Baš mi je žao zbog Seje, nikako da ga pročepi i sad još i ovo...
a da ne govorimo koliko će nam faliti ako ga ne bude protiv Helena
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ovaj je fakat zbog ovakvih gluposti a i drugih zaradio dozivotni ban i to na IP adresu.SultanSenijad je napisao/la:Head je napisao/la:Sto je zamijenjen danas,jel' neka povreda
loše izdanje
Mozes ti pozvati igrace,ali vecinom igraci koji bi trebali opravdati kvalitet''nemaju pojma o papirologiji,kako stvari stoje ni o mnogo drugim stvarima,niti hoce da imaju 'citiram Izmeta,a bogami nije jedan.Sto u prevodu znaci nemozes ih pozvati do daljneg,dok ovi ne skontaju da im se dajdza nece slikati umjesto njih za pasos.zizu1991 je napisao/la:Sejo![]()
![]()
Slabo smo mi fajde od njega imali nakon prvog baraža sa Portugalom i onog crvenog kartona te suspenzije, kasnije ga povrede satraše.
Evo zašto treba imati alternativu. Znao sam da će nam se uski vidici kad tad obiti o glavu. Još samo treba da se povredi neko od napadača, i gotovo.
Ali ne, zašto zvati nekoga da mi sjedi na klupi kada imam igrače koji odgovaraju mojim tehničko - taktičkim zamislima ?
Kako ce imati papire ako kako rece i @geronimo i stari stanovnici Capljine ''staro boravisno mjesto Kolasinaca'' nemaju pojma da su ovi ikad boravili ili tavorilitamo.A Capljina nije Berlin,svako svakog zna.Principatus je napisao/la:Nego kako bi onome ime, sto moze igrati lijevog beka, onaj sto je ponovo igrao u Bundesligi, Kola...Kolarov...Kolas...neznam. Samo znam da je mogao vec imati papire, ali neka ga, nek ne pjesaci.
-------------------Dzeko---------Ibi------------------zizu1991 je napisao/la:E sada će, htio ne htio morati Mujdžu na LB staviti.
Da vidi da i ostali nešto znaju, da nije on jedini stručnjak, pa da mora Mujdža isključivo igrati RB.
Ogi će ići na RB i to je to. Zuka i Spaha na štopere, a ono dalje nek' riješava.
Mujdza je lijevak k'o i Salihovic desnjakzizu1991 je napisao/la:E sada će, htio ne htio morati Mujdžu na LB staviti.
Da vidi da i ostali nešto znaju, da nije on jedini stručnjak, pa da mora Mujdža isključivo igrati RB.
Ogi će ići na RB i to je to. Zuka i Spaha na štopere, a ono dalje nek' riješava.
A selektor Jagodic je novinar Havaza? How, yes, no.harishp je napisao/la: Jedino je H-avaz to izjavio i ama bas niko drugi.Sad su se i oni usutili,nakon par glatkih gluhi telefona Seada.
Nije,al je Havaz i Jagodica ''intervjuisao''u vezi toga.How,yes,no, part two.Principatus je napisao/la:A selektor Jagodic je novinar Havaza? How, yes, no.harishp je napisao/la: Jedino je H-avaz to izjavio i ama bas niko drugi.Sad su se i oni usutili,nakon par glatkih gluhi telefona Seada.
Ne i ne. Jagodic je dao izjavu za Sportsport.ba. E sad i oni sigurno lazu, Jagodic laze i Havaz. Samo je bitno, da Kolasinac nemoze igrati za nas, i zato nam je selektor ponovo odradio dobar posao. Hvala lijepo. Hajmo Vrsajevica na lijevoga beka. Boze sacuvaj.harishp je napisao/la:Nije,al je Havaz i Jagodica ''intervjuisao''u vezi toga.How,yes,no, part two.Principatus je napisao/la:A selektor Jagodic je novinar Havaza? How, yes, no.harishp je napisao/la: Jedino je H-avaz to izjavio i ama bas niko drugi.Sad su se i oni usutili,nakon par glatkih gluhi telefona Seada.
Jagodic za SS.ba: "Diže se više prašine nego što bi trebalo. Radi se o kvalitetnim igračima i moram reći da se mi nikoga nećemo odreći. Razgovarano je sa porodicom Halilović, ali nakon upućivanja poziva odgovora nije bilo. Shvatam Halilovićevu situaciju u Dinamu. On je jako mlad igrač i bio bi nam bio veliko pojačanje, ali isto tako mi nikoga nećemo moliti. Kolašinac je imao obaveza u Ligi prvaka sa Schalkeom i osmi dan nakon poziva pojasnio je stvar i rekao da želi da igra za BiH. Na njega računam u budućnosti".
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 6 gostiju.