakve psovke i uvrede prema ljudima u klubu. Mortem?? Ptica na grani zna, da su na ovoj temi dosta plavi štrumpfova aktivni, kao i dosta ljudi koji samo gledaju svoj ego i interes. Kako možeš ovo dopustit? Besmisleno je postala ova tema. Znam ja da ima svak svoj slobodni govor, ali ovo je preslo granice. Voliš tvoj jedini klub i onda takve psovke i uvrede?? Jeli i tako inače psujete ljudima koje volite? Jeli i tako inače vrijeđati nešto, što vi volite? Nek vas bude stid!
Čovjek da ne gleda utakmicu, i da samo čita ove nebuloze, pomislio bi da gubimo 0-10 a ne 0-2. Ako su ovo realni navijači Sarajevo onda sam ja lično Sergej Barbarez. Hajd što voljeni klub gubi 0-2 i skroz je na dnu, ovi "ljudi" jos dodatno napadaju klub. Kakva radost kod tih "ljudi", ali eto oni znaju najbolje ko uvjek do sad, zato smo imali 8 i više trenera za 3 godine i 50 do 100 novi igrača. Samo otjeraj mirvić, sve otjeraj mirvić, čak i sebe otjeraj jer mahala to traži. Mahala feat plavi korpus aka dušmani i licemjeri. Oni zaista sve znaju, jer oni samo znaju vrijeđati svoj klub. Kultura i kućni odgoj, možda tako i vrijeđaju svoju roditelje a kamoli fk sarajevo.
Sad će to neki ekspert okrenuti, iz konteksta izvadit pa odgovorit kako ja branim ovaj 2-2. Ne branim 2-2 nikako. Kako ću branit? Naravno niko nije zadovoljan sa ovim x, volio sam i ja da ih pobijedimo 5-0. Ovo mora jos 500% da bude bolje. Svako to zna i vidi. Ako mi je ekipa pala na dno, što da napadam svoju ekipu još stim uvredama??? Koji je to smisao? I to navijači? Fuj!
Ovo suđenje je tako kriminalno, da čovjek izgubi volju za fudbal. Oke mi smo skroz loši, to sve stoji, ali da ljudi pravdaju onaj penal, onaj cirkus od penala, eh to je bruka i sramota takvi su gori od gigovića+vice. Ono pravdati mogu samo dušmani i licmjeri i naravno ljudi koji imaju plavi viruz.
I da vodimo 5-0, onaj penal kad se sudi, svako dijete prestane da se bavi sa fudbalom. Naravno mahala će to pravdati jer eto nismo vodili 5-0. Pravdati kriminal govori sve o toj osobi kakva je.
Lako je volit kad pobijediš. Svako voli kad se pobijedi. Hajd probaj biti tu i kad gubiš. Ma kakvi samo kontra/protiv svog kluba.
Jeli stvarno mislite da su trener igrači i mirvić sretni što je 2-2??? Ako to mislite onda ste izgubljeni slučaj.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći.
Nekoliko primjera šta znači voliti svoj klub.
![]()
I lupit im cijenu 30KM.
+1SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:58Imaš predsjednika koji se razbacuje parama dovodi,tjera preplačuje igrače ko na traci.Imaš direktoricu koja je dijelila bjanko ugovore da bi nekoga privolila da dođe.Imaš onu seljačinu koja izađe i priča da si Real Madrid,o kuravama uposlenicama kluba i njihovim šemama **** i klošarčinama da ne govorimo.
I onda se ljudi počnu iščuđavati otkud kriminalci da se motaju oko kluba.
Pa daj barem jednom se zapitajte ko svo zlo privlači na klub.
Cetnicima treba zabranit da dodju uopsteNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 mar 2024, 02:01I lupit im cijenu 30KM.
5% zagradit ih u onaj cosak bez stolica i dosta.
