dobar je...tek mu 22 godine..Institut je napisao/la:joj thomas vam je zivotinja ... kako sam tip kuca![]()
![]()
![]()
extra igrac

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
dobar je...tek mu 22 godine..Institut je napisao/la:joj thomas vam je zivotinja ... kako sam tip kuca![]()
![]()
![]()
extra igrac
ja sam ga gledao protiv bosne atletski je jako dobar ali ima jako los šutKevin je napisao/la:dobar je...tek mu 22 godine..Institut je napisao/la:joj thomas vam je zivotinja ... kako sam tip kuca![]()
![]()
![]()
extra igrac
fera je napisao/la:ja sam ga gledao protiv bosne atletski je jako dobar ali ima jako los šutKevin je napisao/la:dobar je...tek mu 22 godine..Institut je napisao/la:joj thomas vam je zivotinja ... kako sam tip kuca![]()
![]()
![]()
extra igrac
Mi smo ekipa koja je Bosnu dva puta u sri Sarajeva!ars01 je napisao/la:@KEVIN,
koja ste vi ekipa i koja pojačanja ste doveli kad vas Sloboda dere 20 razlike.![]()
Slabo, slabo, najbolje da se vratitet u ligu HB tamo možete biti prvaci i imati finale sa Zrinjskim.![]()
![]()
Viša sam ja vidio tekmi u Skenderiji nego ti u Širokom treninga, plaho mi se razumiješ u košarku šalješ izvješće o "pojačanju"Chesteru , bolan ne bio on ne bi mogao biti pojačanje ni ATAL Novom gradu.
ars01 je napisao/la: @Institut,
jaka ste mi vi ekipa u kojoj su glavni centari Lerić i Albijanić, borićete se sa Zrinjskim i Uskim za 3-5 mjesto, bez ikakve šanse u polufinalu protiv Bosne ili Igokee.
pa sta i nas je Zima 22 i moze ga strpati u gaceKevin je napisao/la:dobar je...tek mu 22 godine..Institut je napisao/la:joj thomas vam je zivotinja ... kako sam tip kuca![]()
![]()
![]()
extra igrac
Institut je napisao/la:ars01 je napisao/la: @Institut,
jaka ste mi vi ekipa u kojoj su glavni centari Lerić i Albijanić, borićete se sa Zrinjskim i Uskim za 3-5 mjesto, bez ikakve šanse u polufinalu protiv Bosne ili Igokee.
jesi to sam zakljuciode ba pregrupisi se i nemoj pisati to č,ć,đ,dž ako ih ne znas razlikovati falkutetlijo
je*em ti takvog akademskog covjeka![]()
ma nemas ti sta pisati kad ars kaze da ne valjate onda je tako đaba sad i da lakerse pobjedite u LA-uKevin je napisao/la:Mi smo ekipa koja je Bosnu dva puta u sri Sarajeva!ars01 je napisao/la:@KEVIN,
koja ste vi ekipa i koja pojačanja ste doveli kad vas Sloboda dere 20 razlike.![]()
Slabo, slabo, najbolje da se vratitet u ligu HB tamo možete biti prvaci i imati finale sa Zrinjskim.![]()
![]()
Viša sam ja vidio tekmi u Skenderiji nego ti u Širokom treninga, plaho mi se razumiješ u košarku šalješ izvješće o "pojačanju"Chesteru , bolan ne bio on ne bi mogao biti pojačanje ni ATAL Novom gradu.![]()
idi uzmi statistiku i citaj, odnosno, pogledaj koju tekmu.ti znas koliko ja znam o kosarci?. ti znas sve majstore..svaka ti cast... i kakve veze ima to sto sam napisao da je potpisao Chester...otpepaj lagano..idi na temu Bosne pa tamo pisi kojekakve gluposti i idi na zivce 99% ljudi..
potpiskksiroki je napisao/la:Ma volio bih da se nakon sinoćnje utakmice više može pričati o igra a ne o sucima iste te utakmice , ali nažalost ne može . E sad tko kome sapuna stolicu pokazat će vrijeme ali očito da se u startu krenulo prljavo . Jer ja ne znam kako bi drugačije prokomentirao sve ono što se sinoć dešavalo . Utakmicu bih podijelio na 3 dijela i to 1.Jovanić 3-4 odluke kontra Širokog , 2.Kralj 4-5 odluka protiv Širokog i za kraj 3. Šobot 10 odluka kontra Širokog . Jedina opcija koja po meni nije objektivna je da su oni sudili za Slobodu jer očito da su oni sudili kontra Širokog za korist nekog trećeg . Pohvalio bi ekipu Slobode koja će mnogima pomrsiti račune ove sezone ali također bi pohvalio našu ekipu koja polako dobiva one obrise kakve i očekujemo . Konačno pod košem imamo dominantnog centra a na šuterskim pozicijama 3 odlična igrača . Slijedeća tekma je s Bosnom i mislim da nam je to najlakša tekma u ligi 8 jer nemamo što izgubit a možemo puno dobiti .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.