Ja smiješna lika ovog šatro punk-er, iscitir'o me a sve van konteksta, samo povadio odgovore bez tema i rasprava, k'o da ga je Dodik učio zanatu, e Bajo (mali knindžo), nisi se ti nasr'o pure kolk'o sam ja mesa pojeo. U potpisu ti Amar stoji, pa ti vidi ko je kome Željo. Neka te, dok je takvih, biće i pitara, dobri i pošteni moj: mentalita pita
p.s.
Nosi te titule kući, vidi kol'ko vrijede kad izadješ u Evropu i pokriji se sijenom, raduj se nad Turbinom kad je zveknemo sa peticom, 'ebo te ćiro koji te doćero u šeher, i ko ti dao Ikar da preživiš...
p.p.s.
Ako je cilj svake godine uzeti titulu, a ništa ne napraviti u Evropi, i samo pokupiti pare od UEFE, možeš pratiti i Općinsku ligu, ni tamo nema Evrope, slave se titule u krugu 30km, nekad se za pobjedu dobije porcija ćevapa, nekad 5kg jabuka. Shvatite Amar nije Ivica, ovo su titule s kojima nismo ni u prvom krugu lige Evrope prošli, na kakvom stadionu igramo, pa i Vrapčići su nas prešli...Mercedes Arena, šta je u februaru, Sberbank arena!?? Željo je postao seljačko-papanski klub, to boli, i to ću pričati. Nek' se 'ebe ko god hoće i kome smeta, mi smo prije 30 godina bili veće ime od današnje BiH reprezentacije. Sada za nas u Evropi i ne znaju, a titule slobodno okačite o Kozju Ćupriju na Miljacki, da se gage i babure dive...i pokoji debil što kara u golfu 2
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...