NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Da vidimo penzionerske Warriorse.
Spursi,road to 82-0 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Paralela Flagg-Edgecombe sve više liči na Bowie-Jordan. Razumijem da je NBA nakon sto godina trebao americkog bijelca zvijezdu, pa makar isti bio Tatum za sirotinju, ali da Embiid nije maltene raspadnut, Phila bi na krilima ovog momka i Maxeya se borila za titulu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
TripleThreat
- Kontakt:
Pomalo sa tim bold takeovima...
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Al odbrane ne postoje na pocetku, svaku noc neko upise 50+ poena. 30+ postala neka normala.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Nisu nikog ni pobjedili osim Dallasa a Dallas se usmrdio trenutno i Wizards ih deru.
Istina ali dobro dok udju u intezitet, sheme itd.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čestitke Raketama na prvoj pobjedi u sezoni, jeste da je protiv ekipe koja ide u tankiranje na smrt, ali Bože moj. Pobjeda po pobjeda i ide play-in aBd.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- superFrankie
- Kontakt:
Cestitke za Rakete, ipak pobjeda protiv Netsa je velik uspjeh
Doci ce i Boston na red u subotu, ne sikirajte se
Tracy Mcgrady bi u današnjem Nba-u bio na prosjeku od 45 poena po utakmici.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Meh ima tu svega pomalo, to sto bude puno poena automatski hoce da se kaze da su slabe odbrane sto nije bas istina. Istina je da se favorizuje napad, da se sviraju mekani fauli, ali je takodjer cinjenica da nikad vise nije bilo skilled igraca u ligi, "svako" je sposoban dati 20 poena, sto nije bio slucaj prije 20-25 godina. I kad imas takve igrace po default-u ce biti puno poena i vise faula jer ih je teze zaustaviti
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da hoće Rakete ponovit bar 50% uspjeha Bostona u zadnjih 5 godina bile bi parade svaki dan u Houstonu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Zato što svi šutaju, a nekad se znalo ko je strogo play, ko visi pod košem, ko je na trici...alemsa je napisao/la: ↑28 okt 2025, 13:08Meh ima tu svega pomalo, to sto bude puno poena automatski hoce da se kaze da su slabe odbrane sto nije bas istina. Istina je da se favorizuje napad, da se sviraju mekani fauli, ali je takodjer cinjenica da nikad vise nije bilo skilled igraca u ligi, "svako" je sposoban dati 20 poena, sto nije bio slucaj prije 20-25 godina. I kad imas takve igrace po default-u ce biti puno poena i vise faula jer ih je teze zaustaviti
Bjesomučno ispucavanje trica pojedinih centara (al bogme i bekova) često obesmisli utakmicu.
Pa onda imaš kombinovano šutaju ekipe za tri 17-85. Čemu to? Jel to neko želi gledati?
Koševo Zapad
Davali bi iz 90ih i 2000ih vise poena danas sigurno, ali ne iz razloga sto su lose odbrane. Nego iz razloga sto se kaznjava duplanje, tad duplas eto TMaca on "nema" kome dodati, Bob Suri, dok bi te danas ovaj Okogie sasuo, druga stvar danas se siri parket tako da imas otvoren put ka reketu, dok je tad bilo vise rim protection i "guzve" u reketu. Znaci Tmac da igra danas bi davao vise poena prvenstveno jer bi igrao sa boljim igracima, i samim tim bi dolazio lakse u svoje pozicije. To je glavni razlog
Kad vidim da jedan Austin Reaves u back to back utakmicama ima preko 40 poeana sve mi bude jasno.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Pa kad gledas suho a ne kontekstFoxMulder je napisao/la: ↑28 okt 2025, 13:55Kad vidim da jedan Austin Reaves u back to back utakmicama ima preko 40 poeana sve mi bude jasno.