FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Video da se najezis...
Strasna najava...
[youtube][/youtube]
Strasna najava...
[youtube][/youtube]
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
MIsljenje o Loncaricu i njegovim igrama?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
Ocekujem los derbi jedan gol ce odluciti pobjedinika ili ce biti nerjeseno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prosječan golman samo što mi ostavlja utisak kao da je previše dignutog nosa, meni se čini nonšalantan i u jednu ruku prepotentan.Zakletva je napisao/la:MIsljenje o Loncaricu i njegovim igrama?
Kvalitete su mu po meni ekvivalentne kao i Hadžićeve, mada da se ja išta pitam, Hadžić bi bio prvi golman.
Il club piu titolato al mondo!
Nikakav golman koji ne yainteresovn da yivi a ne da brani ali ko nas pita ...DonPippo9 je napisao/la:Prosječan golman samo što mi ostavlja utisak kao da je previše dignutog nosa, meni se čini nonšalantan i u jednu ruku prepotentan.Zakletva je napisao/la:MIsljenje o Loncaricu i njegovim igrama?
Kvalitete su mu po meni ekvivalentne kao i Hadžićeve, mada da se ja išta pitam, Hadžić bi bio prvi golman.
Kao i u 99,9% derbija u zadnjih 5-6 godina.Elegant je napisao/la:Ocekujem los derbi jedan gol ce odluciti pobjedinika ili ce biti nerjeseno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jedina dobra stvar ovoga derbija, sto vecina nas ocekujemo da bude los (tj, nema nekih puno nadanja), i da jedan gol odluci. Jbg, prosli put smo svi ocekivali super derbi, pa dobili **** derbi. Mozda ovoga puta bude obrnuto..FaraonTM je napisao/la:Kao i u 99,9% derbija u zadnjih 5-6 godina.Elegant je napisao/la:Ocekujem los derbi jedan gol ce odluciti pobjedinika ili ce biti nerjeseno.
Moguće. Ma nek' bude 0-1 za mene je kao 3-5.DzoleZeljo je napisao/la:Jedina dobra stvar ovoga derbija, sto vecina nas ocekujemo da bude los (tj, nema nekih puno nadanja), i da jedan gol odluci. Jbg, prosli put smo svi ocekivali super derbi, pa dobili **** derbi. Mozda ovoga puta bude obrnuto..FaraonTM je napisao/la:Kao i u 99,9% derbija u zadnjih 5-6 godina.Elegant je napisao/la:Ocekujem los derbi jedan gol ce odluciti pobjedinika ili ce biti nerjeseno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pobjeda na derbiju za jos jednu lijepu sezonu. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Lično sam u nadi za reprizom derbija s Koševa, 2:2.FaraonTM je napisao/la:Jedina dobra stvar ovoga derbija, sto vecina nas ocekujemo da bude los (tj, nema nekih puno nadanja), i da jedan gol odluci. Jbg, prosli put smo svi ocekivali super derbi, pa dobili **** derbi. Mozda ovoga puta bude obrnuto..DzoleZeljo je napisao/la:Kao i u 99,9% derbija u zadnjih 5-6 godina.FaraonTM je napisao/la:Ocekujem los derbi jedan gol ce odluciti pobjedinika ili ce biti nerjeseno.
ESTRANEI ALLA MASSA
Da li se karte za jug mogu kupiti na Grbavici vec sutra i u kojem terminu?
Od utorka ces moci na Grbavici kupitibangara je napisao/la:Da li se karte za jug mogu kupiti na Grbavici vec sutra i u kojem terminu?
NO PYRO NO PARTY
A ima li se jug uzeti u gradu, znam da se je sve derbie do sad mogao jug uzeti ispred sportlife kod trznice na onom standu?
bangara je napisao/la:A ima li se jug uzeti u gradu, znam da se je sve derbie do sad mogao jug uzeti ispred sportlife kod trznice na onom standu?
Biće, ali od utorka.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ok, znaci nista do utorka. Hvala lijepa
- Trequartista
- Kontakt:
Selim i Tomica vjerovatno propuštaju derbi, neka sve ide do đavola! Tačno me nešto zaboli sad kad sam čuo ovo. 
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma nosi vise u tri pm, **** ga vise ove povrede i povrede. Ma vise me nista ne moze uvjeriti da je sve ovo neka slucajnost. Vjerovatno mi radimo nesto pogresno pa nam se igraci ovako olako povrijeduju....Trequartista je napisao/la:Selim i Tomica vjerovatno propuštaju derbi, neka sve ide do đavola! Tačno me nešto zaboli sad kad sam čuo ovo.
Treba ih odvesti u Sibir i ostaviti 20 dana, pa ce se svaki od njih vratiti kao Rambo...
Ma daj, Tomic i Selimovic ne igraju? Ne mogu da vjerujem da smo toliki pehovi ako je to istina.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.