Alibi ce mu biti za svaku utakmicu, mlada ekipa.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Ne bih se složio prvo što su ekipa i on (trener) bili kritikovani i prije početka same sezone, a I kada je počela evo samo 2 utakmice odigrane ima stručnjaka koji već znaju kakav je on trener i kakvi su nam igrači. Treba se dati podrška treneru i igračima, oni su ti koji će iznijeti tu utakmicu na svojim leđima. Ako ima neki problem unutar kluba pa se nema velikih uspjeha i kvaliteta u ekipi, za to sigurno nisu krici igrači, a ni trener, već oni koji sve to vode. A mora se uvijek i gledati da imaju dugovi i da se ne može imati nešto pretjerano kvalitetan roster, treba za sve novca.
Nek nam je bog na pomoci sa Kapetom i Osmicem protiv Zakarica i Tatara po stranama.
-
- Kontakt:
daj ba vise popustite pa ne igraju samo bekovi ..sta krila ssh...uradise Sarajlicama ...to niko ne vidi ili se pravi..
sutra svako svog igraca i manje negative po forumu DAJTE PODRSKU TRENERU I EKIPI ZATO NAM I JESTE OVAKO KAKO JE I SVE NAS ZAOBILAZI
-
- Kontakt:
Pored ovakvog stanja u klubu nemoguće je biti pozitivan.
Pogotovo što znam kakvi su bili u početku i kako je sve išlo, i odjednom eto oni izgubili znanje o tome kako se vodi klub. Što znači, mislim da rade po nečijim navođenjima, a taj neko nam sigurno ne želi dobro. Kako god, doveli su klub u nikad gore stanje a bili su na toliko dobrom putu da ga izvedu iz haosa. Ne mogu osporiti sve dobro što su napravili, ali trenutno su za smjene.
Pogotovo što znam kakvi su bili u početku i kako je sve išlo, i odjednom eto oni izgubili znanje o tome kako se vodi klub. Što znači, mislim da rade po nečijim navođenjima, a taj neko nam sigurno ne želi dobro. Kako god, doveli su klub u nikad gore stanje a bili su na toliko dobrom putu da ga izvedu iz haosa. Ne mogu osporiti sve dobro što su napravili, ali trenutno su za smjene.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Mit je da smo mlada ekipa i da guramo talente iz OP, to uvijek treba naglasiti kad se vode tom politikom u klubu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
To kad se kaze u prevedenom značenju nemamo za kifle.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Nije to negativa nego realnost, treba razlikovati te dvije stvari, kad je neko negativan i realan.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑12 avg 2022, 12:51daj ba vise popustite pa ne igraju samo bekovi ..sta krila ssh...uradise Sarajlicama ...to niko ne vidi ili se pravi..
sutra svako svog igraca i manje negative po forumu DAJTE PODRSKU TRENERU I EKIPI ZATO NAM I JESTE OVAKO KAKO JE I SVE NAS ZAOBILAZI
**** i trenera sa ovakvom filozofijom vise, alibi izjave i konferencije.
Mi smo jedan mlad, kvalitetan tim koji će u narednom periodu imati dosta uspona ali i padova", istakao je Jahić
Ovo slusam vec 7 godina.
-
- Kontakt:
Sad i rade pjeskarenje, a ja ove reflektore najavio ima i godina mozdaBeduin je napisao/la: ↑11 avg 2022, 18:07Vidim da su ona 2 reflektora kod Sjeverne tribine poceli farbati u neku ofirnu blijedo rozu boju, vjerovatno je to temeljna. Nisam vidio da su pjeskarili, mada je to prvi korak za onako zapusteno zeljezo. Samo me zanima koja ce biti konacna boja, nigdje ni to nisu obznanili.

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Jedno znam, a to je da sigurno ne mozemo gori od ovih bitRollingPaper je napisao/la: ↑11 avg 2022, 10:09Trebamo ko Robijaši preuzet klub i stavit svoje ljude
Evo pozicije odma
Uprava: zlajci, Beduin, ultrastyletz, klasik, Pashoni
Direktor: simonknows
Sportski direktor: ASD
PR: Mramor
Glavni i odgovorni skaut : Sky
Trener: DamirT, pomocni: antisisoja
Nadzorni odbor: Harry
Ja mislim da bi finale kupa ne bi bilo dovedeno u pitanje![]()

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Je li dogovoreno ili ce nas sudija povaliti,de recite da znam sta je kada sam vec odlucio da idem u Banovice
- RollingPaper
- Kontakt:
Nije dogovoreno danas ništa, izmireni su racuni sa Borcem drugim sredstvima prošle sezone. Slobodno dodjite na utakmicu.
tako je,ista ta "Čaršija' je govorila kako je ona utakmica kad smo igrali sa Slogom(sjecam se da smo svi bili na brdu)kako je ovo nasa utakmica,sve zavrsneno,kad ono ramic napravi faul nad Jusicem na oko 16m i penal za njih hahaha
Zadnja izmjena: admirrx, dana/u 13 avg 2022, 10:38, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Sve je na njihovoj strani.
Ako nije bila dovoljna isplata, znamo šta slijedi i znate o čemu pričam. Onda sudija iz Prijedora, o čemu više da pričamo. Plus što neko reče gore da će Kapetanović i Osmić čuvati Tatara i Zakarića. Ja ne mogu da smislim način kako da ih dobijemo, a iskreno se nadam da danas prvi put fulam i da me demantuju.

Ako nije bila dovoljna isplata, znamo šta slijedi i znate o čemu pričam. Onda sudija iz Prijedora, o čemu više da pričamo. Plus što neko reče gore da će Kapetanović i Osmić čuvati Tatara i Zakarića. Ja ne mogu da smislim način kako da ih dobijemo, a iskreno se nadam da danas prvi put fulam i da me demantuju.

-
- Kontakt:
Sky daj one smajlije protiv uroka sa zastavama!
Ta ista čaršija je pričala kako ce nam Sloga pustit sad na prolječe i da je sve dog cak je kvota pala na 1.55 na Slobodu i ljudi dobise 1-4 hahahadmirrx je napisao/la: ↑13 avg 2022, 10:32tako je,ista ta "Čaršija' je govorila kako je ona utakmica kad smo igrali sa Slogom(sjecam se da smo svi bili na brdu)kako je ovo nasa utakmica,sve zavrsneno,kad ono ramic napravi faul nad Jusicem na oko 16m i penal za njih hahaha
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Hajde taman i da je dogovorena 2 nece mi bit prvi put da idem na utakmicu a da unaprijed znam da cemo izgubit.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.