Pogledaj opet derbi jer ga Anicic nije ni igrao .SedrenikHz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 01:59Raja previse dusmana imamo nemojmo sami sebi biti. Ja sam maloprije pogledao derby i molim vas samo pratite kretnje pojedinih igraca, Anicica pogotovo, ali nisu cista posla ubjedjen sam, yebo to mi svakako evrope necemo vidjeti ako je sve cisto, ali ako nije i rijesimo se ovih kriminalaca ubjedjen sma da cemo krenuti mljet, ALI ZATO SRIJEDA NAS SVE ZOVE ZAGRMIMO SVI
mikimaus je napisao/la: ↑10 mar 2024, 07:11Pogledaj opet derbi jer ga Anicic nije ni igrao .SedrenikHz je napisao/la: ↑10 mar 2024, 01:59Raja previse dusmana imamo nemojmo sami sebi biti. Ja sam maloprije pogledao derby i molim vas samo pratite kretnje pojedinih igraca, Anicica pogotovo, ali nisu cista posla ubjedjen sam, yebo to mi svakako evrope necemo vidjeti ako je sve cisto, ali ako nije i rijesimo se ovih kriminalaca ubjedjen sma da cemo krenuti mljet, ALI ZATO SRIJEDA NAS SVE ZOVE ZAGRMIMO SVI
Nema poslovnog prostora u Sarajevu koji nije pod reketom, a ni za jedan nema dokaz. Sto li majku muAntikloc je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:12Ne navodim ja nista. Samo ukazujem da nema nikakvih dokaza o ovome o cemu se prica. Prijetnje,ucjene,zastrasivanja,reket koji se spominje ovdje su ozbiljna krivicna djela. Ako stvarno postoje,ne mogu se zavrsiti na forumanju i piskaranju komentara,nego ce morati umjesati MUP i SIPA.ajdohordas je napisao/la: ↑09 mar 2024, 23:06A sta cemo ako ovo sve nisu lupanja, kako ti navodis ?Antikloc je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:55
Na Klixu ne pise apsolutno nista vise nego sto se vidi na ovoj mail poruci. Znaci nista. Kazu zvali su klub,u klubu nece da pricaju. Sad ima jedan momenat. Postoji prijetnja i osnovana prijetnja. I jedno i drugo su krivicna djela. Ne prekrsajna,nego krivicna. Krivicna djela se moraju goniti po sluzbenoj duznosti. Znaci ako je samo dio od vasih lupanja na forumu istinit. MUP mora pokrenuti istragu.
Mada puno realnije je da ona dva bandita iz Domzala traze zrtvenog jarca za svoje neznanje i neuspjehe.
Ispada sada da ti vjerujes vise Ziljkicu na lijepe oci nego nama ovdje koji imamo informacije sa razlicitih strana ?
I na klixu ne pise nista ali se u komentarima gomilaju likovi koji iznose stvari odavdje pisane i spominjane. Na osnovu toga **** sa klixa ce formirati jos jedan clanak na osnovu toga.
A to cemo vidjeti vec u iducih par dana.
Mada daleko vjerovatnije je da je rumeni seljacic ,pokrenuo nesto za sta nije znao koliko je ozbiljno. Jadan pokusaj njega i Skijasa da cvaknu nesto malo para. No,Ismir je tu. Njemu je ta sarajevska mafija i mahala najbolja raja,kucni prijatelji. Nece mu biti tesko da raspetlja. Mada da ponovim ako je tacno pola od price na forumu ne moze proci bez MUP-a.
Ma ništa to brate, pustiti im karte u prodaju u petak ujutro, a nekih 3 sata prije početka tekme otkazati im dolazak na stadion jer već imamo dojavu o planiranim neredima na stadionu. Samo vratiti istom mjerom i nikako drugačije!!!!
Ma ne treba im dati nikako da dolaze kad ni nama nisu dozvolili. Ali realnost je da ce dobiti 4 hiljade ulaznica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 mar 2024, 02:01I lupit im cijenu 30KM.
5% zagradit ih u onaj cosak bez stolica i dosta.
Ne bi ih trebali nikako pustit, nije sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, juka55, Konzerva, mosarajvosa83, muhamedhulk, r3m1, sirferguson i 89 gostiju.