Po meni ne treba pomjerati Zeljkovica sa mjesta stopera.Zeljkovic odlicno cita igru,brz je za tu poziciju,okretan,ne panicari.Sve to Kerla nema,i kad je to dobio u igracu pored sebe i on se osjeca sigurnije,bolji je u glavi i evidentno da dolazi sebi.Ako je Asim spreman,bolje da ide desno,moze i tosolidno odigrati.I Asim bi bolje funkcionisao sa Zeljkovicem nego sa Kerlom,mada je po meni najbolja ova opcija iz zadnjih par utakmica.
Ponekad sam nailazio ovdje na kritike upucene Zeljkovicu.Po meni je odlican igrac,pouzdan,dodar duel,cvrst,zna lopte i do sada ni na jednoj utakmici nije zakazao(onaj prvi gol u sirokom je bio posljedica jedno cetiri vezane greske,medju njima i gubitak lopte od strane Zeljkovica na desnoj strani,mada je nakon toga cistu loptu fulo Kerla,onda je ispao Asim...).
U derbiju treba odigrati hrabro,pozrtvovano i vjerujem u dobar rezultat.Pritisak je na Sarajevu,kupovali su,kupovali i nista.Bjeze nam tri boda,mi nikad s mladjom ekipom,s najmanje sest igraca iz nase skole cemo poceti utakmicu. Oni su svjesni cinjenice,da,ako nas ne dobiju,za cetiri kola smo ispred njih. Mada,i ako nas dobiju,opet cemo ispred njih,doduse tek za sest kola.