Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

Valencia
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la Valencia » 16 sep 2012, 22:09

Faraon iz Visokog je napisao/la:Kako molim te objasnjavas da ce se Arsenal grcevito boriti za 4 poziciju ?
Prva tri mjesta pripadaju Mancesterima i Celziju. Arsenal je znatno slabiji tim od ova tri. U fudbalu su iznenadjenja moguca, a iznenadjenje bi bilo ako bi Arsenal bio bolje plasiran od ova tri kluba.

Liverpool

Totenhem je dosta uzdrmala prica oko Modricevog transfera u Real. To je unjelo pometnju u tim. Ne treba im puno da se uigraju. Loris je fantastican golaman, njemu prilagodba nije potrebna. Dembele je igrao u Londonu, vec se uklopio u novi tim. Dempsi je isto igrao u Londonu. On ce priliku cekati sa klupe.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 sep 2012, 22:13

Valencia je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Kako molim te objasnjavas da ce se Arsenal grcevito boriti za 4 poziciju ?
Prva tri mjesta pripadaju Mancesterima i Celziju. Arsenal je znatno slabiji tim od ova tri. U fudbalu su iznenadjenja moguca, a iznenadjenje bi bilo ako bi Arsenal bio bolje plasiran od ova tri kluba.
Aha nisam znao da je tako zapisano.
Arsenal ce ove godine zavrsiti ispred Uniteda i Chelshea,pa sad hoce li to biti iznanedjenje ili nece neznam :)
Rođen s tobom da budem

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 sep 2012, 22:18

nemoj ga, prati fudbal po imenima :D
Vođa zna.

belefront

Post Postao/la belefront » 16 sep 2012, 22:21

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Valencia je napisao/la:
Aha nisam znao da je tako zapisano.
Arsenal ce ove godine zavrsiti ispred Uniteda i Chelshea,pa sad hoce li to biti iznanedjenje ili nece neznam :)
Ma ne budi smijesan,jednu pobijedite i mislite da cete osvojiti svijet, spustite se na zemlju, nece te osvojiti 4 mjesto to vam garantujem,necemo ni mi, nego Newcastle ili Everton.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 sep 2012, 22:24

čuj Newcastle ili Everton će bit ispred Arsenala a ti nama govoriš da se uozbiljimo.

Posjeti Jagomir!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 sep 2012, 22:25

mi smo 2 pobijedili, vi ste jednu. ne miješaj nas :mrgreen:
Vođa zna.

belefront

Post Postao/la belefront » 16 sep 2012, 22:35

nedim1993 je napisao/la:mi smo 2 pobijedili, vi ste jednu. ne miješaj nas :mrgreen:
Ne mijesam uopste Tottenham i vas, gdje sam to spomenuo,vi ste ocajni,a mi jos gori od toga, a ja sad lijepo molim Marshala da prekine sa vrijedjanjem, jer je ovo forum, i odrasti,ponasas se kao da ti je 10, a ako bi ti uzvratio vjerovatno bih bio banovan ;)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 sep 2012, 23:01

belefront je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:mi smo 2 pobijedili, vi ste jednu. ne miješaj nas :mrgreen:
Ne mijesam uopste Tottenham i vas, gdje sam to spomenuo,vi ste ocajni,a mi jos gori od toga, a ja sad lijepo molim Marshala da prekine sa vrijedjanjem, jer je ovo forum, i odrasti,ponasas se kao da ti je 10, a ako bi ti uzvratio vjerovatno bih bio banovan ;)
momak 3. na tabeli 2 boda iza prvog, najbolja gol razlika u EPL, samo 1 primljen gol ?
šta treba Arsenal da uradi da bude OK tim po vama forumašima :?: :?
sjećamo se i prošle sezone kad je tottenham udaro na trofej EPL-a , a arsenal bio šta je bio, pa kako završi.
de molim te piši stanje kako jest, ne budi subjektivan toliko

i ono je bila zayebancija, ironija za pobjede
Vođa zna.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 sep 2012, 23:03

Ovaj se njemu pravda :mrgreen:
Nek i dalje misli kako ce Tottenham zavrsiti ispred Arsenala i takve gluposti.
Zna se ko najbolje igra u EPL ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 sep 2012, 23:06

