FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2012, 14:39

Sta rade Kulina i ovaj komitet za normalizaciju hebem vam sve :evil: ovaj komitet je mozda i gori od onog saveza koji su cinili Iljo Munib itd..

@stomaklija

Slazem se sa tobom :!:

Besplatan ulaz sutra na stadion !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 maj 2012, 14:48

Tkanton je napisao/la: A zbog ljudi kao ti, sto tako misle, Sloboda ce uvijek bit tu gdje je sad, nevidite dalje od svog nosa, vi bi da sjedite u stanu a neko za vas nesto da radi, zato vam i dolaze ovi iz okolice tuzle i uzimaju vam hljeb ispred nosa.
Više je hljeba otišlo i odlazi u sarajevo nego bilo gdje drugo, ne podržavam ni stomakliju ni tebe.

Mnogo je nekih čarki između tuzlaka i ljudi iz okolnih gradova i sela. Trebamo se pomiriti jer jedni bez drugih ne možemo, prvo ekonomski pa onda na svaki drugi način ne možemo opstati ako nismo zajedno. Vjerujte da većina onih koji govore ovima iz okolice "seljaci" da su oni najveći majmuni koje sam ja u životu vidio. Takvi su najgori. Jer siju mržnju tamo gdje je nikada ne bi trebalo biti.

Ne traži niko od njih da bodre Slobodu, oni prvo treba da se okrenu svom gradu i da se brinu o njemu kao što bi cijela Tuzla (grad od 150 000 ljudi) trebala, a eventualno bi hiljadu ljudi došlo na proteste kada bi se tako nešto pravilo (naravno ukoliko se opet ne ispolitiziraju).

Tako da se mi moramo držati zajedno, niko drugi nam nikada neće pomoći, samo mi jedni drugima.

PS: Živio Munib i Iljo !!! Najjači su bili !!! :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 08 maj 2012, 14:50

svoje greske svaljivat na savez je najlakse al ujedno radi takvog stava su se ljudi koji su stvarno!!! unistili slobodu izvlacili bez ikakvih posljedica

biti realan je ono sto treba....

i btw ako je fk sarajevo tuzilo bivse uprave zbog netransparentnog trosenja para zasto to sloboda ne uradi zasto dozvoliti djubradima da se izvuku...
malo i o tome razmislit
Neka ostane onaj koji zasluzi a ne onaj koji ima tradiciju il ljude iza sebe...

eno valjala je stara uprava a osim koji dodje i kaze da je sramota da sloboda ispadne i koji apeluje da se nesto uradi nevalja
majko mila razmisljanja ....

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 maj 2012, 14:53

jug-onostalgicar je napisao/la:
eno valjala je stara uprava a osim koji dodje i kaze da je sramota da sloboda ispadne i koji apeluje da se nesto uradi nevalja
Ma navijači su krivi treba ukinuti Ultrase u BiH ja mislim da su oni glavni krivci za sve. I da treba ovim selendrama tipa Tuzla i Ist. Sarajevo ukinut licence, j e b a t im mater šta hoće više :!:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 08 maj 2012, 14:57

VolimTz je napisao/la:
Ma navijači su krivi treba ukinuti Ultrase u BiH ja mislim da su oni glavni krivci za sve. I da treba ovim selendrama tipa Tuzla i Ist. Sarajevo ukinut licence, j e b a t im mater šta hoće više :!:

da bi kanton dao neke pare mora tu biti prije toga neka akcija.... to je jasno i djetetu od 4 godine a to se ne pokrece iz stolice i preko racunara sklupit se na ulicama trazit pravdu trazit pare!!! a ne ovdje palamudit ko je kriv i krivicu prebacivat na ljude koji nisu krivi

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 maj 2012, 14:57

Sto se tice komiteta ja sam odma na pocetku ove sezone napiso da su oni gori od proslog saveza samo sto sad ovi znaju na kulturan nacin i ne toliko ofirno radit neke stvari.

A za ovaj post gore ako sam napisu neku laz, ili neku stvar koja nije tacna ili bilo sta drugo sto potice mrznju neka mi neko napise suprotno i da neki dokaz da nije tako, ja cu i FK SLobodi i Fukaram poslat pismo izvinjenja sa svoijim punim imenom i prezimenom.

Hocete nesto bolje a necete da priznate istinu, svaljujete krivicu na druge, ko sad i na mene, ja nesto mrzim Slobodu, volim sarajevo, zelju.... zaboli me briga i za jedne i za druge nit mi u dzep nit iz dzepa...

