Drina - Olimpic 1:3
Drina - Borac 0:2
Toliko o tvom poznavanju vlastitog tima.
Moderator/ica: GracanicaAA
Koji to mi? Ne kontam ti pricu nikako.drinski_vuk je napisao/la:Transfermarket nije nikakvo mjerilo. Ti igrači Drine zasigurno nisu klasa za 6-7 najjačih evropskih liga ali za naše uslove sasvim su dobri. Savanović je prošlu utakmicu bio rezerva. Danas smo igrali bez tri igrača iz odbrane. A kliko je Budućnost bolja pokazuje to šro već dvije utakmice nisu dali gol. Hella jel niste pobjedili 1:0 iz penala u 80 i nekom minutu. I to nepostojećeg.
Da mi ne reče ja ne bih znaoAulleTa je napisao/la:@drinski vuk:
Toliko o tvom poznavanju vlastitog tima.
Jok Celik, ja sam simpatizer Olimpika i Borca. Zapeo mi je komentar za oko jer realno niste jaci od Celika, nit imate pribliznu istoriju, sve je to do privremene forme...drinski_vuk je napisao/la:Da mi ne reče ja ne bih znaoAulleTa je napisao/la:@drinski vuk:
Toliko o tvom poznavanju vlastitog tima.Bio sam na obe. Borac nigdje nisam ni pomenuo. Što se tiče Olimpika rekao sam da smo bili ravnoprvni. I sad stojim iza toga. Poluvrijeme se završilo 1:1. U prvoj polovini drugog poluvremena smo bili bolji imali 2-3 dobre šanse ( od kojih najbolja Lazarevićeva ) da povedemo i nismo ih iskoristili. E onda slijedi kazna u 80 i 85 minuti. Hella Čelik.
Ja ne govorim o istoriji. Govorim o tome da su nas pobjedili iz nepostojećeg penala.Hellas je napisao/la:Jok Celik, ja sam simpatizer Olimpika i Borca. Zapeo mi je komentar za oko jer realno niste jaci od Celika, nit imate pribliznu istoriju, sve je to do privremene forme...drinski_vuk je napisao/la:Da mi ne reče ja ne bih znaoAulleTa je napisao/la:@drinski vuk:
Toliko o tvom poznavanju vlastitog tima.Bio sam na obe. Borac nigdje nisam ni pomenuo. Što se tiče Olimpika rekao sam da smo bili ravnoprvni. I sad stojim iza toga. Poluvrijeme se završilo 1:1. U prvoj polovini drugog poluvremena smo bili bolji imali 2-3 dobre šanse ( od kojih najbolja Lazarevićeva ) da povedemo i nismo ih iskoristili. E onda slijedi kazna u 80 i 85 minuti. Hella Čelik.
mislim da istorija s ovim veze nema nekad je i Notingem bio prvak Evrope sad ga nema nigdje, ja garantujem da je Drina imala tada ovog trenera rezultat bi bio drugačiji što potvrđuju i rezultati od njegovog dolaskaHellas je napisao/la:Jok Celik, ja sam simpatizer Olimpika i Borca. Zapeo mi je komentar za oko jer realno niste jaci od Celika, nit imate pribliznu istoriju, sve je to do privremene forme...drinski_vuk je napisao/la:Da mi ne reče ja ne bih znaoAulleTa je napisao/la:@drinski vuk:
Hodza_manLju je napisao/la:atsmosfera u klubu dosta nezdrava i ne znam ko bi mogao da bude novi trener. Iskreno, najvise bih volio da to bude nas covjek, Karic,ali sumnjam da ce on htjeti da sjedne na klupu,ako je Kuman podnio ostavku...mozda je to bilo u trenutku da je podnesena ostavka..pred nama je,sacekajmo da vidimo sta ce biti...
Iskreno ,sa ovakvom ekipom tesko da cemo ostati u ligi. Ja bih licno volio da se ekipa podmladi i to je to. Neka ubacuju sve vise nase juniore i za koju godinu bismo imali super mladu i super dobru ekipu, a ne ovako, dovode se igraci sa strane,koji ne zasluzuju da budu na platnom spisku. Taj novac bi trebalo preusmjeriti na nas omladinski pogon,ali politika kluba je dosta drugacija. Klub sluzi da bi se prao novac haman. Toliki novac dat na uredjivanje terena,a nasi igraci igraju na krompiristu, SRAMOTA. Nadat se je boljem,ali tesko da ce se sta bilo promijeniti.neutralan__ je napisao/la:Hodza_manLju je napisao/la:atsmosfera u klubu dosta nezdrava i ne znam ko bi mogao da bude novi trener. Iskreno, najvise bih volio da to bude nas covjek, Karic,ali sumnjam da ce on htjeti da sjedne na klupu,ako je Kuman podnio ostavku...mozda je to bilo u trenutku da je podnesena ostavka..pred nama je,sacekajmo da vidimo sta ce biti...
