Igrač br. 6

bosnas_
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la bosnas_ » 05 nov 2011, 19:00

Bilo bi dobro da Susic pozove Vranjesa naknadno! danas je odigrao svig 90 minuta,i po meni on jedini moze uspjesno zamjeniti Mujdzu na desnom boku,vec ga je mijenjao uspjesno!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 05 nov 2011, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 05 nov 2011, 21:49

Jedan dio tekme sam gledao i Vranjes jako dobar posebno u defanzivi , po meni sigurno prvi izbor za desnog beka kad nema Mujdze

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 06 nov 2011, 13:50

SUSICU ZOVI VRANJESA AKO ZA BOGA ZNAS :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 07 nov 2011, 00:58

jessus123 je napisao/la:SUSICU ZOVI VRANJESA AKO ZA BOGA ZNAS :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Susic Boga ne zna i nece zvati Vranjesa. Lako je tebi nisu svi hesus :lol:
RIP SALE VILENJAK

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 07 nov 2011, 01:21

dobar je ovaj za stopera....ubio se

bolji od mravca i bez desne noge :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 nov 2011, 02:11

Malo cudno sto ga nema na spisku, ali Susic ocito vise vjeruje Jahicu, a ranije je izjavio da ne zeli zvat previse igraca pa da ih pola posalje na tribine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 nov 2011, 04:46

Susic nema mu.da to je njegov najveci problem. Lahko se moze desiti da vec nakon prve tekme ostanemo bez 5-6 igraca ali susicu nema muda da igraca posalje na tribine.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 nov 2011, 04:49

Susic nema mu.da to je njegov najveci problem. Lahko se moze desiti da vec nakon prve tekme ostanemo bez 5-6 igraca ali susicu nema muda da igraca posalje na tribine,isto kao sto nije imao muda da hasagica ostavi na klupi protiv francuske. On gleda da se svima naguzi ,pa nemoze jbg. Ako igracu nije cast da se nalazi da trenira sa takvim fudbalskim genijalcima kao sto su dzeko I pjanic i salihovic onda nema potrebe da se ikad I poziva u repku. Susic kaze; slanje igraca na tribinu ubija motivaciju. Zar nebi trebalo biti obratno...e moj safete

Old Milwaukee
Kontakt:

Post Postao/la Old Milwaukee » 07 nov 2011, 04:54

gruezi je napisao/la:Susic nema mu.da to je njegov najveci problem. Lahko se moze desiti da vec nakon prve tekme ostanemo bez 5-6 igraca ali susicu nema muda da igraca posalje na tribine,isto kao sto nije imao muda da hasagica ostavi na klupi protiv francuske. On gleda da se svima naguzi ,pa nemoze jbg. Ako igracu nije cast da se nalazi da trenira sa takvim fudbalskim genijalcima kao sto su dzeko I pjanic i salihovic onda nema potrebe da se ikad I poziva u repku. Susic kaze; slanje igraca na tribinu ubija motivaciju. Zar nebi trebalo biti obratno...e moj safete
Jako glupo razmisljanje,zoves igraca da ga potom stavis na tribine.Daleko je to od muda a jos dalje od motivacije.

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 10 mar 2012, 21:31

Ognjen danas odigrao cijelu tekmu (1:3 - Terek Grozny) u nastavku ruskog prvenstva. Do sada je odigrao 21 utakmicu u 34 kola.

Po nekom mom skromnom mišljenju, uz Muhameda Subašića na lijevom beku, jedno od adekvatnih riješenja na bekovskim pozicijama A reprezentacije u bliskoj budućnosti.
Zadnja izmjena: 71000, dana/u 10 mar 2012, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 mar 2012, 21:52

71000 je napisao/la:Ognjen danas odigrao cijelu tekmu (1:3 - Terek Grozny) u nastavku ruskog prvenstva. Do sada je odigrao 21 utakmicu u 34 kola.