A eto koliko je vi tuzlaci volite, kad je se placala karta nije bilo jedva ni 1000 ljudi... sad kad je dzabalama svi lete... i vi meni govorite da ja mrzim slobodu

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 maj 2012, 15:01

jug-onostalgicar je napisao/la:svoje greske svaljivat na savez je najlakse al ujedno radi takvog stava su se ljudi koji su stvarno!!! unistili slobodu izvlacili bez ikakvih posljedica

biti realan je ono sto treba....

i btw ako je fk sarajevo tuzilo bivse uprave zbog netransparentnog trosenja para zasto to sloboda ne uradi zasto dozvoliti djubradima da se izvuku...
malo i o tome razmislit
Neka ostane onaj koji zasluzi a ne onaj koji ima tradiciju il ljude iza sebe...

Ja im to govorim citavo vrijeme a oni mene napadaju ja nesto mrzim nekog. oni jednostavno nece to da cuju, nece da krenu od sebe.. uvijek je kriv neko drugi samo mi nismo, tako je u citavoj drzavi ne samo u Slobodi

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 maj 2012, 15:03

Tkanton je napisao/la:Sto se tice komiteta ja sam odma na pocetku ove sezone napiso da su oni gori od proslog saveza samo sto sad ovi znaju na kulturan nacin i ne toliko ofirno radit neke stvari.

A za ovaj post gore ako sam napisu neku laz, ili neku stvar koja nije tacna ili bilo sta drugo sto potice mrznju neka mi neko napise suprotno i da neki dokaz da nije tako, ja cu i FK SLobodi i Fukaram poslat pismo izvinjenja sa svoijim punim imenom i prezimenom.

Hocete nesto bolje a necete da priznate istinu, svaljujete krivicu na druge, ko sad i na mene, ja nesto mrzim Slobodu, volim sarajevo, zelju.... zaboli me briga i za jedne i za druge nit mi u dzep nit iz dzepa...

A eto koliko je vi tuzlaci volite, kad je se placala karta nije bilo jedva ni 1000 ljudi... sad kad je dzabalama svi lete... i vi meni govorite da ja mrzim slobodu
Nisam i neću ulaziti u to oko čega ste se zakačili. Samo pokušajte spustiti tenzije i ne stvarati neku "nerpeljivost" na relaciji okolica-Tuzla zbog onih stvari koje sam gore naveo. ;)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 maj 2012, 15:05

VolimTz je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Sto se tice komiteta ja sam odma na pocetku ove sezone napiso da su oni gori od proslog saveza samo sto sad ovi znaju na kulturan nacin i ne toliko ofirno radit neke stvari.

Nisam i neću ulaziti u to oko čega ste se zakačili. Samo pokušajte spustiti tenzije i ne stvarati neku "nerpeljivost" na relaciji okolica-Tuzla zbog onih stvari koje sam gore naveo. ;)
Ma znam druze nije mi to bila namjera uopste, iz gradacca sam, zivim i od gradacca i od tuzle, samo sam napiso par stvari kako stoji on mene odma napada, ocigledno da imate i nekih navijaca kojima pasu ovakve struje u klubu

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 maj 2012, 15:07

da bi kanton dao neke pare mora tu biti prije toga neka akcija.... to je jasno i djetetu od 4 godine a to se ne pokrece iz stolice i preko racunara sklupit se na ulicama trazit pravdu trazit pare!!! a ne ovdje palamudit ko je kriv i krivicu prebacivat na ljude koji nisu krivi
To meni ne možeš reći, jer sam jedan od 15-20 ljudi koji su bili na pokušaju protesta. ;)

A za ovo sa našim upravama se slažem. Ali nije naša uprava branila Slobodi prije par godina da igra u Europi i ne skida naša uprava sada sama sebi licencu. ;)

@Tkanton - ma neke su tu druge stvari, savez je zakinuo na nekim stvarima koje su najbitnije i za šta se zalagalo. A ima i uprave dosta.

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 08 maj 2012, 15:09

Ljudi,

ja ne sumnjam da Kulina pomaže Slaviji, ali ako u pravilniku o takmičenju piše da igrač može biti registrovan najkasnije mjesec dana prije zadnje utakmice onda niko nije kriv već je jednostavno tako.
Na kraju krajeva, dovoljno je da komisija za registraciju igrača se pridržava tog pravilnika i to je to.

E sada, ne znam da li postoji neka fora koja kaže ako su aktivnosti pokrenute prije tih 30 dana!?

Ako postoji i ako su aktivnosti počele prije tog roka onda neće biti problema i ti igrači će biti registrovani.