i ja bi volio da nas preuzme Karic vidjecemo sta ce biti,joj sta uradismo od sebe Boze dragi![]()
sve to stoji cist primjer je onaj Jahic lik doveden kao veliko pojacanje a ustvari nista nije pomogao vise je sjedio na klupi a i kad dobije priliku slobodno mogu rec obruka se,a to za omladisnki pogon je tesko ostvarljivo jer skoro je UEFA (ili FIFA nemam pojma ko) je donirala veliku sumu novca za omladisnki pogon,bili su nam obecali sve i svasta ali naravno od toga nista nije bilo,gdje su pareHodza_manLju je napisao/la:Iskreno ,sa ovakvom ekipom tesko da cemo ostati u ligi. Ja bih licno volio da se ekipa podmladi i to je to. Neka ubacuju sve vise nase juniore i za koju godinu bismo imali super mladu i super dobru ekipu, a ne ovako, dovode se igraci sa strane,koji ne zasluzuju da budu na platnom spisku. Taj novac bi trebalo preusmjeriti na nas omladinski pogon,ali politika kluba je dosta drugacija. Klub sluzi da bi se prao novac haman. Toliki novac dat na uredjivanje terena,a nasi igraci igraju na krompiristu, SRAMOTA. Nadat se je boljem,ali tesko da ce se sta bilo promijeniti.neutralan__ je napisao/la:Hodza_manLju je napisao/la:atsmosfera u klubu dosta nezdrava i ne znam ko bi mogao da bude novi trener. Iskreno, najvise bih volio da to bude nas covjek, Karic,ali sumnjam da ce on htjeti da sjedne na klupu,ako je Kuman podnio ostavku...mozda je to bilo u trenutku da je podnesena ostavka..pred nama je,sacekajmo da vidimo sta ce biti...
i ja bi volio da nas preuzme Karic vidjecemo sta ce biti,joj sta uradismo od sebe Boze dragi![]()
Ne govorim ni ja o istoriji ona je usput.drinski_vuk je napisao/la:Ja ne govorim o istoriji. Govorim o tome da su nas pobjedili iz nepostojećeg penala.Hellas je napisao/la:
Jok Celik, ja sam simpatizer Olimpika i Borca. Zapeo mi je komentar za oko jer realno niste jaci od Celika, nit imate pribliznu istoriju, sve je to do privremene forme...

od svih utakmica kod kuce danas smo igrali najgore,ali i teren je bio los nije se ni moglo igrati,mozda smo bili malo bolji,imali vise prilika,Velez nam zadavao probleme preko desne strane gdje je igrao Gadzo brz,prvo poluvrijeme smo imali nekih poluprilika nista ozbiljno,onda u drugom poceli silovito odma napravili 2-3 prilike ali lopta nece u go,i onda kazna guzva u nasem sesnaestercu prvi sut golman brani ali drugi je nemocann i to je 0:1 u nastavku uspavanka nasi kao da su se pomirili sa porazom a Velez zadrzavao loptu u svom posjedu sto je duze mogaoGiallorossi je napisao/la:neutral brate reci mi kako ste igrali danas ? i Velez ako nije tesko?
sve u svemu losa utakmica i jednih i drugih,jedino je borbenost bila na nivou, i da utakmica je rezultirala ostavkom trenera Buducnosti Munevera Rizvicaneutralan__ je napisao/la:od svih utakmica kod kuce danas smo igrali najgore,ali i teren je bio los nije se ni moglo igrati,mozda smo bili malo bolji,imali vise prilika,Velez nam zadavao probleme preko desne strane gdje je igrao Gadzo brz,prvo poluvrijeme smo imali nekih poluprilika nista ozbiljno,onda u drugom poceli silovito odma napravili 2-3 prilike ali lopta nece u go,i onda kazna guzva u nasem sesnaestercu prvi sut golman brani ali drugi je nemocann i to je 0:1 u nastavku uspavanka nasi kao da su se pomirili sa porazom a Velez zadrzavao loptu u svom posjedu sto je duze mogaoGiallorossi je napisao/la:neutral brate reci mi kako ste igrali danas ? i Velez ako nije tesko?
moguci nasljednik ?[/quote]Giallorossi je napisao/la:sve u svemu losa utakmica i jednih i drugih,jedino je borbenost bila na nivou, i da utakmica je rezultirala ostavkom trenera Buducnosti Munevera Rizvica
imali bi jednog od najboljih strucnjaka u drzavi ali od toga nema nista,@ljumani banovici pricao sa njim i rekao mu da dolazi na ljeto vjerovatno na odmorkuman_@mel je napisao/la:joj kad bi doso slobodan halilovic...eh kako bi tad imali sanse za opstanak...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.