Potpisujem. Dugoročno je dosta bolje, ne trebaju nam polovnjaci na svakoj poziciji koji nemaju nikakve volje da igraju i dokažu se.juvebosna je napisao/la: Radije dajte junioru sansu ima u Perici idealnog ucitelja i kao igraca i kao covjeka
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
A zašto ne prošetati po kantonu i uzeti par igrača koji se ističu i mladi su. Pod mladim podrazumjevam do max 19 godina. Ima se trenutno trener koji je stručan za rad sa mladima, prije svega. Iskoristi tu prednost i trenutni položaj na tabeli. Također isticati Todorovićev transfer u RB Salzburg, da mladi potrče u Slobodu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
BRAVO!!To je svrha mog posta.ako nemamo nekog talenta ili nam treba iskustan igrac na nekoj poziciji onda treba dovesti taj profil igraca odnosno placenici ali da bar budu kvalitetni.sjetimo se koliko je samo recimo todor i began na pocetku djelovali lose pogubljeni i slicno.ali davala im se sansa i oni su to iskoristili.dosta je nasih mladih igraca zasluzilo sansu.od saida(prijasnjeg) mesica pirije do todora azura pa do begana sad.imamo jos juniora koji se zele dokazatiAerials je napisao/la:Potpisujem. Dugoročno je dosta bolje, ne trebaju nam polovnjaci na svakoj poziciji koji nemaju nikakve volje da igraju i dokažu se.juvebosna je napisao/la: Radije dajte junioru sansu ima u Perici idealnog ucitelja i kao igraca i kao covjeka
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
Slazem se sa tobom.ali mislim da je problem u upravi.nemaju osobu koja je zaduzena za to.nekog od povjerenja tako da mozemo da nadjemo novog Ordagica.meecko je napisao/la:A zašto ne prošetati po kantonu i uzeti par igrača koji se ističu i mladi su. Pod mladim podrazumjevam do max 19 godina. Ima se trenutno trener koji je stručan za rad sa mladima, prije svega. Iskoristi tu prednost i trenutni položaj na tabeli. Također isticati Todorovićev transfer u RB Salzburg, da mladi potrče u Slobodu
Ovaj kraj BiH je uvijek imao talenata.ali treba ih naci obuciti pravilno davati im sansu i onda ih prodavati vani
A ne da idu u seher i zap.mostar za sicu
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
-
- Kontakt:
Je.bo hlađenje. Nama ostaje samo ovako jer u savezu nemamo uticaja.NjonjoVam je napisao/la:Sudac Došlo na hlađenju!!
http://ba.****/a249246/Sport-Klub ... VIDEO.html
https://www.klix.ba/sport/nogomet/napad ... /160926015
https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-f ... eo/pv4vqn9
https://www.klix.ba/sport/nogomet/nemil ... /160504130
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
ma ako vec napadas sudije treba to uraditi na suptilan nacin a ne ko Adem kad opali sudiju Vakasovica ispred stadiona (prije desetak godina)!
Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Bolje je da nije na stadionu. Ovo iz listice nije loše. Otići ce qurac ovaj vise dole i šiljiti nekom drugom.
A i ostali kada čuju valja triput razmisliti.
A i ostali kada čuju valja triput razmisliti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nogometaši tuzlanske Slobode, nakon utakmice sa Željezničarom, produžili su za Čitluk, gdje će se pripremati do polaska na utakmicu sa Zrinjskim.Šef stručnog štaba, Zlatan Nalić, ponavlja kako je za ekipu iscrpljujuće što igra u ritmu srijeda-subota, a tako će biti i narednih sedam dana.
“Već dvije sedmice igramo utakmice i radimo isključivo na oporavku tako da nam je sav taktički trening prešao na teoretski. Imali smo želju pobjedom nad Željom zaprijetiti Sarajevu i pojaviti se na dijelu tabele na kojem niko nije ni sanjao da možemo biti. Ali, utakmica se završila najgorim rezultatom. Nakon paklene borbe svih 95 minuta podijeli smo bodove od čega je samo Sarajevo imalo korist. Bez imalo arogancije kažem da smo zaslužili još dva boda”, izjavio je Nalić Feni.
Dodaje da se, ipak, s utakmice na Grbavici može izdvojiti puno pozitivnih stvari. Slobodina timska funkcija, koja je još u izgradnji, sve je bolja. “Rezultati su nam zadovoljavajući, igrači su sve sretniji i samopouzdaniji. Spremni smo ‘poginuti’ jedni za druge i to je već problem našim protivnicima. Primijetio sam da su još uvijek nesigurni kako se suprostaviti našem kolektivu”, ističe “coach” tima s Tušnja.
Najavio je da se i za susret sa Zrinjskim neće mijenjati Slobodin plan i cilj. “Idemo sa željom da osvojimo tri boda ili da makar pokažemo iskren pokušaj da ih osvojimo”, poručuje Nalić.Svi igrači su na raspolaganju za utakmicu, osim Edisa Smajića. Oporavio se od povrede tetive koljena, ali je pred polazak za Sarajevo dobio stomačnu virozu i neće biti u ekipi.
“Šteta, jer je Smajić igrač drugačijeg profila koji nam je potreban u šesnaestercu, a i zbog svog hrabrog pristupa kakav odgovara identitetu naše ekipe. Ima iskustvo iz ovog takmičenja, a pokriva nam jedno od tri obavezna mjesta u timu za igrače mlađe od 21. godine”, objasnio je Nalić šta Smajić znači za ekipu.
Utakmica Zrinjski – Sloboda igra se u subotu od 16:00 sati.
