Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

hammers
Moderator
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la hammers » 17 jan 2010, 16:54

Nastavlja se kriza Juveta :evil: Red je vise da Ciro dobije nogu omG do kada ce ga vise trpiti :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 jan 2010, 16:57

Ja mislim da ni jedan trener s losim rezutatima nije se vise zadrzao na klupi kao nas dragi ROCKY :evil:

Ovo je do sada najgora sezona od kad pratim Juve. Gora je od '98 kad smo zavrsili na 6 mjestu cini mi se.
Ni jednog suta po golu. Stvarno sramota, nisam ovo u zivotu gledao. Neznam jeli ostao jos koji slabasan tim da nas nije pobjedio. Sledece sedmice ce biti slag na tortu kad nas Ranieri ponizi u Torinu. Ostaje nam da se borimo za 5-6 mjesto.
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 17 jan 2010, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 jan 2010, 17:01

dno dna...za 90 minuta nismo poluprilike napravili a ne ozbiljniju sansu....

braco juventini ja vas razumijem.....ali sta i da ciro ode...pa zar vi stvarno mislite da sa ovom ekipom se moze nesto vise....pa hiddink bi preuzeo davno ali je svjestan sta ga ceka,nema carobni stapic...pola tima povrijedjeno ili bolje reci svi kljucni igraci.......ne mozemo se sastavit sa loptom...a nasa nesposobna uprava ne moze dovest kavalitetno pojacanje...pa ko ce takav tim vodit i cemu se vise nadat......napiso sam i ranije i sad cu...ne vidim izlaz iz ove situacije
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 jan 2010, 17:08

NIje vise fazon hoceli otici ili ne. Stvar je u tome da treba i on i Uprava da lete vani. Volio bi da ostane sada pa da na kraju zavrsimo na sredine tablice, valjda ne bi tada imali obraza da ostanu. Sami bi otisli. Bas me interesuje sta ce sad Uprava i Rocky izjaviti. :lol: :lol:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 jan 2010, 17:12

vidio samo sudijsko vrijeme i centaršut mela na 15 red tribina, pa nemože ni šesnesterac pogoditi, ovo je prva pobjeda chieva na juventusom ikad, stvarno se taj ferara bruka, od legende kluba postaće najomraženiji lik kod navijača
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jan 2010, 17:39

Ma vas je Bayern odveo u krizu. Poslije one blamaze, okice niste otvorili :mrgreen: :D
A taman se ono bili zahuktali, pobjedili trenutno najjacu ekipu u Italiji u derbiju, da ste uspjeli Bayerna izbacit'...vjerovatno se sve ovo ne bi desavalo. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 jan 2010, 17:40

geronimo je napisao/la:Ma vas je Bayern odveo u krizu. Poslije one blamaze, okice niste otvorili :mrgreen: :D
A taman se ono bili zahuktali, pobjedili trenutno najjacu ekipu u Italiji u derbiju, da ste uspjeli Bayerna izbacit'...vjerovatno se sve ovo ne bi desavalo. ;)
Imas li sta pametnije reci, zivota ti??

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 jan 2010, 17:42

nemam komentara vise...sve je davno receno...a ja sam protiv uprave od prvog dana jer su oni iskljucivi krivac....jos od kad su deschampsa otjerali......kao sto moggi rece ciro je samo zrtveno janje jer su mu doveli igrace a da ga nisu ni pitali
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jan 2010, 17:44

Je li to neko ljut ili se samo qurci? Rek'o sam ono sto sam mislio, a da li je to tako ili nije, o tome se moze diskutovati.
Vom Jäger zum Gejagten

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 jan 2010, 17:48

geronimo je napisao/la:Je li to neko ljut ili se samo qurci? Rek'o sam ono sto sam mislio, a da li je to tako ili nije, o tome se moze diskutovati.
Niti je ko ljut, niti se qurci s ove strane. A ko se qurci nek drugi odluce??

