FK Željezničar (opšte diskusije)

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la ceze » 17 mar 2015, 01:13

BordoArmy88 je napisao/la:
ceze je napisao/la:X je neprihvatljiv jer bi time Sarajevu učinili uslugu.

I meni je to malo glupo, bod je bod, još veći kad ga doneseš sa najtežeg gostovanja ove sezone.
Znači čak bi batalili 3 boda samo zato jer bi "pogurali" FKS na taj način a ovamo serendate nama što lafo "navijamo" za ubice protiv vas...licemjerstvo na djelu!
Tek sad vidim ovu glupost.
Ovo moje je bio odgovor na pitanje koje se nalazilo iznad mog posta, ne moje mišljenje.
Malo je hinjski ovako izvalčiti iz konteksta.
Rios je napisao/la: Ja ocekujem zanimljivu utakmicu onako opcenito.Siroki favorit svakako,ali znali smo mi dole odigrati finih utakmica pa sto da ne i u nedelju :thumbup: Ekipa mi je djelovala jako dobro protiv Olimpica,posebno odbrana,pa mi to daje neku nadu u povoljan rezultat,a to je meni i X :) Ne znam sto to nije prihvatljivo!? :) Prednost nam moze biti i to sto Siroki ima to breme favorita koje u tim derbijima zna biti veliki teret,a cesto i pretezak,dok mi i ako izgubimo nece biti nekog velikog razocarenja. Ja sam nekako optimista,jbg..Mozda se mnogi nece sloziti sa mnom,ali elem :D
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 17 mar 2015, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 17 mar 2015, 01:13

amidzaTan je napisao/la:Radnicka klasa dosla sa cirom sa istoka drzave za potrebe uzurbane izgradnje sehera, da bi se u medjuvremenu ciro pokvario i vi svi ostali ovdje, nije valjda da vam taj dio vase historije nije poznat :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Mozda je do vetrina koje su pune trofeima, pa vam se zagubila ta dokuentacija :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pune nam VETRINE. :rol:

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 17 mar 2015, 01:20

KontraNogama je napisao/la:
amidzaTan je napisao/la:Radnicka klasa dosla sa cirom sa istoka drzave za potrebe uzurbane izgradnje sehera, da bi se u medjuvremenu ciro pokvario i vi svi ostali ovdje, nije valjda da vam taj dio vase historije nije poznat :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Mozda je do vetrina koje su pune trofeima, pa vam se zagubila ta dokuentacija :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Puno "Trofeima"
Pravi si carsijaner ;)

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 17 mar 2015, 07:03

amidzaTan je napisao/la:Dok se vi natezete ovdje i koristite ovo malo srece sto vam se pruzilo, Svrakic vam kupi Selju i napisa vam ek.skl.uzi.va.ba ne dresovima :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Znaci sad idemo ludo i jako "zutom stampom protiv aviona" :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Boli vas qurac, imate pristup najcitanijem portalu (medju simpatizerima SELJE) pa fino velikim slovima napisite "AKCIJA; POPUST 50% za nove clanove kluba do 31.08.2015" Pogodnosti su: Pice u Barloti baru popust 30% i na ulaz 30% ... Mozda i dostignete brojku od 2000 clanova ove godine :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Samo treba pametno raditi i ciljati strateski navijace SELJE I USPIJEH JE ZAGARANTOVAN!!!
Vidis kakav si ti pa.pak... mi ovdje o stvarima koje su se fkt desile, klipovi, sve uredno, a ti pokusavas da provociras s necim sto se nije desilo, niti se moze desiti... procitao si negdje na nekom kLJ portalu to za Svrakica u uhvatio se toga kao da je sveto pismo, a nisi ni svjestan kako ispadas glupko... a i vidim imas smisao za humor, aferim... mislis da mozes nekog uvrijedit necim imaginarnim, hah... kao sto vec raja govore 51%... Zeljo se ne kupuje, u Zelju se investira... al nemas ti kapacitet da to svaris...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 mar 2015, 08:05

Opet forever divlja po temi. Joj svasta bi mu mogao napisat,ali djaba nema on kapacitet da to skonta.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 mar 2015, 08:14

Opet forever divlja po temi. Joj svasta bi mu mogao napisat,ali djaba nema on kapacitet da to skonta.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

MauMau
Kontakt:

Post Postao/la MauMau » 17 mar 2015, 08:16

Spominju nam Švrakića, iako je to izmišljotina nekog lijevog portala. Spominju nam Derby banane, iako je to velika evropska firma i svako bi je poželio za sponzora. Ovi padobranci tačno ne znaju ni provocirati, niti znaju šta je zayebancija, samo dosađuju. A da vidimo kad će neko od njih napraviti onakav video ili nešto slično, što je stvarno smiješno. Kod njih su samo Švrakić, banane...
ULTRAS NO POLITICA!
51%

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 mar 2015, 09:08

Virtu4l je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Mi...Misi...Misimović :rol:
Ma pored Misimovića, Drine itd, meni je najjače na 0:15 kad lupi šakom od stol, to je zaplet :rol:
Jest jest, mrtav ozbiljan, kaze presice ovo ono, udavise koliko su dosadni, stanka, pa saka :rol:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo jos jednom, samo za trecu smjenu Mjedenice i Gorice sto spavaju na temi.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 17 mar 2015, 09:49

slika

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 17 mar 2015, 12:30

Harisharis je napisao/la:
KontraNogama je napisao/la:

Puno "Trofeima"
Pravi si carsijaner ;)
stanuje u sebilju!

VETrina mamina :lol:

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 mar 2015, 18:08

kod mene u firmi se u ponedjeljak u hale sakrivali heheheheeh :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 17 mar 2015, 19:06

slika

:D
Željezničar
Borussia Dortmund

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 17 mar 2015, 20:08

Kakve veze ima ovaj vaš golman, Vedran Kjosevski sa BiH? Vidim Makedonac rođen u Velsu?!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 mar 2015, 20:29

DrustveniParazit je napisao/la:Kakve veze ima ovaj vaš golman, Vedran Kjosevski sa BiH? Vidim Makedonac rođen u Velsu?!
pa ima nase drzavljanstvo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 mar 2015, 21:35

DrustveniParazit je napisao/la:Kakve veze ima ovaj vaš golman, Vedran Kjosevski sa BiH? Vidim Makedonac rođen u Velsu?!
nije u velsu već u velesu u makedoniji,stanuje na alipašinom ,stari mu radio sa mnom nekad

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 mar 2015, 21:59

E čuj rođen u Velsu :crazy:
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2015, 22:02

:rol: :rol:

Niko kao oni :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 17 mar 2015, 22:12

Jest Jest u Velsu ali New South Welsu, Koji indijanci mati mila.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 17 mar 2015, 22:16

hahaha .. ma dobro zezno se čovjek, šta ima veze .. nije mu geografija jača strana. :hmmmm:
Kjosevski dijete Kardifa... :mrgreen:
F.K.SARAJEVO

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 17 mar 2015, 22:19

hahahahahahaha placem

Sta bi mi bez njih :D
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.