“Već dvije sedmice igramo utakmice i radimo isključivo na oporavku tako da nam je sav taktički trening prešao na teoretski. Imali smo želju pobjedom nad Željom zaprijetiti Sarajevu i pojaviti se na dijelu tabele na kojem niko nije ni sanjao da možemo biti. Ali, utakmica se završila najgorim rezultatom. Nakon paklene borbe svih 95 minuta podijeli smo bodove od čega je samo Sarajevo imalo korist. Bez imalo arogancije kažem da smo zaslužili još dva boda”, izjavio je Nalić Feni.
Dodaje da se, ipak, s utakmice na Grbavici može izdvojiti puno pozitivnih stvari. Slobodina timska funkcija, koja je još u izgradnji, sve je bolja. “Rezultati su nam zadovoljavajući, igrači su sve sretniji i samopouzdaniji. Spremni smo ‘poginuti’ jedni za druge i to je već problem našim protivnicima. Primijetio sam da su još uvijek nesigurni kako se suprostaviti našem kolektivu”, ističe “coach” tima s Tušnja.
Najavio je da se i za susret sa Zrinjskim neće mijenjati Slobodin plan i cilj. “Idemo sa željom da osvojimo tri boda ili da makar pokažemo iskren pokušaj da ih osvojimo”, poručuje Nalić.Svi igrači su na raspolaganju za utakmicu, osim Edisa Smajića. Oporavio se od povrede tetive koljena, ali je pred polazak za Sarajevo dobio stomačnu virozu i neće biti u ekipi.
“Šteta, jer je Smajić igrač drugačijeg profila koji nam je potreban u šesnaestercu, a i zbog svog hrabrog pristupa kakav odgovara identitetu naše ekipe. Ima iskustvo iz ovog takmičenja, a pokriva nam jedno od tri obavezna mjesta u timu za igrače mlađe od 21. godine”, objasnio je Nalić šta Smajić znači za ekipu.
Utakmica Zrinjski – Sloboda igra se u subotu od 16:00 sati.
Ljudi u savezu godinama vrše simpatisanje jednih klubova,dok se drugima nanosi direktna šteta.Svjedoci smo unazad par godina koliko smo puta mi kao klub bili oštećeni.Sudija se suspenduje i idemo dalje,nikom ništa...No nebitno,šta je tu je.Momcima sretno sutra,samo dobra igra i zalaganje rezultat kakav bude na kraju.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Ne grijesite duse i ja sam bio protiv povratnika bekica 

NjonjoVam je napisao/la:Sudac Došlo na hlađenju!!
Bem te zivoteIpak, Došli nije izrečena suspenzija, nego će, prema informacijama koje je dobio naš portal iz krugova bliskih Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH, iz privatnih razloga preskočiti ovo kolo.
Njegovo suđenje na Grbavici je prema istom izvoru ocijenjeno visokom ocjenom.

Idu za siću zato što ih menadžer kupi za nove Ronaldo/Messi kopačke i par 100-na KM. Ovi naši uhljupi ne znaju dovesti igrača da im kopa oči. I mora biti iz Tuzle, a odu u Bijeljinu, Sarajevo ili Z. Mostar za siću ili zbog neplaćene zdravstvene knjižicejuvebosna je napisao/la:Slazem se sa tobom.ali mislim da je problem u upravi.nemaju osobu koja je zaduzena za to.nekog od povjerenja tako da mozemo da nadjemo novog Ordagica.meecko je napisao/la:A zašto ne prošetati po kantonu i uzeti par igrača koji se ističu i mladi su. Pod mladim podrazumjevam do max 19 godina. Ima se trenutno trener koji je stručan za rad sa mladima, prije svega. Iskoristi tu prednost i trenutni položaj na tabeli. Također isticati Todorovićev transfer u RB Salzburg, da mladi potrče u Slobodu
Ovaj kraj BiH je uvijek imao talenata.ali treba ih naci obuciti pravilno davati im sansu i onda ih prodavati vani
A ne da idu u seher i zap.mostar za sicu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Bas se mlatio na pocetku s Perom. Konto sam da ce neko od njih dobiti crveni, ali smirilo se kasnije od Zeljine nemocifukaratz je napisao/la:i sta cemo s Bucom u strucnom stabu? 5 najboljih godina dade Sarajevu pa se nama mator vraca, Karic sportski direktor isto sa Zeljom! veliki Nikolic, Mitrovic i Nuce u Zrinju lagano.....Sulejman ponos grada (kapiten) udara u srijedu koga stigne i opet ce ga docekati ko Titazapravo mi se trebamo zapitati imali ko da nas nije zayebao
kad napravis klub klubom onda se ni ove stvari nece desavati a dotad suti i trpi
Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
U koliko je u srijedu protiv Sirokog, jel ostaje 15:30 ili je neki drugi termin?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
sta te briga!bhpremierliga12 je napisao/la:U koliko je u srijedu protiv Sirokog, jel ostaje 15:30 ili je neki drugi termin?
Idi spavat.Chinaglia je napisao/la:sta te briga!bhpremierliga12 je napisao/la:U koliko je u srijedu protiv Sirokog, jel ostaje 15:30 ili je neki drugi termin?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Danas kao protiv skretničara pa sta bude. Samo hrabro odigrati i potući se muški za bodEve.
protiv zeljescara je smajic nedostajao da bismo osvojili tri boda, danas ocekujem istu situaciju :(NjonjoVam je napisao/la:Danas ko plitak potok!!
Sta je sa Smajica?Evo vec 3 utakmica ja mislim on ne igra
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.