Jutro je osvanulo.......

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
? то " " уговор ? % је у "?$ " & ? &.28TAGOE je napisao/la:Gradjevinari sretno danas,i akobogda da donesete prvi bodove Srbiji u evrokupovima ove godine.
Jutro je osvanulo...........Voša bi mogla dovest beka Brankovića iz Šerifa,dok je Supić već potpisao.
Tribalian je napisao/la:Cuo sam da ce igracima sa prostora bivse Jugoslavije biti ukinut status stranaca,vodice se kao domaci igraci u nasoj ligi.
&. ' ја $ $ ",$ ' " " " " ? овај ? $,? & ? $ $ % " ? " ?. & ¥ " & су " ? " ? " не & " $ ? " $ ? $ су % ? на " "," не " ' - $ су ? ",& " ".28TAGOE je napisao/la:peksinna2
Vjeruj da ne znam šta se to dešava oko Brankovića nit njegova ugovora,ovo sam pročitao na sz,dakle ni na transfermarketu nemaš Moldavsku ligu da bi mogao provjerit,msm da je upravo to i u pitanju dakle kraj ugovora.
Što se ostalog tiče šta da ti kažem nije baš domaća roba kvalitet za Evropu,ja sam pristalica da u klubovima bude 5 stranaca koji mogu počet i šest domaćih.
Već Devil pa znam za tu opciju i izbacivanje,već koliko je ona realna,msm jbt ispade da im je pola lige namještalo?!
Sa tim se davno krenulo,ali ne vidim da bi moglo uskoro to da se desi,sto mi je i drago,ako Brazilac moze biti stranac,zasto onda nebi bio i Crnogorac,Bosanac,Makedonac...Tribalian je napisao/la:Cuo sam da ce igracima sa prostora bivse Jugoslavije biti ukinut status stranaca,vodice se kao domaci igraci u nasoj ligi.
Pa jbg ako se dokaze da je namestano,oni lete,tesko je reci koliko je to realno,ne citam bas njihove sajtove i forume pa ne znam kakvo je razmisljanje drugih,da li su stvarno namestali ili nisu,i koliko su cvrsti dokazi protiv njih.28TAGOE je napisao/la:peksinna2
Već Devil pa znam za tu opciju i izbacivanje,već koliko je ona realna,msm jbt ispade da im je pola lige namještalo?!
Sportski žurnal...$ ?. $: Петур " (& Острва). $: 1.500. ?: " у 5. " 11, " у 7. " 48, ? у 24. " % у 67. ". " ": " (Тре Пене). " &: " (Тре Пене) у 53. ".
$: $, ", ?, %, ", ? ($ 79. "), $ ($ 74. ?), ", " ($ 62. Варга), ", ?.
ТРЕ ПЕНЕ: Ф. ?, ?, ", " ($ 54. "), С.? ($ 51. "), ", ?, $, " ($ 72. ?), ", ?.
? на ¥. У ' ' првог ? ? за ? Европе, $ је $ врха " ' " " Сан " " ", " %, $ ? у $ $." су ? - у 5. ". ? ? у & простору " $ је ?, а " ? " је & ". - ? $ " на ' је ? 2:0. ' " је $ ", ? се $ $ ? ? " ? " " ?.
& је " " на 3:0. " је у & 11. ", " " $ је " " % са ? 16 ' " $ - ? ".
& 1.500 $ на $ ? $ је % $ $ $ & првог ? - ? $ ? у 24. ", " са $ стране.
$ % је ? $ " & $ 45 ", $ је " пут затресао ' " " Сан ". " је " ? посао $ ? % " " ? у " $ '.
У 61. " / је & ?, ? ? " ? % је & ? $ ? ?.
Tribalian je napisao/la:Aj neko ako naleti na link UF-a od danas nek izbaci ovde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.