Realno nije penal. U prsa ili rame ga pogodila lopta. Isti slucaj je bio i sa Beganovicem na liniji gdje su svi mislili da u ruku a u kuk ga pogodila lopta.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Očekujem dobru utakmicu protiv pitara. Bez brige, oni preko puta šuruju sa savezom i sucima, mi smo pošteni.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Meraak1921
- Kontakt:
Vi jos uzimate za ozbiljno ovog turkishairlines, pa uz stojka i miljacku krezavog je najveci otpad na ovom forumu, trola on nesto sa slikama, sta ces ti yado otac te yebo maloumnog
Nemoj vise da pjeniš, pobjedili smo zasluzeno uz 7.000 na tribinama ! Vi cete u bojkot kad budu malo losiji rezultati.. Mozda niste odani ,al ste zato pogani
Nemoj vise da pjeniš, pobjedili smo zasluzeno uz 7.000 na tribinama ! Vi cete u bojkot kad budu malo losiji rezultati.. Mozda niste odani ,al ste zato pogani
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cist penal i crvni karton protiv Veleza (hips dont lie
)
Gigovic i smijesno navlacenje na derbiju
Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi
Smijesan faul iz kojeg ste zabili gol protiv Posusja
Cist gol ponisten Sirokom (ofsajd)
Neregularni penali protiv Slobode
Ofsajd protiv Borca u situaciji kada je dosudjen penal
Jos jedan nedosudjen penal Igmanu
Izazak sa terena u 93 minuti i predstava za njihovu neinteligentnu bazu navijaca
Nakon svega ovog, totalni fijasko Mirvica sa pozivima u borbi “za bolji fudbal”
Sve ovo dok mjesecima spinuju o Zeljinim utakmicama tako pokusavajuci skrenuti paznju
Najvece hinje u drzavi
Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi
Izazak sa terena u 93 minuti i predstava za njihovu neinteligentnu bazu navijaca
Sve ovo dok mjesecima spinuju o Zeljinim utakmicama tako pokusavajuci skrenuti paznju

Najvece hinje u drzavi

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- LamineDiarra
- Kontakt:
iđemo poššje !
Bilo je grešaka u našu korist (mi ako ništa znamo priznati za razliku od vas), ali greške se moraju nekada desiti. Isto ovo važi za sve klubove. Treba naučiti razlikovati gdje su slučajne greške, a gdje su namjerne. Sad ja tebe mogu pitati da nabrojiš greške koje su nas oštetile pa ti ili nećeš sve nabrojati iz ko zna kojih razloga ili ćeš reći da nije bilo niti jedne, a bilo ih je. Neke su namjerne, tipa u kupu protiv Borca, u zadnjoj ligaškoj protiv Borca. I još nešto moraš naučiti, nije isto kada te sudija gazi skoro čitavu utakmicu i kada te jednom, dva puta ošteti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 apr 2024, 15:23Cist penal i crvni karton protiv Veleza (hips dont lie)
Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi
Sve ovo dok mjesecima spinuju o Zeljinim utakmicama tako pokusavajuci skrenuti paznju![]()
Najvece hinje u drzavi![]()
-
- Kontakt:
Ja fkt nemam problem s tim što nije sudio penal Širokom i drago mi je da su izgubili, ono s čim imam problem i u šta ne mogu da povjerujem da vi pričate da ga je pogodila u rame. To je fkt bolesno. Frajera je lopta pogodila u ruku direktno, spriječio šut ka golu, penal i crveni karton jer je namjerno igrao rukom.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- TurkishAirlines
Jooj Ado, sto hoces da te crni mrak progutaMeraak1921 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 15:22Vi jos uzimate za ozbiljno ovog turkishairlines, pa uz stojka i miljacku krezavog je najveci otpad na ovom forumu, trola on nesto sa slikama, sta ces ti yado otac te yebo maloumnog
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Nije bilo namjerno jer je odmicao ruku.jurisicduska je napisao/la: ↑24 apr 2024, 15:34Ja fkt nemam problem s tim što nije sudio penal Širokom i drago mi je da su izgubili, ono s čim imam problem i u šta ne mogu da povjerujem da vi pričate da ga je pogodila u rame. To je fkt bolesno. Frajera je lopta pogodila u ruku direktno, spriječio šut ka golu, penal i crveni karton jer je namjerno igrao rukom.
Merak dugo izdrzao da ne psuje, tesko durati sa bipolarnim poremecajem. Juce dobar bio, propustio jednu dozu zbog euforije oko diskutabilne pobjede i opet zglajzas. Najvise mi je zao roditelja mu, deverati sa njim svakodnevnoTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 15:37Jooj Ado, sto hoces da te crni mrak progutaMeraak1921 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 15:22Vi jos uzimate za ozbiljno ovog turkishairlines, pa uz stojka i miljacku krezavog je najveci otpad na ovom forumu, trola on nesto sa slikama, sta ces ti yado otac te yebo maloumnog
-
- Kontakt:
Evo Duske, eksperta za sudjenje i fudbal uopste. Dokle je Rozman sa "gradjenjem defanzivnih sklonosti" Kyeremehu?jurisicduska je napisao/la: ↑24 apr 2024, 15:34Ja fkt nemam problem s tim što nije sudio penal Širokom i drago mi je da su izgubili, ono s čim imam problem i u šta ne mogu da povjerujem da vi pričate da ga je pogodila u rame. To je fkt bolesno. Frajera je lopta pogodila u ruku direktno, spriječio šut ka golu, penal i crveni karton jer je namjerno igrao rukom.

Kakve im lik spinove baca po temi

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- Meraak1921
- Kontakt:
boki86 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 15:46Merak dugo izdrzao da ne psuje, tesko durati sa bipolarnim poremecajem. Juce dobar bio, propustio jednu dozu zbog euforije oko diskutabilne pobjede i opet zglajzas. Najvise mi je zao roditelja mu, deverati sa njim svakodnevnoTurkishAirlines je napisao/la: ↑24 apr 2024, 15:37Jooj Ado, sto hoces da te crni mrak progutaMeraak1921 je napisao/la: ↑24 apr 2024, 15:22Vi jos uzimate za ozbiljno ovog turkishairlines, pa uz stojka i miljacku krezavog je najveci otpad na ovom forumu, trola on nesto sa slikama, sta ces ti yado otac te yebo maloumnog
Cuj ovog bar da si jedno slovo mog imena pogodio pa hajd

Boki 13 ne rise, taj jezik samo razumijete, poglabaj ga
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Frajer dobar dan ne moze reci bez psovke i sve ljudima po familiji. Jedan od vecih primitivaca na forumu, a konkurencija je zestoka.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Kad je parastos Slobodanki?
Dosta tamo njihovih ne zna komunicirati, pribjegavaju psovkama i slicno, ima naravno i normalnih, ali ovaj je ubjedljivo najgori od sve djeceNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 apr 2024, 15:54Frajer dobar dan ne moze reci bez psovke i sve ljudima po familiji. Jedan od vecih primitivaca na forumu, a konkurencija je zestoka.
-
- Kontakt:
a za par sati utakmica godine: ugašeni protiv vječnim BORD legende
zar i ti sine Ivane!?
Kome smeta Evropski Željeznicar?
U ovoj vukojebini od Lige oni moraju završavati opstanak.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ne znam ko se sklopio sa Zemuncima i koga zovu Zeleznicar

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kaže mi pitar komsija sanjo da je Siroki dao go i da su penal imali.Ma jok ba komso to si zamisljo nisi Sanjo.Dobar komso **** ga malo san al sta ces nije on kriv.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fudbalmozak2, Proximic i 22 gosta.