Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Bilo bi dobro da Susic pozove Vranjesa naknadno! danas je odigrao svig 90 minuta,i po meni on jedini moze uspjesno zamjeniti Mujdzu na desnom boku,vec ga je mijenjao uspjesno!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 05 nov 2011, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan dio tekme sam gledao i Vranjes jako dobar posebno u defanzivi , po meni sigurno prvi izbor za desnog beka kad nema Mujdze
SUSICU ZOVI VRANJESA AKO ZA BOGA ZNAS

jessus123 je napisao/la:SUSICU ZOVI VRANJESA AKO ZA BOGA ZNAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Susic Boga ne zna i nece zvati Vranjesa. Lako je tebi nisu svi hesus
RIP SALE VILENJAK
dobar je ovaj za stopera....ubio se
bolji od mravca i bez desne noge
bolji od mravca i bez desne noge
Malo cudno sto ga nema na spisku, ali Susic ocito vise vjeruje Jahicu, a ranije je izjavio da ne zeli zvat previse igraca pa da ih pola posalje na tribine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Susic nema mu.da to je njegov najveci problem. Lahko se moze desiti da vec nakon prve tekme ostanemo bez 5-6 igraca ali susicu nema muda da igraca posalje na tribine.
Susic nema mu.da to je njegov najveci problem. Lahko se moze desiti da vec nakon prve tekme ostanemo bez 5-6 igraca ali susicu nema muda da igraca posalje na tribine,isto kao sto nije imao muda da hasagica ostavi na klupi protiv francuske. On gleda da se svima naguzi ,pa nemoze jbg. Ako igracu nije cast da se nalazi da trenira sa takvim fudbalskim genijalcima kao sto su dzeko I pjanic i salihovic onda nema potrebe da se ikad I poziva u repku. Susic kaze; slanje igraca na tribinu ubija motivaciju. Zar nebi trebalo biti obratno...e moj safete
-
Old Milwaukee
- Kontakt:
Jako glupo razmisljanje,zoves igraca da ga potom stavis na tribine.Daleko je to od muda a jos dalje od motivacije.gruezi je napisao/la:Susic nema mu.da to je njegov najveci problem. Lahko se moze desiti da vec nakon prve tekme ostanemo bez 5-6 igraca ali susicu nema muda da igraca posalje na tribine,isto kao sto nije imao muda da hasagica ostavi na klupi protiv francuske. On gleda da se svima naguzi ,pa nemoze jbg. Ako igracu nije cast da se nalazi da trenira sa takvim fudbalskim genijalcima kao sto su dzeko I pjanic i salihovic onda nema potrebe da se ikad I poziva u repku. Susic kaze; slanje igraca na tribinu ubija motivaciju. Zar nebi trebalo biti obratno...e moj safete
Ognjen danas odigrao cijelu tekmu (1:3 - Terek Grozny) u nastavku ruskog prvenstva. Do sada je odigrao 21 utakmicu u 34 kola.
Po nekom mom skromnom mišljenju, uz Muhameda Subašića na lijevom beku, jedno od adekvatnih riješenja na bekovskim pozicijama A reprezentacije u bliskoj budućnosti.
Po nekom mom skromnom mišljenju, uz Muhameda Subašića na lijevom beku, jedno od adekvatnih riješenja na bekovskim pozicijama A reprezentacije u bliskoj budućnosti.
Zadnja izmjena: 71000, dana/u 10 mar 2012, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Mujdzi je ''tek'' 28 godina.71000 je napisao/la:Ognjen danas odigrao cijelu tekmu (1:3 - Terek Grozny) u nastavku ruskog prvenstva. Do sada je odigrao 21 utakmicu u 34 kola.
Po nekom mome skromnom mišljenju, uz Muhameda Subašića na lijevom beku, jedno od adekvatnih riješenja na bekovskim pozicijama A reprezentacije u bliskoj budućnosti.