Po nekom mome skromnom mišljenju, uz Muhameda Subašića na lijevom beku, jedno od adekvatnih riješenja na bekovskim pozicijama A reprezentacije u bliskoj budućnosti.
Mujdzi je ''tek'' 28 godina.
Mada bi se Vranjes mogao iskoristiti kao defanzivni vezni,pogotovo u buducnosti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 10 mar 2012, 22:15

Mujdži ok, ali kad njega nema onda treba igrati Vranješ, ne Jahić. Jahića eventualno na zadnjeg veznog umjesto Rahimića koji sa 40 godina više nije za prvih 11, pogotovo jer već 5 godina ne igra u klubu.

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 10 mar 2012, 22:31

dzonvejn je napisao/la:Mujdži ok, ali kad njega nema onda treba igrati Vranješ, ne Jahić. Jahića eventualno na zadnjeg veznog umjesto Rahimića koji sa 40 godina više nije za prvih 11, pogotovo jer već 5 godina ne igra u klubu.
Eh, to je to, kratko - jasno rečeno. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 mar 2012, 23:10

dzonvejn je napisao/la:Mujdži ok, ali kad njega nema onda treba igrati Vranješ, ne Jahić. Jahića eventualno na zadnjeg veznog umjesto Rahimića koji sa 40 godina više nije za prvih 11, pogotovo jer već 5 godina ne igra u klubu.
Rahimicu je 35 a i Jahicu 30.O 5 godina neigranja u klubu je naravno nigdje veze.
Jahic je za krpljenja rupa i mjesta jer ga mozes staviti na bilo koju poziciju,nazalost nista vise od toga.
Onda je bolje forsirati Zahirovica ili razmisljati o Zukanovicu ili Cocalicu prednost godine,ako se vec o tom pise.
Mujdza moze igrati na poziciji beka a isto tako transformirati se i na desnog beka.To je ponekad kod Bilica igrao.
Dok Vranjes''patrolira'' do svoje polovine i tu se cesto prica zavrsava.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 11 mar 2012, 13:50

harishp je napisao/la:
Rahimicu je 35 a i Jahicu 30.O 5 godina neigranja u klubu je naravno nigdje veze.
Jahic je za krpljenja rupa i mjesta jer ga mozes staviti na bilo koju poziciju,nazalost nista vise od toga.
Onda je bolje forsirati Zahirovica ili razmisljati o Zukanovicu ili Cocalicu prednost godine,ako se vec o tom pise.
Mujdza moze igrati na poziciji beka a isto tako transformirati se i na desnog beka.To je ponekad kod Bilica igrao.
Dok Vranjes''patrolira'' do svoje polovine i tu se cesto prica zavrsava.
Znaci neka Alispahica,Stilica,Ibricica za nedaj boze , a da bi oni zaigrali trebali bi se povrijediti Misimovic,Pjanic,Medunjanin ... I sto je najbolnije svi ovi sto ih pobroja igraju istu poziciju :roll:
Dok recimo na desnom beku nemamo nikog ako se Mujdza povrijedi i to je po tebi ok?
Ili recimo na stoperu ako se neko povrijedi nemamo osim Mrafca nikog i to je ok?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 jun 2012, 14:14

Imao sam pozitivno mišljenje o njemu :(

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jun 2012, 14:25

On i Stojan gledao sam cesto se slikaju u srpskim obiljezijama, ovo me nije iznenadilo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2012, 14:30

Vidite li da je u pitanju svadba,a da je on bio barjaktar na istoj.(To je obicno neko od najblize rodbine mladozenje. ;) ) :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nanek

Post Postao/la nanek » 23 jun 2012, 14:30

A sta reci ?

Zna se sta Sinisa radi sa ovakvima, a da li je Safet upola takav ostaje da vidimo.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 23 jun 2012, 14:32

Goalgetter je napisao/la:On i Stojan gledao sam cesto se slikaju u srpskim obiljezijama, ovo me nije iznenadilo.
pa nece se slikati u tajlandskim obiljezjima.momak je srbin.to sto ste vi alergicni i zadrti to je nesto drugo.uostalom momak kad igra za bih reprezentaciju daje sve od sebe profesionalac je nemate sta zamjerati

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 8 gostiju.