FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi ko jedan danas!Nase je da izgrmimo na tribini njihovo da izginu na terenu i pobjede!Utakmica koja odredjuje dalji tok sezone
Igraj bordo bijeli!!!!
Svi na Koševo !!!
Igraj bordo bijeli!!!!
Svi na Koševo !!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Na tribini

NEMA NAZAD
Sarajevo i kisa , neraskidiva veza 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nekada je kisa znacila i dobru igru Sarajeva i prolaz. Ta neka prica rekao bih je krenula od Sigme i prolaza na penale. Tada sam bio stanovnik Sjevera, onako pokisli do kostiju a ne do koze, bijela potkosulja ispod bordo dukserica primila boju i postala bordo, ali je bitno da se proslo dalje

Na povratku nas sedmoricu pokupi neki taksista, za neku sicu nas odvuce do Nedzarica

Kako god, od tada je krenula ta neka prica, kisa prolazimo dalje, e nek tako bude i danas

U novi boj ...
- napoleon72
- Kontakt:
Helsinborg i Levski je takodje padala kisa.hz033 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:55Nekada je kisa znacila i dobru igru Sarajeva i prolaz. Ta neka prica rekao bih je krenula od Sigme i prolaza na penale. Tada sam bio stanovnik Sjevera, onako pokisli do kostiju a ne do koze, bijela potkosulja ispod bordo dukserica primila boju i postala bordo, ali je bitno da se proslo dalje![]()
Na povratku nas sedmoricu pokupi neki taksista, za neku sicu nas odvuce do Nedzaricai jos mi nije jasno kako sam fulio upalu pluca tada.
Kako god, od tada je krenula ta neka prica, kisa prolazimo dalje, e nek tako bude i danas![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa poznato je da je Kustura manijak i to radikalni. Kad je bio na ss.ba unistavao nas je sa vijestima, a i sad nastavlja ociglednoFCUM je napisao/la: ↑13 mar 2024, 07:03glavni urednik na klixu je pitar , koji je prije radio na fksinfuUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑12 mar 2024, 21:47Ovaj tekst na klixu piše štrumf tako da je moguće da je cilj da razmišljamo o sudjenju umjesto o terenu. Zašto do sada nisu pisali o sudjenju protiv nas a prije tri dana nas bas oštetili za dva boda
Evo ko je novinar.
![]()
Nezaboravna Sigma i ona kiša, koja nikako nije prestajala, bilo je ludo biti tada preko 120 minuta na sjeveru + penali.Imao sam nešto onih papirnih maraka, kutiju cigara i Nokiu 3310 u džepovima, to je sve bilo mokro kao da sam ih iz vode izvadiohz033 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:55Nekada je kisa znacila i dobru igru Sarajeva i prolaz. Ta neka prica rekao bih je krenula od Sigme i prolaza na penale. Tada sam bio stanovnik Sjevera, onako pokisli do kostiju a ne do koze, bijela potkosulja ispod bordo dukserica primila boju i postala bordo, ali je bitno da se proslo dalje![]()
Na povratku nas sedmoricu pokupi neki taksista, za neku sicu nas odvuce do Nedzaricai jos mi nije jasno kako sam fulio upalu pluca tada.
Kako god, od tada je krenula ta neka prica, kisa prolazimo dalje, e nek tako bude i danas![]()

Slozila je i protiv Atromitosa 1:2 ali smo na kraju proslinapoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:59Helsinborg i Levski je takodje padala kisa.hz033 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:55Nekada je kisa znacila i dobru igru Sarajeva i prolaz. Ta neka prica rekao bih je krenula od Sigme i prolaza na penale. Tada sam bio stanovnik Sjevera, onako pokisli do kostiju a ne do koze, bijela potkosulja ispod bordo dukserica primila boju i postala bordo, ali je bitno da se proslo dalje![]()
![]()

90!
Ma ovaj nas mrzi vise od onog Nede kacketasa, sta kaze kacketas na podkastu ne smije ziljkicu niko nista ima opasne ljude iza sebe , otisao jer je gospodinGalantni je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:59Pa poznato je da je Kustura manijak i to radikalni. Kad je bio na ss.ba unistavao nas je sa vijestima, a i sad nastavlja ociglednoFCUM je napisao/la: ↑13 mar 2024, 07:03glavni urednik na klixu je pitar , koji je prije radio na fksinfuUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑12 mar 2024, 21:47Ovaj tekst na klixu piše štrumf tako da je moguće da je cilj da razmišljamo o sudjenju umjesto o terenu. Zašto do sada nisu pisali o sudjenju protiv nas a prije tri dana nas bas oštetili za dva boda
Evo ko je novinar.
![]()