Mada bi se Vranjes mogao iskoristiti kao defanzivni vezni,pogotovo u buducnosti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mujdži ok, ali kad njega nema onda treba igrati Vranješ, ne Jahić. Jahića eventualno na zadnjeg veznog umjesto Rahimića koji sa 40 godina više nije za prvih 11, pogotovo jer već 5 godina ne igra u klubu.
Eh, to je to, kratko - jasno rečeno.dzonvejn je napisao/la:Mujdži ok, ali kad njega nema onda treba igrati Vranješ, ne Jahić. Jahića eventualno na zadnjeg veznog umjesto Rahimića koji sa 40 godina više nije za prvih 11, pogotovo jer već 5 godina ne igra u klubu.
Rahimicu je 35 a i Jahicu 30.O 5 godina neigranja u klubu je naravno nigdje veze.dzonvejn je napisao/la:Mujdži ok, ali kad njega nema onda treba igrati Vranješ, ne Jahić. Jahića eventualno na zadnjeg veznog umjesto Rahimića koji sa 40 godina više nije za prvih 11, pogotovo jer već 5 godina ne igra u klubu.
Jahic je za krpljenja rupa i mjesta jer ga mozes staviti na bilo koju poziciju,nazalost nista vise od toga.
Onda je bolje forsirati Zahirovica ili razmisljati o Zukanovicu ili Cocalicu prednost godine,ako se vec o tom pise.
Mujdza moze igrati na poziciji beka a isto tako transformirati se i na desnog beka.To je ponekad kod Bilica igrao.
Dok Vranjes''patrolira'' do svoje polovine i tu se cesto prica zavrsava.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znaci neka Alispahica,Stilica,Ibricica za nedaj boze , a da bi oni zaigrali trebali bi se povrijediti Misimovic,Pjanic,Medunjanin ... I sto je najbolnije svi ovi sto ih pobroja igraju istu pozicijuharishp je napisao/la:Rahimicu je 35 a i Jahicu 30.O 5 godina neigranja u klubu je naravno nigdje veze.dzonvejn je napisao/la:Mujdži ok, ali kad njega nema onda treba igrati Vranješ, ne Jahić. Jahića eventualno na zadnjeg veznog umjesto Rahimića koji sa 40 godina više nije za prvih 11, pogotovo jer već 5 godina ne igra u klubu.
Jahic je za krpljenja rupa i mjesta jer ga mozes staviti na bilo koju poziciju,nazalost nista vise od toga.
Onda je bolje forsirati Zahirovica ili razmisljati o Zukanovicu ili Cocalicu prednost godine,ako se vec o tom pise.
Mujdza moze igrati na poziciji beka a isto tako transformirati se i na desnog beka.To je ponekad kod Bilica igrao.
Dok Vranjes''patrolira'' do svoje polovine i tu se cesto prica zavrsava.
Dok recimo na desnom beku nemamo nikog ako se Mujdza povrijedi i to je po tebi ok?
Ili recimo na stoperu ako se neko povrijedi nemamo osim Mrafca nikog i to je ok?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Imao sam pozitivno mišljenje o njemu 
- Goalgetter
- Kontakt:
On i Stojan gledao sam cesto se slikaju u srpskim obiljezijama, ovo me nije iznenadilo.
Vidite li da je u pitanju svadba,a da je on bio barjaktar na istoj.(To je obicno neko od najblize rodbine mladozenje.
) 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
nanek
A sta reci ?
Zna se sta Sinisa radi sa ovakvima, a da li je Safet upola takav ostaje da vidimo.
Zna se sta Sinisa radi sa ovakvima, a da li je Safet upola takav ostaje da vidimo.
pa nece se slikati u tajlandskim obiljezjima.momak je srbin.to sto ste vi alergicni i zadrti to je nesto drugo.uostalom momak kad igra za bih reprezentaciju daje sve od sebe profesionalac je nemate sta zamjeratiGoalgetter je napisao/la:On i Stojan gledao sam cesto se slikaju u srpskim obiljezijama, ovo me nije iznenadilo.