FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma dzaba ti jos toliko kapitalaca, kad se ne zna ko yebe, a ko djecu radja.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- muhamedhulk
- Kontakt:
Aktivirala se tema
Ima se sta citati..
Po meni slaba utakmica, ali nismo zasluzili poraz danas. I Dzeno je dobro sve postavio (osim Samira, jos bi on meni bio na tribini), ali ne moze on zabiti umjesto Okica!
Novi trener moze, ali bas da bude ekstra neko, a ne Jagodic, i ostali isprdci iz hr i sr.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Po meni slaba utakmica, ali nismo zasluzili poraz danas. I Dzeno je dobro sve postavio (osim Samira, jos bi on meni bio na tribini), ali ne moze on zabiti umjesto Okica!
Novi trener moze, ali bas da bude ekstra neko, a ne Jagodic, i ostali isprdci iz hr i sr.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma daj Bože da nam nije shebo sezonu ba, hebo dan i sedmicu !joker90 je napisao/la:Dzenu protiv Borca na stadionu necu da vidim ni nacrtanog! Syeeeebooo si mi daaaaaaan Dzeeeeenaneee!!! Ma qrac dan, sedmicuu!!

U novi boj ...
Postali smo ko budzetska firma.Uvalis se i boli te k.urac za rezultate radapitic je napisao/la:Almir Bekić u FKS igra kuknjava . Klasični fazon daj ga uliva u FKS dobra i sigurna plata. Došli smo u tu fazu da nas igrači gledaju kao državnu instituciju daj se samo uliva.Locust je napisao/la:Nadam se samo da je svima koji zazivaju Bekiće umjesto Krste i Duljevića sad nešto jasnija situacija.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
jagodic je murinjo za ove dosad trenere sto smo imali ,dobar je jovic biomuhamedhulk je napisao/la:Aktivirala se temaIma se sta citati..
Ja od ovog momenta,definitivno,nista vise ne ocekujem od FKS!!!
U smislu da postanemo ozbiljan klub bar u BiH okvirima i da sve ove blagodati (Tan,dobra finansijska situacija,sponzori...) iskoristimo.
Uzela se titula na ho-ruk i to je to. Sada sezona patnje i srama,pa dogodine mozda Evropa,pa opet za par sezona mozda se nesto osvoji i tako ukrug.
Dakle isto ili vrlo slicno onome kako nam je bilo i prije 15 ili 8 ili 3 godine.
Ne mijenja nista ni Akademija,ni Klub bez dugova ni bilo sta drugo kad smo na terenu,a to je ono sto je najbitnije,u rangu ili ispod jednog Rudara,Viteza ili Drine!
Opet ce neko na 'hajrovati' na razne nacine i onda se opet ispaliti iz kluba,pa ce onda OPET doci neki novi i tako stalno ukrug...
U smislu da postanemo ozbiljan klub bar u BiH okvirima i da sve ove blagodati (Tan,dobra finansijska situacija,sponzori...) iskoristimo.
Uzela se titula na ho-ruk i to je to. Sada sezona patnje i srama,pa dogodine mozda Evropa,pa opet za par sezona mozda se nesto osvoji i tako ukrug.
Dakle isto ili vrlo slicno onome kako nam je bilo i prije 15 ili 8 ili 3 godine.
Ne mijenja nista ni Akademija,ni Klub bez dugova ni bilo sta drugo kad smo na terenu,a to je ono sto je najbitnije,u rangu ili ispod jednog Rudara,Viteza ili Drine!
Opet ce neko na 'hajrovati' na razne nacine i onda se opet ispaliti iz kluba,pa ce onda OPET doci neki novi i tako stalno ukrug...
Suspendujte opet Kallasija on je glavni krivac

- kenanbrajic
- Kontakt:
Meščini, nema više "jaranstva" 

Zadnja izmjena: kenanbrajic, dana/u 10 sep 2015, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Eh, ja bih jos ostavio Dzenana osim u slucaju ako misle Sefera postaviti onda neka Dzenan ide 
Samo treba Dzenana prozivat, tipa šta igramo DŽenane jel nam ševa taktika...
Ptiam se koju cemo pjesmu njemu smislit za ispracaj, Varesanovic je imao svoju, mozda Dzeni bude nesto malo cackaj uho malo cackaj nos taktika ti jaka malo ševa malo kos, ili cao cao nosnica/lojpica cickovo ulje kosica heheheh
Kad je poslije Jarnija trebao Dzenan da nastavi odnosno kad je trebalo da ga postave nisam bio za to. Tada sam govorio da Jarni treba ostati do kraja sezone po cjenu evrope al da se moze podvuci crta i vidjet sta je bio problem i sta mjenjati. Sve se smirilo nakon osvajanja kupa.
Kad je Kodro trebao da ide opet sam govorio da ga nebih mjenjao jer je trebao zavrsiti sezonu mozda bi i njemu igraci odjednom zaigrali i dali sve od sebe.
Ako se vec mjenja Dzeno sad bi nam najbolje bilo dovesti Ćiru(jedino on zna opsovat i motivisat i i vratio bi malo raje na kosevo), al da tu ostane bar godinu i pol. U tom periodu bi se uprava umjesto igrackim kadrom trebala pozabaviti sa Trenerskim kadrom. Trener se mora platiti, ali prije tog trenera treba rijesiti trenere u akademiji, trenere pri prvom timu(malo je za 30 fudbalera tri nehljebovica).
Varesanovic je sa Čomorom i ostatkom zavrsio drugi pa ga otjerasmo a garant je mogao jos doprinijeti klubu
Od kluba ocekujem u narednih pola godine da na bilo koje trenerske pozicije vrati Čalu i Zeku, PA HEBEMU MATER KAO DA SE TRUDE DA SVE RASTJERAJU IZ KLUBA I OBOGATE NAS STRUCNIM LJUDIMA POPUT VIDEO SKAUTA.

