Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Imas li sta pametnije reci, zivota ti??geronimo je napisao/la:Ma vas je Bayern odveo u krizu. Poslije one blamaze, okice niste otvorili![]()
![]()
A taman se ono bili zahuktali, pobjedili trenutno najjacu ekipu u Italiji u derbiju, da ste uspjeli Bayerna izbacit'...vjerovatno se sve ovo ne bi desavalo.
Niti je ko ljut, niti se qurci s ove strane. A ko se qurci nek drugi odluce??geronimo je napisao/la:Je li to neko ljut ili se samo qurci? Rek'o sam ono sto sam mislio, a da li je to tako ili nije, o tome se moze diskutovati.
Hmm, pa po tvom ne bi niko drugi trebao pisati na ovoj temi, osim vas juventina!? Ono, sto neki drugi kazu uvijek mora biti provokacija. Pa onda bi si i ti trebao suzdzavati toga. Cini mi se da sam od tebe, neki dan, nesto smjelo procitao na Bayernovoj temi. Ono ne mozes okarakterisati kao provokaciju, a da je nesto pametno bilo, to jos manje!Adinjo je napisao/la:Niti je ko ljut, niti se qurci s ove strane. A ko se qurci nek drugi odluce??geronimo je napisao/la:Je li to neko ljut ili se samo qurci? Rek'o sam ono sto sam mislio, a da li je to tako ili nije, o tome se moze diskutovati.
Jednostavno niko ni ti niti ostali sto dodju ovde da provociraju, nece im uspjeti, jer nemoze gore biti sto je. Tako da sto god kazete nama je isto. S toga nemojte gubi svoje a i nase vrijeme. Posteno??
drzi se ti jadne Bundes Lige i Bochuma i takvih,do juce vas je Getafe lomio kao jadnike u kupu uefa i Dzeko vas **** u facu a sad se nesto javljas,u medjusobnim duelima 3-2 za Juve pa se vidimo kad bude drugacije hajd zdravo usmrdjeli iz bundes lige,pozdravlja vas Grafite starac sto radi slalome sjajno,geronimo je napisao/la:Ma vas je Bayern odveo u krizu. Poslije one blamaze, okice niste otvorili![]()
![]()
A taman se ono bili zahuktali, pobjedili trenutno najjacu ekipu u Italiji u derbiju, da ste uspjeli Bayerna izbacit'...vjerovatno se sve ovo ne bi desavalo.
I vas je do skora kurisao Albinolefe i Rimini i tako ti klubcici.JuveSissoko je napisao/la:drzi se ti jadne Bundes Lige i Bochuma i takvih,do juce vas je Getafe lomio kao jadnike u kupu uefa i Dzeko vas **** u facu a sad se nesto javljas,u medjusobnim duelima 3-2 za Juve pa se vidimo kad bude drugacije hajd zdravo usmrdjeli iz bundes lige,pozdravlja vas Grafite starac sto radi slalome sjajno,geronimo je napisao/la:Ma vas je Bayern odveo u krizu. Poslije one blamaze, okice niste otvorili![]()
![]()
Pa sto ste bolan onda namijestali rezultate ako ste bili toliko jaki?JuveSissoko je napisao/la:pa da kad smo bili jaki kao zemlja,finale svijetskog u nasim bojama,pa zavist proradi ,a vama niko nije imao da zavidi sem jednog Wolfsburga i slicnih velikana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.