FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 25 okt 2013, 16:45

champions1921 je napisao/la:
ipetm je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:@ipetm Jesu li rijeseni problemi oko foruma?? I haj zakaci, ako ti nije mrsko, kakvu fotku vitrine sa peharima iz plavog salona.. Slomi se trazeci ali nigdje je ne mogu naci, onako, u krupnom kadru 8-)
Ubacuju se članovi. Kad nađem fotku šaljem ti....
Zahvaljujem.. Ima ovdje ali ne moze li se izrezati fotka http://ivirtual.ba/grbavica/" onclick="window.open(this.href);return false; :?
Evo izrezana. :)

slika

Otvori sliku u novom tabu.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 okt 2013, 16:56

@braco Svaka ti dala :D
BUDI ŽELJO !!!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 okt 2013, 18:27

BESPLATAN ULAZ ZA NAVIJAČE

Sutra se na Grbavici igra veliki derbi bosanskohercegovačkog fudbala. Duel starih rivala privlači veliku pažnju. Za navijače i simpatizere Veleža, koji će na sutrašnju utakmicu doći ne samo iz Mostara već i iz drugih gradova, predviđen je prostor na dijelu sjeverne tribine – dio koji se nalazi bliže istočnoj tribini. Dogovorom klubova, na bazi reciprociteta, besplatan je ulaz za navijače Veleža, ali samo za one koji će ići na ovaj predviđeni dio tribine. Utakmica počinje u 15.00 sati.

Naravno i Manijacima ce biti besplatan ulaz u drugoj polusezoni kada bude utakmica u Mostaru.

Svaka čast... ;)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 25 okt 2013, 19:44

Gledam sad postavu ovog Hartberga igra Vasilic i u klubu ima neki Adilovic E. :lol: :lol: .

http://www.****/utakmica/ENIhsemR/#postave;1
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 25 okt 2013, 19:49

RodjeniiBrato je napisao/la:BESPLATAN ULAZ ZA NAVIJAČE

Sutra se na Grbavici igra veliki derbi bosanskohercegovačkog fudbala. Duel starih rivala privlači veliku pažnju. Za navijače i simpatizere Veleža, koji će na sutrašnju utakmicu doći ne samo iz Mostara već i iz drugih gradova, predviđen je prostor na dijelu sjeverne tribine – dio koji se nalazi bliže istočnoj tribini. Dogovorom klubova, na bazi reciprociteta, besplatan je ulaz za navijače Veleža, ali samo za one koji će ići na ovaj predviđeni dio tribine. Utakmica počinje u 15.00 sati.

Naravno i Manijacima ce biti besplatan ulaz u drugoj polusezoni kada bude utakmica u Mostaru.

Svaka čast... ;)
Super stvar.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

FBsports
Kontakt:

Post Postao/la FBsports » 25 okt 2013, 20:16

Svaka čast... ;)
Ne moras to ovdje lijepiti jer ovdje niko ne ide na gostovanja tako da njima to nista ne znaci. Oni samo znaju koliko je ko imao imena na forumu, ne znaju oni kako izgleda stadion u Mostaru.

Maniacs87
Kontakt:

Post Postao/la Maniacs87 » 25 okt 2013, 20:21

FBsports je napisao/la:

Svaka čast... ;)
Ne moras to ovdje lijepiti jer ovdje niko ne ide na gostovanja tako da njima to nista ne znaci. Oni samo znaju koliko je ko imao imena na forumu, ne znaju oni kako izgleda stadion u Mostaru.
Slažem se s tobom brate.Ovdje ako imas manje od 100 postova provokator si,ali hajde da se vratimo mi na sutrašnju utakmicu.Koliku posjetu možemo očekivati sutra?
Željo tebi pjevam ja!
Ljubav si mi jedina!
Samo hrabro bori se!
Naša pjesma ori se!

FBsports
Kontakt:

Post Postao/la FBsports » 25 okt 2013, 20:30

Maniacs87 je napisao/la:
FBsports je napisao/la:

Svaka čast... ;)
Slažem se s tobom brate.Ovdje ako imas manje od 100 postova provokator si,ali hajde da se vratimo mi na sutrašnju utakmicu.Koliku posjetu možemo očekivati sutra?
Neces ni imati postova jer ce te odstraniti, a ove pojedince koji su svaki dan lonac ya poklopac i koji konstantno sta rade proyivaju druge uopce ne veyeano ya temu. Tako da ocekuj da ce te prozivati, a da ces ti dobiti ban. Oni su predali dokumente na sportsport.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 25 okt 2013, 20:59

Željina tema je najbolja tema na duplom sportu, malo- malo pa cirkus :lol:

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 25 okt 2013, 21:22

Plavetnilo je napisao/la:Željina tema je najbolja tema na duplom sportu, malo- malo pa cirkus :lol:
Zbog nekoliko pojedinaca, ima ovde dosta fine raje s kojom se moze diskutovati.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 25 okt 2013, 22:02

asunsao je napisao/la:
Plavetnilo je napisao/la:Željina tema je najbolja tema na duplom sportu, malo- malo pa cirkus :lol:
Zbog nekoliko pojedinaca, ima ovde dosta fine raje s kojom se moze diskutovati.
Ma nekad ti zaista dođe da se zapitaš - Zar opet, zar je moguće ???

Slažem se s tobom, može se ovdje pročitati i finih postova, pametnih razmišljanja, objektivnih kritika, al nekad fakat :roll:

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 okt 2013, 22:08

A kakav info imam :lol:

Kako bi zakuhalo situaciju pred derbi to je ludilo :lol:

Ne pitajte da vam na privatnu odgovorim samo je Aco dobio privatnu. Nije nista posebno nedolazi nikakvo pojacanje ili nesto tako ali dobra za prcanije.