To je to

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 08 maj 2012, 15:09

¸izvuce se sloboda k`o i uvijek ;) ;)
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 maj 2012, 15:14

sve dok mislite (ili oni koji vode računa o Slobodi) da Kanton ili općina Tuzla trebaju i moraju dati neke pare za Slobodu (ta vremena su davno proišla), Sloboda će biti tu gdje jeste i još u goroj situaciji
pa da samo tuzlanski kafići i restorani (kojih ima mašala) i koji zarađuju od tuzlaka koji vole Slobodu daju mjesečno po 500 KM bilo bi dovoljno Slobodi da se bori za titulu, a o ostalim privrednicima da ne pričam,
ali ne bolje je čekati ko će pobijediti na izborima

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 maj 2012, 15:15

VolimTz je napisao/la:

To meni ne možeš reći, jer sam jedan od 15-20 ljudi koji su bili na pokušaju protesta. ;)

A za ovo sa našim upravama se slažem. Ali nije naša uprava branila Slobodi prije par godina da igra u Europi i ne skida naša uprava sada sama sebi licencu. ;)

@Tkanton - ma neke su tu druge stvari, savez je zakinuo na nekim stvarima koje su najbitnije i za šta se zalagalo. A ima i uprave dosta.
Ok je to, nekazem da je u komitetu med i mlijeko. al eto nabrojo sam utakmice, rudar, zvijezda, kozara, borac, gdje ste imali odlicne uslove za igrat i tu ste trebali trazit svoju sansu, to ste prokockali, al jos nije gotovo.
Gledo sam vas protiv zvijezde, osim suta iz 4 min. i jos par suteva iz slobodni udarca nista niste napravili.
Jbg to od saveza nema nista, pogledaj samo sta radi M.PLatini sa Francuskom.
A opet znas i sam da se uvijek napada onaj koji ce najmanje ujest, vama rade takve stvari zato sto znaju da vas nema ko branit, nema kluba, nema nicega, navijaci sjede zato i mogu to radit

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2012, 15:15

Citam sad u vezi sutrasnjeg meca na pressici i Ibrakovic kaze ako se bude odlucivalo u zadnjem mecu u Sarajevu,trazice da UEFA svojim mehanizmima osiguraju regularnost na tom mecu.

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 08 maj 2012, 15:29

Hoce biti sutra dzabalama ulaz ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2012, 15:33

hattab je napisao/la:Hoce biti sutra dzabalama ulaz ?
Hoce vec sam napisao ..

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 08 maj 2012, 15:37

Sta je ono Ciro sinoc prico na Al Jazzeri da su ga zvali iz Slobode Tuzle hehehe
svasta
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 maj 2012, 15:47

Jedino da Ciro volontira u Slobodi..mada mislim da je to suplja,nemaju nasi para da dovedu jedno takvo trenersko ime.. ako ostanemo u ligi gdje su nam sanse male sacuvati Ibrakovica ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 maj 2012, 15:56

Surova realnost: Tuzla će imati više slanih jezera nego premijerligaških ekipa

(KAD NEMA SPORTA HAJMO SE I MI UHVATITI U KOLO. JEDNA LJUBAV, JEDAN GRAD, JEDNA DŽIGERA)

Surova realnost! Ili drugim riječima - sportski genocid. Upravo se to događa u Tuzli i to pod krinkom lažnog lokal patriotizma. Tuzla iz dana u dan gubi po neku svetinju, a posljednjih dana na udaru je FK Sloboda, svetinja koja slavu grada pronosi punih devet decenija. Ispadali su, kažu. i veći. Tačno! Ispadali su Juventus, Fiorentina, Atletiko Madrid, Sampdorija... I ispadat će. Ali, na način na koji Sloboda ispada to nije zabilježeno u sportskim analima.

Klub koji je godinama ostavljen na milost i nemilost, klub preko kojeg su se prelamala koplja različitih stranačkih interesa, danas je pred ispadanjem u niži rang. Iz Općine Tuzla poručuju kako oni jedino kontinuirano pomažu sport i FK Slobodu. Sa 6 ili 7 hiljada KM nemoguće je imati stabilnog premijerligaša. A, onda općinske habernose, propali talenti po socijalnim mrežama opletu priču kako su u klubovima lopovi, kriminalci, hoštapleri... Pa, ko im je dozvolio da dođu u klub? Zašto Općina Tuzla nije preuzela vlast nad svojom svetinjom?

Nije jer sve je urađeno da se ubije sportski duh Tuzle, a da se rasplamsaju snovi Velikog poslovođe i da u prvi plan dospiju književni susreti i ine druge manifestacije koje okupljaju, bez natjeranih radnika Općine Tuzla, 20-ak ili 30-ak građana koji to večer nemaju pametnija posla.

Tuzla je prije rata bila sportski centar. U vrijeme Selima Bešlagića tuzlanske ekipe su se borile za titule, u Mejdanu su se igrali evropska košarka, rukomet, odbojka... Šta danas imamo? Imamo kasabu u kojoj ima više slanih jezera (bara) od premijerligaških ekipa. Kao što rekosmo - surova realnost.
Jasmin Imamović i kompanija SDP mora platiti na izborima zbog izdaje Tuzle! Uzeli su nam prošlost, sadašnjost i budučnost!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.