Football Manager 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Football Manager 2011

Post Postao/la badblueboylivno » 02 nov 2010, 01:20

drinin vuk je napisao/la: Isto tako volio bi da mi neko ko se razumije odgovori,da li je moguce napraviti na FM 2011 regionalnu ligu,a da se pri tom ne kvare nacionalna takmicenja i da sistem bude ligaski a ne kup? Te da li ce trebat neki patch poseban ili ce se moci u editoru to napraviti?
Može. U FM2010 moglo se u advanced editor panelu, a sad ne znam hoće li moći odmah, ili će se morati taj advanced panel aktivirati.

Nego, zna li tko kakav site za naručiti igru (mislim u BiH, ne da mi se sa strancima zaje*bavati, a i skupo; mada mi ništa ne bi smjelo biti skupo za ovu svetinju, jer se u ovoj rupčagi od Livna nema gdje kupiti :lol:
Hayley <3

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 nov 2010, 15:27

tesko, bio prije tnt (pomeni najbolja stranica, para i para sam na nju potrosio tj kupovinom igrica) pa onda je bila neka ancient-wars.com bile su ti igrice, a sada ih nema :(

ako neko zna, nek javi

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 nov 2010, 18:18

Iako igra treba izaći 5.11. ja sam je već skin'o (full verziju) preko torrenta i još samo trebam instalirat.

@Devil
Ni meni nije jasno kako je to moguće, ali gledam na nekim Arsenalovim forumima ljudi već masovno igraju full verziju. Ne kontam ni ja nikako, ali sam downloadovo od tih forumaša koji već igraju full verziju.

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 02 nov 2010, 19:48

Bosco je napisao/la:Iako igra treba izaći 5.11. ja sam je već skin'o (full verziju) preko torrenta i još samo trebam instalirat.

@Devil
Ni meni nije jasno kako je to moguće, ali gledam na nekim Arsenalovim forumima ljudi već masovno igraju full verziju. Ne kontam ni ja nikako, ali sam downloadovo od tih forumaša koji već igraju full verziju.
Pa daj i nama da i mi downloadujemo :lol:
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 02 nov 2010, 22:52

QUARESMA 18<<< je napisao/la:tesko, bio prije tnt (pomeni najbolja stranica, para i para sam na nju potrosio tj kupovinom igrica) pa onda je bila neka ancient-wars.com bile su ti igrice, a sada ih nema :(

ako neko zna, nek javi
Da, i mene to zanima gdje je tnt nestao, jer sam tamo naručio FM prošle godine, i još neke četiri, ne znam ni sam koje, samo sam zbog managera to naručio... i sad tražim i nema nigdje, nikakve stranice. :cry:
Hayley <3

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 nov 2010, 13:33

Eto instalirao sam FM 2011, savršeno radi, full verzija, samo je bila na ruskom jeziku pa sam morao staviti engleski.Odigro predsezonu a Arsenalom, dobio sav onaj hamelj ubjedljivo, samo me ovi agenti frapiraju, stalno ti nude neke igrače i malo je teže potpisati ugovor s igračem jer i oni žele svoj dio kolača. :mrgreen: Slučajno mi ponudili Santu Cruza na posudbu i prihvatio sam i očekujem da mi dođe, to je to od transfera. Odo sad nastavit igrat dalje, prva utakmice mi je Newcaste away, zatim Blackburn home.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 nov 2010, 14:27

Bosco je napisao/la:Eto instalirao sam FM 2011, savršeno radi, full verzija, samo je bila na ruskom jeziku pa sam morao staviti engleski.Odigro predsezonu a Arsenalom, dobio sav onaj hamelj ubjedljivo, samo me ovi agenti frapiraju, stalno ti nude neke igrače i malo je teže potpisati ugovor s igračem jer i oni žele svoj dio kolača. :mrgreen: Slučajno mi ponudili Santu Cruza na posudbu i prihvatio sam i očekujem da mi dođe, to je to od transfera. Odo sad nastavit igrat dalje, prva utakmice mi je Newcaste away, zatim Blackburn home.
pa de daj link za download, il neki Screenshot, neke dokaze :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 nov 2010, 14:42

