U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drop
Kontakt:

Re: Mladje selekcije

Post Postao/la drop » 04 sep 2009, 19:26

savez je izabrao ovog majmuna za selektora i dao mu mandat (koji vec po redu :?: drugi,jel :?: )
pa Tulic nije mogao sa Ibiševićem,Džekom,Salihovićem,Ibričićem ništa napraviti a kamoli sad sa ovim retardiranim "nadama"...gdje iskopa ove krampe od igraca.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 04 sep 2009, 19:26

Daj ba idi se zatvori u pecinu jer u tom dobu zivis...Ako ne mozes cekati upucaj se dok je Ramazan, sevap je...[/quote]

Halo jadnice..ne obracaj mi se vise...ti o SEVAPIMA nemas pravo pricati..okani se Ramazana..nije to za tebe...
Gotov sa tobom..skini mi se...

Ovdje neko treba platiti GLAVOM jer ovoliko poniziti zemlju sa raznoraznim anonimusima koji igraju u vrlim klubovima sirom Srbije i Genocidne sumske tvorevine..pa pored tolikog broja PRAVIH igraca koji su PRISILJENI da igraju za neku Dansku,Svedsku,Norvesku..jer ne mogu igrati za svoju Domovinu koju VOLE z arazliku od onih majmuna koji vode U21 i koji igraju u njoj za koje se zna "koliko vole BiH"...Ta kabadahija Laktaski ih tome uci..a ZLATNI MOMCI koji haraju Europom i MOLE da igrajuz a BiH..ali oni NE MOGU igrati jer se zovu Aldin,Mehmed,Mustafa..nema onda mjesta za nekakve levate kao nekog Ognjena, Branimira i Milorada...ZATO NEMA HAIRA ,jer se sve igra po nekom nacionalnom kljucu..

TULICA TREBA STRELJATI KOPILE MU ****!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 04 sep 2009, 19:27

:cry: :oops: :cry: :oops: :cry:

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 04 sep 2009, 19:28

IBRAKOVICA ZA SELEKTORA..............SAVEZ NAPOLJE....SAVEZ NAPOLJE....SAVEZ NAPOLJE

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 sep 2009, 19:32

harishp je napisao/la:Kao prvo osim sto se Tulic spominje,vala i igraci koje su par nekih smatrali kao nade i sto kazu rasturaju u pl.
Prvo njih na stub srama i da se vise ljudi ne blamiraju kad kazu treba pozvati nekog iz PL.taj ocito nije normalan.
Za Tulica se i prije izbora znalo,tako da ovo uopste nije iznenadzenje.

mozes li ti napisati ijedan post a da ne pljunes koji put po premijer ligi? ima i u njoj pojedinaca koji su talentovani, vjerovao ili ne.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 04 sep 2009, 19:33

nisam gledao utakmicu i bolje da nisam , jer nisam imao gdje ali HALLLO luksemburg, gdje su sad oni sto stalno govore da u premijer ligi ima igraca koji mogu igrati u A-repki, hallo A-repki, pa nemogu pobijediti jedan luksemburg vecinom igraci i premijer lige, nista nego zalosno!!!! mi u bosni imamo igraca samo nemamo trenera, treba da dode jedan trener koji zna kako treba sa nasim mentalitetom, koji ce istodobno da ih tjera kao volove i da ih motivise, treba nam FELIKS M.!!!!! dosta je ovih mladi umislilo da su neko i nesto a pola toga jos nisu prosli,!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 04 sep 2009, 19:40

Golemo ovo je druga pobjeda Luksemburga u njihovoj istoriji :shock:
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 04 sep 2009, 19:45

_dreamer_ je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:daBogda...

joooj da ne psujem... joooj

igro keca... pa koji sam ja kreten, gdje cu na ove uhljupe igrat... jaaaaaaj
ja brate kombinovo ove i sutra na BiH i ulozio 15€ i vidi sad :roll: ali nisu pare bitne danas su mi 2 prijatelja nastradala u saobracajnoj nesreci i jedan je u kriticnom stanju, tako da i ne mislim toliko na te pare sto sam ulozio :cry:
druze moj, aBd ce sve biti dobro sa tvojim prijateljem, ne znam sta da ti kazem... kad covjek pogleda te stvari onda shvati koliko je fudbal "sporedna" stvar na svijetu...
.
Nemoze brate biti nikako dobro, nisi me dobro razumio, dvojica su na licu mjesta podlegla a ovaj treci sto je vozio je u kriticnom stanju, a fudbal treba uvjek da bude samo sporedna stvar na svijetu, a pare pogotovo :cry:
Tracy McGrady!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 sep 2009, 19:56

