mali began ne bi dobio sansu da se terzic ne povrijedi jel tako?
jebga ne znas dok ne probas neka kombinacija djece iz domaceg pogona i par zrelijih kao pero ignjat.idemo dalje idemo ludo idemo jako i bez predsjednika zasad
jos da se azir vrati
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Naravno,sa skoro milion od grada, nesto malo sponzorcica prodamo Beganovica mislim da ti i ja ne bi losije rezultate imali od prethodnika...MrtvaCarsija je napisao/la:Evo prilike za Solinasa on je ovdje iznosio da bi bio voljan da bude predsjednik hehehe
Covjek radi u Sarajevu koliko ja znamtuzlak1987 je napisao/la:Treba ti neko ko ce zapostaviti svoj posao, a ne neko ko ce doci nakon 16:00 sati iz firme da vidi sta ima u Slobodi. Ako se po jutru dan poznaje mi mozemo dobiti samo nove ljude koji ce manje vremena ulagati u Slobodu od Mujkanovica.
Koliko duga je ostavio iza sebe, a koliko njegovi prethodnici?infected je napisao/la:Dolaze bolji dani za klub. Ko god da dodje, ne moze biti gori od ovog i kao predsjednik i kao covjek. Imali smo i gore periode pa smo se izvlacili nekako. Zadnji razlog zbog kojeg je senco prihvatio ovu ulogu je ljubav prema Slobodi, a prvi interes.
Sreca pa sina nije ugurao u prvih 11![]()
Najradije se ne bih vraćao na ovo, ali kad navaljujete, Azmir Husić nije ostavio ništa duga **** vas on i mene sa vama.Beduin je napisao/la:Koliko duga je ostavio iza sebe, a koliko njegovi prethodnici?infected je napisao/la:Dolaze bolji dani za klub. Ko god da dodje, ne moze biti gori od ovog i kao predsjednik i kao covjek. Imali smo i gore periode pa smo se izvlacili nekako. Zadnji razlog zbog kojeg je senco prihvatio ovu ulogu je ljubav prema Slobodi, a prvi interes.
Sreca pa sina nije ugurao u prvih 11![]()
Koga smo prodali prije njega i za koliko, a koga tokom njegove vladavine?
Koje sponzore i koliko para je ulazilo u klub prije njega, a koliko poslije njega?
I u startu da se ogradim, po ko zna koji put, nisam njegov fan i puca mi kara za njim kao covjekom i predsjednikom, al hajmo malo fakticki pricati?
Fukatatz - sto je najgore (ili najbolje), dugo nismo imali ovako talentovanu generaciju mladica i neko pametan, sposoban i spreman da ulozi koji dinar u ovu godinu-dvije, dobre pare bi se mogle napraviti prodajom igraca, pa i po cijenu da rezultat trpi u smislu sredine tabele a mozda se ukaze prilika za Evropu. Al neko ko ce se posvetiti klubu prvenstveno, a ne usljed moranja nametnute pozicije od gradskih vlasti kao sekundarni posao.
Poslije drug moj, poslijezlatnakoka je napisao/la: Sponzori su takodje velikom većinom došli u AH vrijeme. Za WWIN nisam siguran.
Znam ali nisam siguran koliko, mjesec ili sezonu, jer ako je mjesec to ih je opet privuklo ono prije što se desilo. A i ako je sezonu pitanje je da li je to Senadovo maslo, ako jeste svaka čast onda. Ako je uradjeno kako i kaže, svaka čast. Ako smo smanjili dug, svaka čast.Madal je napisao/la:Poslije drug moj, poslijezlatnakoka je napisao/la: Sponzori su takodje velikom većinom došli u AH vrijeme. Za WWIN nisam siguran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.