Jednostavno niko ni ti niti ostali sto dodju ovde da provociraju, nece im uspjeti, jer nemoze gore biti sto je. Tako da sto god kazete nama je isto. S toga nemojte gubi svoje a i nase vrijeme. Posteno??

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 jan 2010, 17:51

i ja mislim da je bajern najveći uzrok krize(naravno ne jedini, puno ozljeda imaju, loša pojačanja, trener koji je isprobao više formacija nego što ih ima na PES-u...) jer tad su psihološki pali skroz i sad ih je skoro nemoguće vratiti
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 17 jan 2010, 18:00

Bicu iskren i reci cu da mi je cak malo i zao Juventusa. :mrgreen: Kakva je trenutna situacija, ne bi bili u stanju pobijediti 11 panjeva da im se postave na teren. :lol: Da je tu LP kako izboriti do kraja sezone. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jan 2010, 18:04

Adinjo je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Je li to neko ljut ili se samo qurci? Rek'o sam ono sto sam mislio, a da li je to tako ili nije, o tome se moze diskutovati.
Niti je ko ljut, niti se qurci s ove strane. A ko se qurci nek drugi odluce??

Jednostavno niko ni ti niti ostali sto dodju ovde da provociraju, nece im uspjeti, jer nemoze gore biti sto je. Tako da sto god kazete nama je isto. S toga nemojte gubi svoje a i nase vrijeme. Posteno??
Hmm, pa po tvom ne bi niko drugi trebao pisati na ovoj temi, osim vas juventina!? Ono, sto neki drugi kazu uvijek mora biti provokacija. Pa onda bi si i ti trebao suzdzavati toga. Cini mi se da sam od tebe, neki dan, nesto smjelo procitao na Bayernovoj temi. Ono ne mozes okarakterisati kao provokaciju, a da je nesto pametno bilo, to jos manje!

To sto sam ja rekao, je cinjenica (sto bi Tarik reko :D ). A sto su neki na krivo nasadjeni, to vec nije moj problem. ;)
Haj' zivio.
Vom Jäger zum Gejagten

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 jan 2010, 18:07

Jeste, haj zdra'o ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 jan 2010, 18:40

ma ozljede su uzrok propasti juventusa
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 jan 2010, 18:43

Juve me obori...igrao X.... ;)
A C A B !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2010, 20:05

geronimo je napisao/la:Ma vas je Bayern odveo u krizu. Poslije one blamaze, okice niste otvorili :mrgreen: :D
drzi se ti jadne Bundes Lige i Bochuma i takvih,do juce vas je Getafe lomio kao jadnike u kupu uefa i Dzeko vas **** u facu a sad se nesto javljas,u medjusobnim duelima 3-2 za Juve pa se vidimo kad bude drugacije hajd zdravo usmrdjeli iz bundes lige,pozdravlja vas Grafite starac sto radi slalome sjajno,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2010, 20:09

JuveSissoko je napisao/la:
drzi se ti jadne Bundes Lige i Bochuma i takvih,do juce vas je Getafe lomio kao jadnike u kupu uefa i Dzeko vas **** u facu a sad se nesto javljas,u medjusobnim duelima 3-2 za Juve pa se vidimo kad bude drugacije hajd zdravo usmrdjeli iz bundes lige,pozdravlja vas Grafite starac sto radi slalome sjajno,
I vas je do skora kurisao Albinolefe i Rimini i tako ti klubcici. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2010, 20:12

pa da kad smo bili jaki kao zemlja,finale svijetskog u nasim bojama,pa zavist proradi ,a vama niko nije imao da zavidi sem jednog Wolfsburga i slicnih velikana
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2010, 20:16

JuveSissoko je napisao/la:pa da kad smo bili jaki kao zemlja,finale svijetskog u nasim bojama,pa zavist proradi ,a vama niko nije imao da zavidi sem jednog Wolfsburga i slicnih velikana
Pa sto ste bolan onda namijestali rezultate ako ste bili toliko jaki? :?: :?: :?: :?: :arrow: Za nas se ne brini, ima nama ko zaviditi. ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.