Svake sezone ba ista priča se provlači.
tako su počeli i ove. na početku je bilo kako ćemo svi vidjeti da je podolski flop kako ne znamo dat gola bez rvpa, borićemo se za opstanak bla bla.
i sve to kad se demantuje, traže neke nove gluposti da pišu
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 17 sep 2012, 00:31

Volim kada budemo podcijenjeni. Naravno, sve ćemo vas demantovati na kraju sezone, tako to uvijek biva sa Arsenalom.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 sep 2012, 02:34

I vi se palite na postove forumaša, koji po imenima gledaju fudbal (Nedime dobro si ovo napis'o :D ). Dembele i Dempsey su prosječni igrači i tu činjenicu ne može promijeniti čak ni njihov prelazak u Tottenham.

Istina, moja malenkost je htjela Clinta u Arsenalu, al' Clinta kao zamjenu za Yossia (Yossi vrati se! :cry: ). Lloris je eto nivo ispred te dvojce, al' džaba kad je on golman. Možeš biti Dino Zoff, Kahn i Buffon u jednom, al' ako ispred sebe nemaš čvrstu odbranu, naprimaćeš se golova. Tu su doveli Vertonghena, koji je istina kvalitetan igrač, al' ni izbliza nema uticaja na odbranu Tottenhama, da bi se osjetio neki napredak po odlasku Kinga.

Siggurdson je priča za sebe. Petnest takvih u arsenalovoj akademiji, 15 u tottenhamovoj.

Smiješna su, uopće ne samo sad, aludiranja da će Arsenal završiti peti, šesti ili ispod i da je Arsenal ispod te neke trojke. Imam osjećaj, koliko god se Arsenal pokušavao izbaciti na silu iz velike četvroke, toliko se pokušavaju neki timovi predstaviti daleko jačim od Arsenala.

Ja u startu ne dam nikom prednost u odnosu na Arsenal, sem možda malo veću dozu respekta za City. A ako ćemo pričati o grupama i grupicama u grupi tj. ligi, onda možemo početi i spiku kako ne postoji ni velika trojka, jer je samo jedan klub daleko iznad ostalih.

Ako ćemo ipak praviti grup, onda dvojka, jer City i Chelsea imaju kud i kamo kvalitetnija imena od Uniteda. A ako ćemo biti baš selektivni, onda ajmo odrediti veliku sedamnestorku, jer je svaki klub za pola nokta slabiji od onog iznad.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 17 sep 2012, 02:50

Arnelinho je napisao/la: Ako ćemo ipak praviti grup, onda dvojka, jer City i Chelsea imaju kud i kamo kvalitetnija imena od Uniteda. A ako ćemo biti baš selektivni, onda ajmo odrediti veliku sedamnestorku, jer je svaki klub za pola nokta slabiji od onog iznad.
Vidi kako je Siti sa velikim ulaganjima od prosjecnosti dosao do vrha. Junajted je sila u odnosu na Arsenal. Imaju vise novca i vecu reputaciju. Tako mocan klub si ne moze dozvoliti ovo...

http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/

I ovo je razlog zbog kojeg Arsenal nije u rangu velike trojke. Ljudi 7 godina ne znaju za titulu. To bi za klub poput Junajteda bio smak svijeta, najblaze receno.

Arsenal svake sezone gubi najmanje jednog vrhunskog igraca, a cesto i dvojicu.

Bice veliko iznenadjenje ako budu plasirani iznad cetvrtog mjesta. Iako mi Arsenal nije mrzak, dragi su mi kao i svi EPL klubovi, nadam se da ce cetvrti biti Totenhem. To je ekipa koju najvise volim gledati vec godinama 8-) !!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 sep 2012, 02:57

Valencia je napisao/la:Vidi kako je Siti sa velikim ulaganjima od prosjecnosti dosao do vrha. Junajted je sila u odnosu na Arsenal. Imaju vise novca i vecu reputaciju. Tako mocan klub si ne moze dozvoliti ovo...
Ako United u naredne dvije godine sebi dozvoli oTo, hoćeš priznati da je i United drugorazredni klub u odnosu na City?

