Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Grad BogatašaMravnjak je napisao/la:Monte Carlo
A izgleda da zele i zaboravljenog Huga Almeidu. 9m eura.A Bola: They claim that Raul Meireles has agreed to sign for Monaco. Fenerbahce supposedly accepted a €12m offer. #ASM
Roman i Šeik od Citya&PSG-a like thisfrancobaresi je napisao/la: Ovdje se krši jedno od osnovnih pravila "FFP-a " vlasnik kluba "upumpava " svoj novac u klub . Mislim da je to striktno zabranjeno .
tako je i Ibra reko nesto slicno kad je dosao u PSG, nije zbog para, nego da ucestvuje u pravljenju historijeBigBigBang je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHA placem majke mi citajuci ovu izjavu Falcaoa. Moje srce je u Monaco otisao je tamo jer njegov idol Henry je tamo igrao![]()
![]()
Dokaz da je ibrahim beg pravi pravcati romsonik24 je napisao/la:tako je i Ibra reko nesto slicno kad je dosao u PSG, nije zbog para, nego da ucestvuje u pravljenju historijeBigBigBang je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHA placem majke mi citajuci ovu izjavu Falcaoa. Moje srce je u Monaco otisao je tamo jer njegov idol Henry je tamo igrao![]()
![]()
Sve dok je smiješni Claudio Ranieri trener ove ekipe, čak i sa milijardom na transfere neće parirati PSG-u.Orao je napisao/la:Ovaj Monako ce biti sila uskoro, ne mislim da ce im PSG moci parirati u prvenstvu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.