Neoduzimaju mu se poeni jos, poeni se oduzimaju tek kad pocne LP a do tada se moze mjenjati koliko hoceomerbavarac je napisao/la:Ako zelis neke druge igrace, ides na transfere, ali da znas da ti se oduzimaju bodovi, barem je tako receno. A za izmjene, treba u gornjem desnom uglu, na profilu igraca da bude zuta kockica, sa strelicom okrenutom prema dole, kod mene je to bilo, sad nema, ne znam sta je u pitanju.EnZo_85 je napisao/la:Kako si ga izmjenio, mozes li "vratit" igrace pa uzet druge nakon sto napravis tim. Kako ubacit igraca s klupe u prvi tim??omerbavarac je napisao/la:Evo i mog sastava. Malo sam ga izmijenio.
--------------------------Cech--------------------------
Sagna-------Ferdinand----------Lucio---------Clichy
Ribery------Quaresma------Mascherano--Xabi Alonso
------------------Rooney---------Klose------------------
Klupa:Helton, Niang, Pjanic,Pique
Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Fantasy Liga Prvaka
Tracy McGrady!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
A znaci tako. Ma ja sam izmijenio nekoliko igraca, pa sam mislio da ce mi se oduzeti poeni, ali eto nista od toga, na svu srecu. A sta je sa izmjenama, nema mi one zute kockice, samo prazno polje i mogu samo staviti znak tacno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Evo ga sad je OK, samo sto je Diego povrijeđen moram nekog levata ubacit. Mislim da je ovo DreamTeam
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
izmjena u napadu umjesto ibrahimovica ubacio sam messia
------------------------------------------------buffon--------------------------------------
---------------zanetti--------------vidic-------------------skrtel---------marcelo-------
--------------iniesta---------------essien-----------------lampard--------valencija----
-------------------------------------messi-----------------eto-----------------------------
------------------------------------------------buffon--------------------------------------
---------------zanetti--------------vidic-------------------skrtel---------marcelo-------
--------------iniesta---------------essien-----------------lampard--------valencija----
-------------------------------------messi-----------------eto-----------------------------
FK Pjetlovi
Dzekson uletio mjesto Del Piera posto ne zna se hocel igrati sutra,znali neko sta je sa Hlebom i on je upitan izgleda

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Ako si zensko moze 
nisam na tvoju zalost ozb trebas mi nesto hajde molim te reci ime i prezimehammers je napisao/la:Ako si zensko moze
FK Pjetlovi
Poslao sam ti na PP
- Omerbavarac
- Kontakt:
Smije li se potrositi svih 100 miliona na igrace, ili treba odredjeni dio sacuvati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Phill Jackson
- Kontakt:
meni je 0 na racunuomerbavarac je napisao/la:Smije li se potrositi svih 100 miliona na igrace, ili treba odredjeni dio sacuvati.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Smje se sve potrošit 
Moj tim:
-------------------Almunia----------------------
Terry----Gallas----Van Buyten----Cannavaro
Ribery(c)-----Makoun-----Misimović-----Pirlo
----------Džeko-------Aguero-------------------
Klupa: McGregor, Dominguez, Pjanić, Squilaci
Moj tim:
-------------------Almunia----------------------
Terry----Gallas----Van Buyten----Cannavaro
Ribery(c)-----Makoun-----Misimović-----Pirlo
----------Džeko-------Aguero-------------------
Klupa: McGregor, Dominguez, Pjanić, Squilaci
mozel mi ko objasniti ko s kime igra u ligi i u ovo head2head
Republika Zenica
- Omerbavarac
- Kontakt:
Posto mi niko tamo na forumu ne odgovara na poruku, pitacu i ovdje. Kako se mogu prikljuciti jos nekim nasim ligama osim ss.ba. Vidio sam da ima nesto ss.bahead2head, i jos neke, pa ako neko moze pomoci.
Moras znati kod lige da se prikljucisomerbavarac je napisao/la:Posto mi niko tamo na forumu ne odgovara na poruku, pitacu i ovdje. Kako se mogu prikljuciti jos nekim nasim ligama osim ss.ba. Vidio sam da ima nesto ss.bahead2head, i jos neke, pa ako neko moze pomoci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
A tako, hajde momci dajte kodove, ako nije neka tajna.miky_hz je napisao/la:Moras znati kod lige da se prikljucisomerbavarac je napisao/la:Posto mi niko tamo na forumu ne odgovara na poruku, pitacu i ovdje. Kako se mogu prikljuciti jos nekim nasim ligama osim ss.ba. Vidio sam da ima nesto ss.bahead2head, i jos neke, pa ako neko moze pomoci.
Pa imas 2 koda u uvodnom postu ...to ti je za klasicnu i za head2head
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja nisam primijetio ovaj drugi kod, hvala puno.miky_hz je napisao/la:Pa imas 2 koda u uvodnom postu ...to ti je za klasicnu i za head2head
- Al pashino
- Kontakt:
evo code za fantasy ,liga "žeda"
code : 39918-9337
bujrum!!
code : 39918-9337
bujrum!!
www.facebook.com/pirotehniksarajevo
- Stone Island
- Kontakt:
Moj sastav ćete vidjeti kad budem primio PS3. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.