Samo treba Dzenana prozivat, tipa šta igramo DŽenane jel nam ševa taktika...
Ptiam se koju cemo pjesmu njemu smislit za ispracaj, Varesanovic je imao svoju, mozda Dzeni bude nesto malo cackaj uho malo cackaj nos taktika ti jaka malo ševa malo kos, ili cao cao nosnica/lojpica cickovo ulje kosica heheheh
Kad je poslije Jarnija trebao Dzenan da nastavi odnosno kad je trebalo da ga postave nisam bio za to. Tada sam govorio da Jarni treba ostati do kraja sezone po cjenu evrope al da se moze podvuci crta i vidjet sta je bio problem i sta mjenjati. Sve se smirilo nakon osvajanja kupa.
Kad je Kodro trebao da ide opet sam govorio da ga nebih mjenjao jer je trebao zavrsiti sezonu mozda bi i njemu igraci odjednom zaigrali i dali sve od sebe.
Ako se vec mjenja Dzeno sad bi nam najbolje bilo dovesti Ćiru(jedino on zna opsovat i motivisat i i vratio bi malo raje na kosevo), al da tu ostane bar godinu i pol. U tom periodu bi se uprava umjesto igrackim kadrom trebala pozabaviti sa Trenerskim kadrom. Trener se mora platiti, ali prije tog trenera treba rijesiti trenere u akademiji, trenere pri prvom timu(malo je za 30 fudbalera tri nehljebovica).
Varesanovic je sa Čomorom i ostatkom zavrsio drugi pa ga otjerasmo a garant je mogao jos doprinijeti klubu
Od kluba ocekujem u narednih pola godine da na bilo koje trenerske pozicije vrati Čalu i Zeku, PA HEBEMU MATER KAO DA SE TRUDE DA SVE RASTJERAJU IZ KLUBA I OBOGATE NAS STRUCNIM LJUDIMA POPUT VIDEO SKAUTA.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- Evolution87
- Kontakt:
Vi bi nakon par losih rezultata tjerali Dzenu, a brzo zaboravljate da je donio kup i titulu u dvije sezone.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Gdje da se prijavim da i ja budem trener Sarajeva?? Kad moze Dzeno ostati i poslije ove pauze, mogu se i ja oprobati. Imam istu kvalifikaciju ko i on, volim Sarajevo i "nas" sam!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
@bordobijeli
Ma nisam vise pametan oko tih trenera..ali znam da je Kodro bio po mojoj mjeri. Zao mi sto ga otpustise onako..ali sta ces.
Ma nisam vise pametan oko tih trenera..ali znam da je Kodro bio po mojoj mjeri. Zao mi sto ga otpustise onako..ali sta ces.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
Možeš li bit puzigaćin cimer u karantinu i popit dvije litre viskija i raditi 2 sata dnevno ?? Možeš al aha. Nedovoljno kvalifikovan. Nije lako biti Dženan Uščuplić, valja cugat svu noć, u trebe ići sa igračima, hrkat sa puzijem.joker90 je napisao/la:Gdje da se prijavim da i ja budem trener Sarajeva?? Kad moze Dzeno ostati i poslije ove pauze, mogu se i ja oprobati. Imam istu kvalifikaciju ko i on, volim Sarajevo i "nas" sam!!
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovo nije iskljuceno, jer na njegovoj promociji je ibrak rekao da bi mogao ostati i duze od ugovora sto znaci da ima tu nesto u planovima.uNbx je napisao/la:Stepanov kao igrac-trener![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Smiješno je ovo... Dženo skontao da mu je noga i onda opleo po igračima, nešto kao Odović sinoć po onim tamo... Uprava je sebi naparvila sama ogromnu štetu time što se kockala na Dženu. Vojvodić kad te nadigra sa tri puta slabijom ekipom - treba da se zapitaš da li si ti uopšte za ovog sporta u bilo kom segmentu.
Kusta je fino neke stvari iznjeo pred pauzu... začepio usta svima... prođe pauza ja ne vidim osim Pašića ništa značajno da se promjenilo. Da se ne lažemo.
Kusta je fino neke stvari iznjeo pred pauzu... začepio usta svima... prođe pauza ja ne vidim osim Pašića ništa značajno da se promjenilo. Da se ne lažemo.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 10 sep 2015, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Cudo niko od onih sto hvalise strucnjaka Odovica ga ne predlaze za trenera a covjek slobodan od danas 

- PitarBordo
- Kontakt:
Pa predlagali su danas neki... vrati se nazad pa ćeš vidjeti.ShofaII je napisao/la:Cudo niko od onih sto hvalise strucnjaka Odovica ga ne predlaze za trenera a covjek slobodan od danas
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Evo nas opet na -7... Koliko god duga sezona, ljudi to je puno, plus su oni nas ovdje uzeli, to je praktično 10 bodova zalihe...
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja mislim da su baklje krive za ovakve rezultate.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.