FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

FCUM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCUM » 12 mar 2024, 12:41

nema kise sutra. Da hocu docekat dan kad sarajevo igra da ne gledam prognozu zbog ljudi koji se tope kad kisa pocne padati.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 mar 2024, 12:49

FCUM je napisao/la:
12 mar 2024, 12:41
nema kise sutra. Da hocu docekat dan kad sarajevo igra da ne gledam prognozu zbog ljudi koji se tope kad kisa pocne padati.
Ja bih dosao da padaju cuskije a djecu povedem samo kad je lijepo vrijeme.
Sutra ce vjerovatno mnogi od nas kasniti zbog posla i guzve u saobracaju ali vazno je doci i dati podrsku

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 12 mar 2024, 12:53

Protiv Goška u subotu od 20.45h

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 12 mar 2024, 12:55

Al' kako Vico i Borac mangupski odrađuju titule to je čudo jedno...nezapamćeno do sada. Što je najgore ne nazire se nikakav kontraodgovor od bilo kojeg kluba.

Znači, ljudi skuckaju prosječnu PL ekipu koja je u stanju rutinirati sela i granične prijelaze, a da se mogu pokokati sa konkurentima. I onda u prvih 10-15 kola navlačenje do bola, navuku sebi 5-7 bodova a konkurente osakate za isto toliko. RS ekipama ponude opstanak za bodove.

Onda kad se dovoljno odlijepe, poguraju konkurente kako bi se sve relativiziralo i relaksiralo...onda balije i tikvani ti počnu čestitati zasluženu titulu 11 kola prije kraja.

Mangupi teški!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 12 mar 2024, 12:58

Bordo nacijo, sutrašnja utakmica igrat će se za vrijeme iftara. Fudbalski klub Sarajevo ovom prilikom obavještava sve navijače, koji će sutra biti na našem stadionu, da će moći unijeti hranu, te tekućinu koja mora biti u papirnoj ambalaži.
Podsjećamo - kupovina grickalica i sokova bit će moguća i na zapadnoj tribini tokom utakmice.
Zajedno za Sarajevo!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 mar 2024, 13:06

Zeko87 je napisao/la:
12 mar 2024, 12:55
Al' kako Vico i Borac mangupski odrađuju titule to je čudo jedno...nezapamćeno do sada. Što je najgore ne nazire se nikakav kontraodgovor od bilo kojeg kluba.

Znači, ljudi skuckaju prosječnu PL ekipu koja je u stanju rutinirati sela i granične prijelaze, a da se mogu pokokati sa konkurentima. I onda u prvih 10-15 kola navlačenje do bola, navuku sebi 5-7 bodova a konkurente osakate za isto toliko. RS ekipama ponude opstanak za bodove.

Onda kad se dovoljno odlijepe, poguraju konkurente kako bi se sve relativiziralo i relaksiralo...onda balije i tikvani ti počnu čestitati zasluženu titulu 11 kola prije kraja.

Mangupi teški!
:salut:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 12 mar 2024, 13:07

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 mar 2024, 13:07

benko21 je napisao/la:
12 mar 2024, 12:58
Bordo nacijo, sutrašnja utakmica igrat će se za vrijeme iftara. Fudbalski klub Sarajevo ovom prilikom obavještava sve navijače, koji će sutra biti na našem stadionu, da će moći unijeti hranu, te tekućinu koja mora biti u papirnoj ambalaži.
Podsjećamo - kupovina grickalica i sokova bit će moguća i na zapadnoj tribini tokom utakmice.
Zajedno za Sarajevo!
samo pogledajte komentare. Mirvicu kupi ljudima iftare aahhahaha
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 mar 2024, 13:08

Zeko87 je napisao/la:

Mangupi teški!
I vecina raje to ne skonta.
To mi je veci fenomen. Mnogi im kao vec cestitaju zasluzenu titulu. Nista od ovog naroda nema. Zapusten i tup do pm.
- FKS -

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 12 mar 2024, 13:10

Zeko87 je napisao/la:

Mangupi teški!
Odeš ko Zrinjski u Banja Luku, našamaraš ih 0:3, pa ih niko živ ne može spasiti. Za pare koje je u 2,5 godine predsjedničkog mandata Mirvić uložio u kadar, mogao je skockati tim, koji bi barem dva puta promarširao Banja Lukom i koji bi barem jednu titulu i jedan kup uzeo.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 mar 2024, 13:19