Edo_Majka je napisao/la:
Nemoze brate biti nikako dobro, nisi me dobro razumio, dvojica su na licu mjesta podlegla a ovaj treci sto je vozio je u kriticnom stanju, a fudbal treba uvjek da bude samo sporedna stvar na svijetu, a pare pogotovo :cry:
auuu drug, ja kontao od dvojice koji su nastradali samo jedan u kriticnom stanju...

sorry jarane, moje saucesce!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 sep 2009, 20:09

Samo mali komentar za ove nase mlade nade hahahaha ....

Sta ocekujete kada 80% nasih omladinskih timova imaju odabir igraca po kljucu , po babi , naciji i tako dalje. Najveci talenti nam zavrsavaju radeci po fabrikama ili kaficima a babini sinovi postaju profesionlci.
Isti zive nocne zivote jer znaju da imaju zagrantovano mjesto u timu.

I treba sada iz takve sake jada izabrati 11 najboljih.

Jedina nada su nam dijasporska djeca ili djeca koja na vrijeme pobjegnu negdje vani i pokusavaju graditi karijeru na zajebanom zapadu gdje nema pardona.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 04 sep 2009, 20:21

kimbo je napisao/la:Samo mali komentar za ove nase mlade nade hahahaha ....

Sta ocekujete kada 80% nasih omladinskih timova imaju odabir igraca po kljucu , po babi , naciji i tako dalje. Najveci talenti nam zavrsavaju radeci po fabrikama ili kaficima a babini sinovi postaju profesionlci.

Jedina nada su nam dijasporska djeca ili djeca koja na vrijeme pobjegnu negdje vani i pokusavaju graditi karijeru na zajebanom zapadu gdje nema pardona.
moj mali 8 mu godina gledo utakmicu samnom i kaze babo kako ovi glupo igraju kus dalje djete od 8 godina vidi da su tupani hehhehhhehehh ja ga jos tjeram nedam mu da gleda a djete u pravu stvarno invalidi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2009, 20:23

calcio je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kao prvo osim sto se Tulic spominje,vala i igraci koje su par nekih smatrali kao nade i sto kazu rasturaju u pl.
Prvo njih na stub srama i da se vise ljudi ne blamiraju kad kazu treba pozvati nekog iz PL.taj ocito nije normalan.

mozes li ti napisati ijedan post a da ne pljunes koji put po premijer ligi? ima i u njoj pojedinaca koji su talentovani, vjerovao ili ne.
@calcio pa ti si dosad bio normalan u izjavama o fudbalu i opcenito.Zato nemoj da mi se gubis u blatu :mrgreen:
Pojedinci koji su talentovani,lako ih pronadju skauti.Otice u druge lige,mozda ne velike klubove i lige ali kvalitetnije.kad i tamo dokazu svoj kvalitet-selektor ce razmisljati o pozivu a veci i jaci klub isto tako o pozivu tog istog igraca.Dokle god budes razmisljao @calcio da je u redu pozvati direkt igraca iz PL bice jos dosta ovakvih Luxemburga Malti.
ILI DA TI NACRTAM U PREMIER LIGI I KERKEZ JE BIO MEDJU NAJBOLJIM IGRACIMA A JELIC NAJBOLJI STRELAC.
I BUDALI DOVOLJNO. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 04 sep 2009, 20:25

bravo majtore isti slucaj samnom, nisam bio neki extra talenat ali igrao sam protiv Ibricica solidno, i kad sam trebao da igram za kadete u bihackom jedinstvu trener mi kaze ti si decko super igrac ali ti si sa sela i nemogu te staviti da igras.......a taki xxxxxxxx boljih od mene mnogo...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 sep 2009, 20:30

vrebac86 je napisao/la:

bravo majtore isti slucaj samnom, nisam bio neki extra talenat ali igrao sam protiv Ibricica solidno, i kad sam trebao da igram za kadete u bihackom jedinstvu trener mi kaze ti si decko super igrac ali ti si sa sela i nemogu te staviti da igras.......a taki xxxxxxxx boljih od mene mnogo...
trebo si samo stilovku donijet i preko glave mu.... :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 04 sep 2009, 20:34

BIHfan je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:

trebo si samo stilovku donijet i preko glave mu.... :mrgreen:
nije bilo stilovki jedino sam mogao mu poslati postom zaostalu granatu iz rata......

