BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: BiH Talenti u Evropi
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
covjek igra za interove mlade...vec sad kosta 50.000€ a zamislite koliko je on bolji od onog dilavera sto ga je ciro zvao...smjesno....
covjek igra za interove mlade...vec sad kosta 50.000€ a zamislite koliko je on bolji od onog dilavera sto ga je ciro zvao...smjesno....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jarane mali ima tek 14 godina.ZELJO DO GROBA je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
pretjera ga i ti. pa dijete ima 14 godina i ti bi ga u reprezentaciju zvao
Hajde bolan ljudi ne sikirajte se džabe!
Kako mi imamo svoje mlade nade i talente tako imaju i švabe,švedi,francuzi,italijani itd...
Pa ne vidim razloga zašto bih uzimali naše!
Ako nekim slučajem odluta koji u drugi repku izrast će drugi Ibišević,Barbarez,Misimović,Hasagić itd... koji će ga više nego dovoljno zamjeniti!
Kako mi imamo svoje mlade nade i talente tako imaju i švabe,švedi,francuzi,italijani itd...
Pa ne vidim razloga zašto bih uzimali naše!
Ako nekim slučajem odluta koji u drugi repku izrast će drugi Ibišević,Barbarez,Misimović,Hasagić itd... koji će ga više nego dovoljno zamjeniti!
Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u dvorištu do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a nebi ja njega sad u A repku...al ga treba pratiti i da za 4-5 godina igra za nasu reppku...je je momak talenat...pa covjece igra u interu..vecina igrac ima 18-20 godina a on 14...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
treba ga pozvati u U-16 reprezentacijuZELJO DO GROBA je napisao/la:a nebi ja njega sad u A repku...al ga treba pratiti i da za 4-5 godina igra za nasu reppku...je je momak talenat...pa covjece igra u interu..vecina igrac ima 18-20 godina a on 14...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
tako je...anlayan je napisao/la:treba ga pozvati u U-16 reprezentacijuZELJO DO GROBA je napisao/la:a nebi ja njega sad u A repku...al ga treba pratiti i da za 4-5 godina igra za nasu reppku...je je momak talenat...pa covjece igra u interu..vecina igrac ima 18-20 godina a on 14...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Evo SportSport.ba je obajvio nesto o nasim talentima po Evropi,jos da Ciro to procita bilo bi super,al radije ce on otici na jos neki turnir da se uvjeri u kvalitete Aracica.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
moze li mi neko napisati sve sto zna o Kenanu Kodri?? 
Evo ti tema o njemu !anlayan je napisao/la:moze li mi neko napisati sve sto zna o Kenanu Kodri??
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=2&t=391
AMAR OSIM!!!
moze li mi neko reci stranicu na kojoj su svi nasi talenti u raznim ligama
kako se reistrovati na ovaj http://www.twofootball.com ... zna li iko ... ne pise nigdje
ma taj ti je mali proglasen za 3 najveca talenta u evropi.gostovao je jednom na mimohodu,i izjavio je zelju da igra za bihZELJO DO GROBA je napisao/la:a nebi ja njega sad u A repku...al ga treba pratiti i da za 4-5 godina igra za nasu reppku...je je momak talenat...pa covjece igra u interu..vecina igrac ima 18-20 godina a on 14...
http://www.twofootball.com/talents/add/ ... 20passwordanlayan je napisao/la:kako se reistrovati na ovaj http://www.twofootball.com ... zna li iko ... ne pise nigdje
ovdje gore napises ime,email i ostalo, valjda ti posalju password na email...
to je jedino sto ima na toj stranici za registrovat se
100% sportski i krajnje opušten potpis
to je za login...ali nema nigdje za registraciju
- adnan_nanda
- Kontakt:
Mirza Mustafić, novi mladi Kalesijac u dresu FC Metz
Nakon Miralema Pjanića, u najmlađim selekcijama FC Metz trenira još jedan Bosanac kojem predviđaju blistavu karijeru. Riječ je o dječaku Mirzi Mustafiću, koji još nije napunio 11 godina, a već ga prate skauti Milana iz Italije...