Hajdeee je napisao/la:
12 mar 2024, 13:08
Zeko87 je napisao/la:

Mangupi teški!
I vecina raje to ne skonta.
To mi je veci fenomen. Mnogi im kao vec cestitaju zasluzenu titulu. Nista od ovog naroda nema. Zapusten i tup do pm.
vrijeme lijeci sve. Sve se zaboravi, e pa nemojte nasjesti i zaboraviti.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 12 mar 2024, 13:28

mnon46 je napisao/la:
12 mar 2024, 11:20
Lavcina je napisao/la:
12 mar 2024, 11:10
mosarajvosa83 je napisao/la:
12 mar 2024, 10:37

Kmeee ne benda vas niko posebno vas nove sa novim nikovima botove. Morate malo vise,sacekajte neku tekmu kad pocnemo gubit pa raspalite po 1000 postova,niste bitni uopste. Jesmo svi smo klimaci glavama i ti tu nista neces promijeniti,bicemo i dalje klimaci i tonje to beze gubis zivce,nema zalizanih i slicnih vise pa makar ispali.
Ee super onda odlično ti je u životu :thumbup:

Kad nas iduci put neko selo pobjedi ili ostanemo bez Evrope nemojte samo na sudije ili Vicu bacati paljbu, jer ljutite se na pogresne.
Je li do nas kad zvijezda zabije gol iz 4m ofsajda, kad igmanu izmisli penal il kad ti u bl u 96 zabiju gol iz ofsajda isto? Mi smo krivi? Na sebe da se ljutimo? Ovo je samo brzinski šta mi je naumpalo a ima još sigurno. Kad odigramo loše i izgubimo to je jedno, kad te zakolju, to je drugo.
Sve to stoji, ali kad ti nisi pravi i kad nemas postimano sve kako treba normalno, da ce te svi pokušati gaziti.

Uzmimo samo primjer Rijeku lani i ove sezone. Lani očaj sezona, ove godine vec borba za titulu. Mi vec 3 godine pravimo remonte i nikud da se pomaknemo. O tome ja pričam.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 12 mar 2024, 13:30

FCUM je napisao/la:
12 mar 2024, 13:07
benko21 je napisao/la:
12 mar 2024, 12:58
Zajedno za Sarajevo!
samo pogledajte komentare. Mirvicu kupi ljudima iftare aahhahaha
Nema bijednijeg naroda, daj sve ako kako moze djaba, fuj

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 12 mar 2024, 13:52

Znaci, za Borac se znalo da ce biti sampion onda kada je Tegeltija postavljen za direktora.
Cak se ide na to da se i Zvijezda spasi kako bi sljedece godine ravnopravnost bila potaman za sve.

Zasto je to tako, to treba pitati stare bosnjake colpe, pilave, picke i materine.

Nemojte ovde sad na forumu palamuditi nesta sto se dogovorilo davno i kao mi sad iznenadjeni time. Zna se ko je dogovorio ko sjedi u savezu. Nista u savezu ne moze bez dogovora, ne moze jedna strana da nadjaca ostale dvije. Dakle, zajednicka odluka mora biti. To sto smo mi kao narod bolesni, izdali bi i mater svoju zarad necega, to jbga je veliki problem.

Savez posalje baliju da te karindja.

Mirvic da ista zna o fudbalu u bih, kao sto ocito ne zna, trebao je pametnije da ulaze.

Sta god da zelis, prvo u FSKS, pa dole nadji svoje ljude pa za kasnije cemo vidjeti
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 mar 2024, 14:00

Zeko87 je napisao/la:

Mangupi teški!
Da se ovo isto radi u korist Sarajeva,Slobode il nekog drugog tima digli bi se svi,mediji iz RS,Federacije,razni Husici,legende,treneri,sudije itd itd sto bi se reklo i kuka i motika

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 12 mar 2024, 14:15

Zeko87 je napisao/la:

Mangupi teški!
Bas. Ne treba zaboraviti i da imaju sigurne bodove svake sezone od barem 3 kluba kako kuci tako i na strani, samo jednom im se radnik usprotivio i bila je tuca u vip lozi jer je u pitanju veliki grad poput Bijeljine. Ostalo završe laganim suđenjem i klanjem konkurenata. Svakom klubu prije utakmice s borcem se podijeli 14 zutih.
Ali balijander na kraju padne na koljena i klanja se velikanu iz platonove
NEMA NAZAD