I btw. bivao je United pofin broj godina bez titule, al' i dalje je bio United. Razlika izmedju prvog i drugog u ligi nije bod na Traffordu, već je vjerovatnije bod na Madejski ili JJB stadionu. Ima ona jedna dobra, kaže da bi pobjedio utrku, ne treba da ostaviš čovjeka dva kruga. Dovoljno je da budeš brži za glavu. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 sep 2012, 03:24

koji je ovaj @Valencia nepoznavaoc fudbala stvarno :/.
i kakva crna velika trojka ? postoji velika četvorka
arsenal , united , celzi i liverpool. to je historijski naravno iako ne znam kako se celzi tu utrpa.
I što reče jednom davno, ne baš davno, naš drug Bosco postoji samo velika dvojka a to su united i arsenal jer su jedini u TOP 4 ostali svo vrijeme.

Možeš ti bit subjektivan kolko hoćeš al Arsenal je miljama ispred evertona newcastla i tottenhama pošto si naveo neku grčevitu borbu sa njima
A gdje stoje stvari sa celzijem i sitijem vidjećemo naredne 2 sedmice, a malo nakon toga i sa unitedom :)
Vođa zna.

belefront

Post Postao/la belefront » 17 sep 2012, 08:21

Opet pogresno shvacate moje rijeci, ja nisam rekao da ce Tottenham biti u prva 4.Iskreno nadam se da budemo u prvih 10, samo da ne ispadnemo iz lige. A za Arsenal,imali ste dobar start, ali ako vam se povrijedi Prinz Poldi ili Santi, jer ste skloni povredama,nema te siroku klupu,a i to sto imate je omladinski pogon,zato kazem da sumnjam u vas plasman u Ligu prvaka

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 sep 2012, 09:44

Wilshere (vraca se za vikend), Rosicky, Chamberlaine i Giroud, a znali smo igrati i sa Gervinhom u spicu. Ipak je to pofin broj kvalitetnih zamjena.

Ps. necu vise spamat. Zelim Thamu da otpusti AVBa i bude visoko uvrsten, nikako u LP i nikako ispred Arsenala, al' ipak visoko. ;)

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 sep 2012, 16:03

Al cuj velika cetvorka :lol:

Liverpool i Arsenal su polovni klubovi.Jedina sreca Arsenal je sto je ima smjesnu konkurenciju u Ligi i dobrog strucnjaka pa igra redovno LP.

Jedini pravi klub u Engleskoj je United.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 sep 2012, 17:43

nedim1993 je napisao/la:koji je ovaj @Valencia nepoznavaoc fudbala stvarno :/.
arsenal , united , celzi i liverpool. to je historijski naravno iako ne znam kako se celzi tu utrpa.
I što reče jednom davno, ne baš davno, naš drug Bosco postoji samo velika dvojka a to su united i arsenal jer su jedini u TOP 4 ostali svo vrijeme.

Možeš ti bit subjektivan kolko hoćeš al Arsenal je miljama ispred evertona newcastla i tottenhama pošto si naveo neku grčevitu borbu sa njima
A gdje stoje stvari sa celzijem i sitijem vidjećemo naredne 2 sedmice, a malo nakon toga i sa unitedom :)
kad već kažeš historijski, da te pitam jel to po tebi historija traje od 2004?. Najuspješnija 4 kluba u historiji su United, Liverpool, Arsenal, Everton, to se danas i u školi uči!

Edit: Ali, kao što reče Valencia danas postoje samo velika trojka, realno United, City i Chelsea.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 17 sep 2012, 19:20

muXmania je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:koji je ovaj @Valencia nepoznavaoc fudbala stvarno :/.

kad već kažeš historijski, da te pitam jel to po tebi historija traje od 2004?. Najuspješnija 4 kluba u historiji su United, Liverpool, Arsenal, Everton, to se danas i u školi uči!

Edit: Ali, kao što reče Valencia danas postoje samo velika trojka, realno United, City i Chelsea.
S ovim se i ja slažem, to je ta velika četvorka - istorijski gledano.

Stvari se naravno mijenjaju i trenutno pušu neki novi vjetrovi Premiershipom, tako da se po meni trenutno ne može napraviti slična kvalifikacija - nema smisla, nećemo ni City zbog jedne titule svrstavati među "velike", pustimo da prođe određeno vrijeme da bi se dao sud ...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.