Believe je napisao/la:Svaka čast Rafi.
On je najbolji igrač ove sezone.
Još da je novčić pao na drugu stranu u Shangaju, mogao je bit još bolji, al nije mu se dalo.

Mozda je novcic imo dvije glave!
Evo Rafan se prepo Krajinovica!

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Believe je napisao/la:Svaka čast Rafi.
On je najbolji igrač ove sezone.
Još da je novčić pao na drugu stranu u Shangaju, mogao je bit još bolji, al nije mu se dalo.
Ne vjerujem da će igrati London.The only thing I can say is I’m going to do my treatment and try my best to be playing in London
**** mu grob.Kad sam reko da je trebo nesto preskociti iza US opena, tj Shangai i Basel u komadu.bodi123 je napisao/la:Ne vjerujem da će igrati London.The only thing I can say is I’m going to do my treatment and try my best to be playing in London
Ma kakva povreda, umor samo. Uzeo covjek 2M za pojavljivanje u Parizu koji dobije prvi reket svijeta i to je to. Hoce da odmori sad, vazniji mu London normalno.bodi123 je napisao/la:Ne vjerujem da će igrati London.The only thing I can say is I’m going to do my treatment and try my best to be playing in London
Koliko je on zaradio?jestamaji je napisao/la:prošeta se ovaj krajinović u polufinale mastersa, ni kriv ni dužan
sad je i on na pragu elite.
S obzirom da je završio sinoćnji meč i pobjedio, povreda vjerovatno nije opasne prirode, radi se o manjim bolovima. Sad, koljeno je potrošeno ovu sezonu i više nego što je trebalo i očito da je počelo praviti probleme jer je prevazišlo svoj maksimum napora, medicinski tim Rafe je maksimalno oprezan kad se radi o ovakvoj vrsti problema i mislim da ako ne bude lično Rafa inzistirao na igranju Londona da će ga oni odmaknuti od istog. Jbg, neda mu se završni masters nikako.samosarajvo je napisao/la:**** mu grob.Kad sam reko da je trebo nesto preskociti iza US opena, tj Shangai i Basel u komadu.bodi123 je napisao/la:Ne vjerujem da će igrati London.The only thing I can say is I’m going to do my treatment and try my best to be playing in London
Hem sto ode potencijalna prilika na WTF-u hem sto moze uticati i na sljedecu sezonu iako se nadam da nije toliko ozbiljno.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Ne yebi. Nije ni kriv ni duzan, treba mu dati trofej samo sto je onog botinu Mahuta izbacio kojem su se Francuzi zesce nameracili da ovdje titulu daju.jestamaji je napisao/la:prošeta se ovaj krajinović u polufinale mastersa, ni kriv ni dužan
pa tako i jeste. jednom delpu npr. je sportsko najbitnije, pare svakako kapaju, ali jednom damiru ili ovone krajinoviću su pare u ovome trenutku sigurno prioritet.DANTES je napisao/la:Koliko je on zaradio?jestamaji je napisao/la:prošeta se ovaj krajinović u polufinale mastersa, ni kriv ni dužan
Ja kad sam govorio da je Damiru bolje da preskoči Beč i ide u Pariz odmoran svi su govorili nije.. Kao morao bi u kvalifikacije.. Kao što vidimo Pariz je kita, svi su umorni, mogao je i ovdje fin rezultat napraviti i naravno kako to jestemaji voli reči, finu paru uzeti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.