joker90 je napisao/la:Dzaba pare, dzaba Tan, strucni stab je samo saan!!
Dobar dobar
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la:Dzaba pare, dzaba Tan, strucni stab je samo saan!!
belosevic28 je napisao/la:Jeste mi mega, giga, ultra pozitivni, k'o da danas dobijamo novog trenera
Ma mi pozitivni jer Dzeno ostaje.belosevic28 je napisao/la:Jeste mi mega, giga, ultra pozitivni, k'o da danas dobijamo novog trenera
Hvala brate.belosevic28 je napisao/la:Sabinho, jel to alkohol progovara iz tebe :p kako saznajem stornir'o si se nakon ''uslova''... Btw, cestitam.
Iskreno drug, halalio bih titulu ako bi znao da bi Kodro uspio da digne FkS na veci nivo.Ado76 je napisao/la:Da li bi ti bio danas strpljiv da nismo nista osvojili,pa makar nam na klupi bili zajedno Jesic,Nikolic,Rajevac i boga pitaj koji trener.Al posteno?Zip je napisao/la:Bolje strpiti se i ostati bez trofeja 2 godine i imati zdravu sredinu nego osvojiti sve i za godinu dana se fatati za glavu ko nam je sve u strucnom stabuSabinho je napisao/la:Bravo za upravu, i prosli put nam isti ljudi otjerase Dzenu pa pojedosmo ****, na kraju se Dzenan Veliki vratio i usput vratio stvari na svoje mjesto. DZENAN USCUPLIC- SPASITELJ PROJEKTA "EVROPSKO SARAJEVO" . Da nismo uzeli trofeje u ove dvije sezone dzaba sve pobili bi se.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jeste, al' hajmo priznati i to da bi kuurac osvojio da je vodio u obje te sezone ekipu od priprema pa nadalje. Takođe hajmo priznati da nije u stanju pripremiti ekipu uopšte. Kad već priznajemo, hajde da ne budemo licemjerni i da priznamo potpuno, a ne djelimično.macahz je napisao/la:DZENAN JE ZASLUZAN ZA TITULE
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.