Mnogo je sličnosti između Miralema Pjanića i Mirze Mustafića. Naime, i Mirzin otac, Sakib Mustafić - Žabac rođen je u Kalesiji i bivši je igrač kalesijskog Jedinstva, današnje FK Bosna. Oni koji su pratili razvoj Miralema Pjanića, kažu da je Mirza Mustafić veći talenat od samog Miralema u njegovim godinama. I Sakib Mustafić nam je potvrdio da su njegovog sina zvali da pređe u Milan, ali da ne želi pustiti sina iz Meca.
- Moji uzori su Lionel Mesi i Miralem Pjanić. Oni su već sada veliki igrači i ja bih volio da nekad zaigram sa njima, kazao nam je mlađahni Mirza Mustafić, koji je na pet međunarodnih turnira njegovog uzrasta svaki puta proglašavan igračem turnira.
Nakon Miralema Pjanića, u najmlađim selekcijama FC Metz trenira još jedan Bosanac kojem predviđaju blistavu karijeru. Riječ je o dječaku Mirzi Mustafiću, koji još nije napunio 11 godina, a već ga prate skauti Milana iz Italije...
Mnogo je sličnosti između Miralema Pjanića i Mirze Mustafića. Naime, i Mirzin otac, Sakib Mustafić - Žabac rođen je u Kalesiji i bivši je igrač kalesijskog Jedinstva, današnje FK Bosna. Oni koji su pratili razvoj Miralema Pjanića, kažu da je Mirza Mustafić veći talenat od samog Miralema u njegovim godinama. I Sakib Mustafić nam je potvrdio da su njegovog sina zvali da pređe u Milan, ali da ne želi pustiti sina iz Meca.
- Moji uzori su Lionel Mesi i Miralem Pjanić. Oni su već sada veliki igrači i ja bih volio da nekad zaigram sa njima, kazao nam je mlađahni Mirza Mustafić, koji je na pet međunarodnih turnira njegovog uzrasta svaki puta proglašavan igračem turnira.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Treba raditi na tome da se od Srbije uzme Adem Ljajic. Ovaj momak nije vise nikakav talenat nego vec veliki igrac ravan nasem Pjanicu. On je zvanicno igrac Manchestera. Momku je 19 godina, ove godine ga je Man.U. platio Partizanu 10 miliona eura i posudio ga nazad Partizanu jos jednu sezonu. Igra za "U-19" reprezentaciju Srbije ali do 21 godine ako ne odigra ni jednu utakmicu za "A" tim moze igrati za koga hoce. Moja je logika da ako su oni nama mogli uzet toliko igraca onda i mi njima mozemo bar jednog - pravog. Osim toga Sandzaklije se smatraju najvecim Bosanskim patriotama pa evo jos jedne prilike da i ovaj momak to dokaze. Ovo treba odradit perfidno bez pompe sve dogovorit s momkom (ako zeli naravno- a nevjerujem da ne zeli) prije nego predje u Man. U. Kad ode iz Beograda lijepo ga pozvat i zavrsit pricu.
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Nevjerujem u to jer mu je mati Srpkinja ..
A i kazu da mu je Rasim Ljajić u rodu ..
A taj u Parlamentu Srbije
A i kazu da mu je Rasim Ljajić u rodu ..
A taj u Parlamentu Srbije
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Mislim da nije logicno da trazimo ljajica,jer ako mi vec non stop kukamo kako igraci porijeklom iz bih igraju za druge licemjerno bi bilo traziti da ljajic igra za nas,on je rodjen u srbiji i vjerovatno se i izjasnjava kao srbijanac s tim mislim da nema nista od toga!
AMAR OSIM!!!