Bosco je napisao/la:Eto instalirao sam FM 2011, savršeno radi, full verzija, samo je bila na ruskom jeziku pa sam morao staviti engleski.Odigro predsezonu a Arsenalom, dobio sav onaj hamelj ubjedljivo, samo me ovi agenti frapiraju, stalno ti nude neke igrače i malo je teže potpisati ugovor s igračem jer i oni žele svoj dio kolača. :mrgreen: Slučajno mi ponudili Santu Cruza na posudbu i prihvatio sam i očekujem da mi dođe, to je to od transfera. Odo sad nastavit igrat dalje, prva utakmice mi je Newcaste away, zatim Blackburn home.
Imaš ga, na CD-u il' ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 nov 2010, 16:50

GunnerS je napisao/la:
Imaš ga, na CD-u il' ?!
daj link za download ili screenshot , inace ti nevjerujem ni sekunde... jesi li siguran da nije demo?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 nov 2010, 18:16

Nije demo, imaju sve lige, sve opcije. :D
Link za download stranica je slovenska i morate se registrovati da bi mogli downloadovati, i odaberite onaj torrent na kojem piše p2p na kraju naziva. skinuti će vam za sat-dva, poslije instaliranja otiđite u jezike, izbrišete ruski jezik, ubacite engleski i opletite.

ERVINHO
Kontakt:

Post Postao/la ERVINHO » 03 nov 2010, 18:43

jel se može jezik mjenjat da ga kopiram iz dema,ili kako?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 nov 2010, 18:44

ERVINHO je napisao/la:jel se može jezik mjenjat da ga kopiram iz dema,ili kako?
Mislim da može i tako, probaj kad instaliraš.

ERVINHO
Kontakt:

Post Postao/la ERVINHO » 03 nov 2010, 18:54

hvala za pp

poz

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 nov 2010, 20:33

Bosco je napisao/la:Nije demo, imaju sve lige, sve opcije. :D
Link za download stranica je slovenska i morate se registrovati da bi mogli downloadovati, i odaberite onaj torrent na kojem piše p2p na kraju naziva. skinuti će vam za sat-dva, poslije instaliranja otiđite u jezike, izbrišete ruski jezik, ubacite engleski i opletite.
ja ga skidam jarane ali sam opet rezervisan po tom pitanju da ne kazem bas skeptican...vidjet cemo sta je ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 nov 2010, 21:22

Igra je brutalno realistična, dosad imam 6 povrijeđenih igrača. RvP se povrijedio dok je zabijao gol. :mrgreen:
Prve dvije utakmice uspješno apsolvirane, prva je bila Newcastle u gostima gdje sam gubio do 78 minute da bi Arshavin zabio 2 i Nasri 1. Fabianski kriv za oba moja gola i dobio ocjenu od 3.4 što je definitivno rekord kod mene. Drugu sam dobio West Ham u gostima, ali i ostao bez par igrača. Rezultat je bio 0:3, a Fabianski je ovu briljiro.Sljedeća je protiv Čelzija, crno mi se piše.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 nov 2010, 08:06

Bosco je napisao/la:Iako igra treba izaći 5.11. ja sam je već skin'o (full verziju) preko torrenta i još samo trebam instalirat.

@Devil

Nebi ti preporucio da igras dalje sa tom Ruskom verzijom,cim izadje 5 og skidaj reloaded i uzivaj,da nebi poslije imao problema,Error i slicne stvari da ti save neprima i slicne stvari....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 04 nov 2010, 08:18

@Devil
pa vec sam postavio ovdje da imam full verziju jos 1 novembra... jos sam vam dao i link xD
spajz je napisao/la:evo da vam olaksam muke da ne cekate do 5 novembra

http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t ... highlight=

molim lijepo :)

100% je full igrica samo se mora rucno ubaciti engleski jezik (imate sve downl. linkove)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 nov 2010, 12:48

Ponos Torina je napisao/la:

@Devil

Nebi ti preporucio da igras dalje sa tom Ruskom verzijom,cim izadje 5 og skidaj reloaded i uzivaj,da nebi poslije imao problema,Error i slicne stvari da ti save neprima i slicne stvari....
ja sam skino i evo igram , mada mi je nesta cudno pravo, prije svega mi nije jasno otkud ta verzija prije 5.11. , sta li su to rusi izmuljali... prije svega primjetio sam razliku u odnosu na strawberry demo verziju kad je upitanju 3D mec , uopste ovdje nije kao na demu tj. vise lici onom 3d izdanju fm2010...opet neznam , najvjerovatnije da cu skinuti ovu oficijelnu zvanicnu verziju ...
silver & black

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 nov 2010, 12:54

Kad skineš i instaliraš javi koja je razlika ako je uopšte ima.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 nov 2010, 12:54

Kad sam čekao do sada, čekat ću još dan-dva da mogu normalno igra ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.