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 04 sep 2009, 20:52

nisko je napisao/la:Golemo ovo je druga pobjeda Luksemburga u njihovoj istoriji :shock:
Prva u gostima buraz ;)
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 04 sep 2009, 21:07

ako ima imalo savjesti Tulic ce sutra podnijeti neopozivu ostavku,jer je bezpredmetno traziti bilo kakva opravdanja skupili se 2 dana prije itd. Drugo ,nijednog igraca koji je danas igrao ne zvati u repku nikad vise. Izgubiti od bilo koga nije sramota ali od ovih amatera i to kuci je jednom rjecju BRUKA

letva
Kontakt:

Post Postao/la letva » 04 sep 2009, 21:37

Bijeljinac je napisao/la:
Ovdje neko treba platiti GLAVOM jer ovoliko poniziti zemlju sa raznoraznim anonimusima koji igraju u vrlim klubovima sirom Srbije i Genocidne sumske tvorevine..pa pored tolikog broja PRAVIH igraca koji su PRISILJENI da igraju za neku Dansku,Svedsku,Norvesku..jer ne mogu igrati za svoju Domovinu koju VOLE z arazliku od onih majmuna koji vode U21 i koji igraju u njoj za koje se zna "koliko vole BiH"...Ta kabadahija Laktaski ih tome uci..a ZLATNI MOMCI koji haraju Europom i MOLE da igrajuz a BiH..ali oni NE MOGU igrati jer se zovu Aldin,Mehmed,Mustafa..nema onda mjesta za nekakve levate kao nekog Ognjena, Branimira i Milorada...ZATO NEMA HAIRA ,jer se sve igra po nekom nacionalnom kljucu..

TULICA TREBA STRELJATI KOPILE MU ****!
Ja te razumijem, i ja sam kao Srbin protiv istih, ali nisu svi bas takvi, recimo Neven Subotic, Zdravko Kuzmanovic i Lane Jovanovic ce igrati dogodine na SP u JAR. Neka igraju 11 najboljih za BiH bez obzira kakva imena nosili, a momci koji zele igrati za Srbiju, treba ih pustiti, jer tamo ce biti redovni ucesnici velikih takmicenja u buducnosti. I sto je vaznije igrace svim srcem za svoj srpski nacionalni tim, nece nikome uzimati mjesto u BH-reperezentaciji i nece mu niko psovati srpsku majku, kao recimo ovako kao sto ti radis.
Iako ruku na srce od ova 3-4 Srbina nijedan ne bi imao mjesta u srpskoj mladoj pored jednog Kacha, Matica, Sulejmanija, Ignjovskog, Ljajica i ostalih. Srecom Ljajicu niko ne psuje majku bosnjacku kad covjek nosi srpski grb na prsima. A i Miralem je dosta popularan bez obzira na nesto slabiju formu poslednju godinu.[/quote]

U biti, to je to. Kriviti loše igrače zato što su Srbi, ili Hrvati, a ne zato, jer su loši igrači, umnogome promašuje suštinu stvari. Sramota u svakom slučaju.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 04 sep 2009, 22:17

Bijeljinac je to dobro napisao.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 sep 2009, 22:22

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:

@calcio pa ti si dosad bio normalan u izjavama o fudbalu i opcenito.Zato nemoj da mi se gubis u blatu :mrgreen:
Pojedinci koji su talentovani,lako ih pronadju skauti.Otice u druge lige,mozda ne velike klubove i lige ali kvalitetnije.kad i tamo dokazu svoj kvalitet-selektor ce razmisljati o pozivu a veci i jaci klub isto tako o pozivu tog istog igraca.Dokle god budes razmisljao @calcio da je u redu pozvati direkt igraca iz PL bice jos dosta ovakvih Luxemburga Malti.
ILI DA TI NACRTAM U PREMIER LIGI I KERKEZ JE BIO MEDJU NAJBOLJIM IGRACIMA A JELIC NAJBOLJI STRELAC.
I BUDALI DOVOLJNO. :roll:
tema je mladje selekcije. ko ce pronalaziti mlade talente u premijer ligi ako nece mlade selekcije? ili po tvom, treba taj posao da obavljaju skauti stranih klubova, da nam oni pronalaze igrace? a tih skauta ionako nema puno po BiH, slucajno ako neki zaluta, dobro je..
Tulic je propalitet od trenera i to je svima jasno, ali kad bi imali normalnog trenera mogli bi od igraca iz PL sastaviti dobru ekipu, uz nekoliko igraca iz inostranstva.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.