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 12 mar 2024, 14:16

slika

Zapad u Napad👈
Musaaa da Bog da ti Gospa na Gradini zaigrala🤲
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 12 mar 2024, 14:31

Previše se bavimo Borcem, umjesto da se bavimo sobom. U ovoj ligi većina prvaka ima kakvu takvu sudijsku protekciju. Sjetite se Zrinjskog i titule osvojene nepostojećim penalom u Bijeljini. Nismo pjenili jer je time izbijena titula gurbadima, ali ne da je bila oružana pljačka. Sjetimo se gurbadi koja su godinama pljačkala i otimala. Sjetimo se onovremenih titula Širokog, ili Modrice u vaktu Milana Jelića, ili sezone Zrinjskog kad bi im kući bilo svirano duplo više penala nego pratećim konkurentima zajedno. To je nažalost realnost ove lige. Borac je politički projekt kratkog daha. Iskišu se godinu-dvije i onda padnu kurcu za uši. One godine kad smo prosuli -13 na polusezoni krivci smo bili mi sami. Ni na mapi ne bi vidjeli titulu da nismo napravili onu lakrdiju, a da je nisu tad osvojili, ne bi ni sad. Dakle, gledati sebe. Sudija ti može navlačiti kad si u pet deka s protivnikom.

Uzgred, ljudi napokon moraju shvatiti kako funkcioniše delegiranje sudija i kako se sudije rješavaju. Sudijska komisija je nezavisni organ. Nema apsolutno nikakve veze sa ostatkom saveza. Kada klubovi imaju upliv u komisiju, oni zapravo odlučuju ko će im suditi. Nekada kada smo mi imali upliv, za pojedine bitne tekme smo sami debi delegirali sudiju Dominkovića, naprimjer. Tj zatražimo da nam on bude delegiran. A onda se mi s njim dogovorimo. Od svih vodećih klubova u ligi ubjedljvo smo NAJMANJE to radili, ali tako se to radi. Borac preko sudijske komisije delegira sebi onog prodanog balijskog gmaza iz krajine. Onda s njim dogovori cijenu, plati ga i on im svirucka. Sudije se prodaju za pare i samo pare. Nema to veze sa direktivama iz saveza. Borac sad jaše jer ima para da plaća sudije. Kad presuši pipa, neće vise biti navlačenja. To je sva filozofija.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 mar 2024, 14:32

Pitarsam je napisao/la:
12 mar 2024, 14:16
slika

Zapad u Napad👈
Musaaa da Bog da ti Gospa na Gradini zaigrala🤲
proslu sto nam je sudio 1000% sa zadatkom. Sutra vec ne vjerujem da ce takav biti, nadam se ok sudjenju i nasem prolazu uz fanaticni Sjever i popunjen Zapad.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 12 mar 2024, 14:48

TurkishAirlines je napisao/la:
12 mar 2024, 13:52
Znaci, za Borac se znalo da ce biti sampion onda kada je Tegeltija postavljen za direktora.
Cak se ide na to da se i Zvijezda spasi kako bi sljedece godine ravnopravnost bila potaman za sve.

Zasto je to tako, to treba pitati stare bosnjake colpe, pilave, picke i materine.

Nemojte ovde sad na forumu palamuditi nesta sto se dogovorilo davno i kao mi sad iznenadjeni time. Zna se ko je dogovorio ko sjedi u savezu. Nista u savezu ne moze bez dogovora, ne moze jedna strana da nadjaca ostale dvije. Dakle, zajednicka odluka mora biti. To sto smo mi kao narod bolesni, izdali bi i mater svoju zarad necega, to jbga je veliki problem.

Savez posalje baliju da te karindja.

Mirvic da ista zna o fudbalu u bih, kao sto ocito ne zna, trebao je pametnije da ulaze.

Sta god da zelis, prvo u FSKS, pa dole nadji svoje ljude pa za kasnije cemo vidjeti
Kakav bolan Mirvic on se grli sa Vicom koji te karindja zamisli,to moze samo zbog nekog tala sa istim nista drugo,zamisli se u istoj situaciji da imas klub u koji skrsis par miliona i onda te neko dodje prcat a ti se grlis sa tim istim haloo :crazy: pa ako su to cista posla onda ne znam sta nisu..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bing [Bot], ErosViverosViv, Hajdeee, keli, Konzerva, rimljanin90, ubipara i 80 gostiju.