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 25 okt 2013, 22:28

PL BiH -1 je napisao/la:A kakav info imam :lol:

Ne pitajte da vam na privatnu odgovorim samo je Aco dobio privatnu. Nije nista posebno nedolazi nikakvo pojacanje ili nesto tako ali dobra za prcanije.
pa sto bolan pises,samo bezveze raju ukljucujuci i mene kopkas :D
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 25 okt 2013, 22:31

FBsports je napisao/la:

Svaka čast... ;)
nek ti znas ko ide na gostovanja
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 okt 2013, 22:44

mulumbu1921 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:A kakav info imam :lol:

pa sto bolan pises,samo bezveze raju ukljucujuci i mene kopkas :D
Neka znaju ako budu lajali puno pred derbi bacim info da se smijemo.

Sad cemo se smijati ovoj slici sto sam u emailu dobio. :lol:
slika

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 okt 2013, 22:46

N. Nikic:sarajevo me podsjeca na engleze od 1966 nista nisu osvojli :lol: :lol: :lol: .

1ra
Kontakt:

Post Postao/la 1ra » 25 okt 2013, 23:47

Zolj je suspendovan, Pejić i Kodro su zaradili povrede na posljednjem ligaškom meču, dok je otpao i strijelac gola protiv Viteza Ševko Okić, koji je bolestan.

ševko im je hasta, 4-0 za nas

molim moderatora da izbriše sliku iznad što je postavio debil neki
M

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 25 okt 2013, 23:54

Ja smiješna lika ovog šatro punk-er, iscitir'o me a sve van konteksta, samo povadio odgovore bez tema i rasprava, k'o da ga je Dodik učio zanatu, e Bajo (mali knindžo), nisi se ti nasr'o pure kolk'o sam ja mesa pojeo. U potpisu ti Amar stoji, pa ti vidi ko je kome Željo. Neka te, dok je takvih, biće i pitara, dobri i pošteni moj: mentalita pita

p.s.
Nosi te titule kući, vidi kol'ko vrijede kad izadješ u Evropu i pokriji se sijenom, raduj se nad Turbinom kad je zveknemo sa peticom, 'ebo te ćiro koji te doćero u šeher, i ko ti dao Ikar da preživiš...

p.p.s.
Ako je cilj svake godine uzeti titulu, a ništa ne napraviti u Evropi, i samo pokupiti pare od UEFE, možeš pratiti i Općinsku ligu, ni tamo nema Evrope, slave se titule u krugu 30km, nekad se za pobjedu dobije porcija ćevapa, nekad 5kg jabuka. Shvatite Amar nije Ivica, ovo su titule s kojima nismo ni u prvom krugu lige Evrope prošli, na kakvom stadionu igramo, pa i Vrapčići su nas prešli...Mercedes Arena, šta je u februaru, Sberbank arena!?? Željo je postao seljačko-papanski klub, to boli, i to ću pričati. Nek' se 'ebe ko god hoće i kome smeta, mi smo prije 30 godina bili veće ime od današnje BiH reprezentacije. Sada za nas u Evropi i ne znaju, a titule slobodno okačite o Kozju Ćupriju na Miljacki, da se gage i babure dive...i pokoji debil što kara u golfu 2
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 okt 2013, 00:26

Krvotok je napisao/la:Ja smiješna lika ovog šatro punk-er, iscitir'o me a sve van konteksta, samo povadio odgovore bez tema i rasprava, k'o da ga je Dodik učio zanatu, e Bajo (mali knindžo), nisi se ti nasr'o pure kolk'o sam ja mesa pojeo. U potpisu ti Amar stoji, pa ti vidi ko je kome Željo. Neka te, dok je takvih, biće i pitara, dobri i pošteni moj: mentalita pita

p.s.
Nosi te titule kući, vidi kol'ko vrijede kad izadješ u Evropu i pokriji se sijenom, raduj se nad Turbinom kad je zveknemo sa peticom, 'ebo te ćiro koji te doćero u šeher, i ko ti dao Ikar da preživiš...

p.p.s.
Ako je cilj svake godine uzeti titulu, a ništa ne napraviti u Evropi, i samo pokupiti pare od UEFE, možeš pratiti i Općinsku ligu, ni tamo nema Evrope, slave se titule u krugu 30km, nekad se za pobjedu dobije porcija ćevapa, nekad 5kg jabuka. Shvatite Amar nije Ivica, ovo su titule s kojima nismo ni u prvom krugu lige Evrope prošli, na kakvom stadionu igramo, pa i Vrapčići su nas prešli...Mercedes Arena, šta je u februaru, Sberbank arena!?? Željo je postao seljačko-papanski klub, to boli, i to ću pričati. Nek' se 'ebe ko god hoće i kome smeta, mi smo prije 30 godina bili veće ime od današnje BiH reprezentacije. Sada za nas u Evropi i ne znaju, a titule slobodno okačite o Kozju Ćupriju na Miljacki, da se gage i babure dive...i pokoji debil što kara u golfu 2
Sta ima Evropski uspjesi :lol: :lol: :lol:
Samo reci onda na kraju ko ima najveci domet u Evropi i tvoja divna misao ce imati i cinjenice.
Ono sto boli je kad toliko kasnis u trofejima i kad znas da ces tesko ikad stici najtrofjnij BiH klub a na drugoj si strani,zato odleprsaj u skokovima i pusti nas da uzivamo u svom papanluku od kluba :lol: :lol:
SLOBODA NAVIJAČIMA

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 26 okt 2013, 00:30

Pobjeda ne smije doci u pitanje ekipe kao Velez bez problema moramo pobjedjivati na Grbavici..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, kontra i 56 gostiju.