Sretno nam danas, nema umro mi ovaj, umro mi onaj svi na Haseta

Naprijed Saraj'vo!
Osjećaj kao da igramo finale, nervoza od ranog jutra...
Osjećaj kao da igramo finale, nervoza od ranog jutra...
Kad’ jednom prodje sve...
kad mogu ja sa slomljenom nogom put Koseva , moze svako onda
FC United Of Manchester !
Na ljeto treba pratiti status Sosica, ima dobru sezonu u Sloveniji i bio bi za nas lijepo pojacanja na toj poziciji ofanzivnijeg veznog.
-
- Kontakt:
Noćas sam sanjao stadion Koševo
Bordo dresove i svoju malu zastavu
Ruke sam dizao i glasno pjevao
Jer ja sam Hordaš i volim Saraj’vo
Neka nam zavide, neka nas ne vole
Mali BORAC mali željo malo posušje
Jer ja sam Hordaš i imam san
I čvrsto spavam zbog Saraj’va
GAZI LEŠEVE RAJVO!
Bordo dresove i svoju malu zastavu
Ruke sam dizao i glasno pjevao
Jer ja sam Hordaš i volim Saraj’vo
Neka nam zavide, neka nas ne vole
Mali BORAC mali željo malo posušje
Jer ja sam Hordaš i imam san
I čvrsto spavam zbog Saraj’va
GAZI LEŠEVE RAJVO!
-
- Kontakt:
Ljeto neka europska utakmica, iftarimo ispred istoka, na pola pojeli cevape, kad tek onda top i ezan. Neko bacio topovski mi se iftarili
.
Idemo veceras svi ko jedan, ne brine me podrška to ce sigurno biti kako treba, vise se bojim nase jalove igre i lošeg samopouzdanja igraca. Vamos Rajvosa

Idemo veceras svi ko jedan, ne brine me podrška to ce sigurno biti kako treba, vise se bojim nase jalove igre i lošeg samopouzdanja igraca. Vamos Rajvosa
15 milja podijeljeno na 3
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Mislili kaze mogu Ziljkica tako lako na klupu,ima jake kaze veze,niko mu nista nije mogao,kakva ubleha od covjeka.guadalupe je napisao/la: ↑13 mar 2024, 10:18Ma ovaj nas mrzi vise od onog Nede kacketasa, sta kaze kacketas na podkastu ne smije ziljkicu niko nista ima opasne ljude iza sebe , otisao jer je gospodinsamo sto mu ljubav nije izjavio javno, ali ovdje ne vjeruju da je ziljka brat sta radio
![]()
Sretno nam danas, nema umro mi ovaj, umro mi onaj svi na Haseta![]()
Ma nebitan lik totalno, plafon mu je da ublehari i šupljira po nargilanama Malte i Č. Vile i tamo oko Željinog stadiona. Ni navijači kona ga ne podnose.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 11:18Mislili kaze mogu Ziljkica tako lako na klupu,ima jake kaze veze,niko mu nista nije mogao,kakva ubleha od covjeka.guadalupe je napisao/la: ↑13 mar 2024, 10:18Ma ovaj nas mrzi vise od onog Nede kacketasa, sta kaze kacketas na podkastu ne smije ziljkicu niko nista ima opasne ljude iza sebe , otisao jer je gospodinsamo sto mu ljubav nije izjavio javno, ali ovdje ne vjeruju da je ziljka brat sta radio
![]()
Sretno nam danas, nema umro mi ovaj, umro mi onaj svi na Haseta![]()
- AngelDiMaria
- Kontakt:
kosevo je danas ipak predaleko za novi pazar...
i nesto kontam nek tako i ostane
i nesto kontam nek tako i ostane

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Mislim da je i protiv Rapida padalanapoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:59Helsinborg i Levski je takodje padala kisa.hz033 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:55Nekada je kisa znacila i dobru igru Sarajeva i prolaz. Ta neka prica rekao bih je krenula od Sigme i prolaza na penale. Tada sam bio stanovnik Sjevera, onako pokisli do kostiju a ne do koze, bijela potkosulja ispod bordo dukserica primila boju i postala bordo, ali je bitno da se proslo dalje![]()
![]()
- napoleon72
- Kontakt:
I to je puno, s obzirom da je utakmica u vrijeme iftara po ovakvom vremenu. 3-4 milje plafon.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne