FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 sep 2015, 22:33

1946

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 sep 2015, 22:34

molotovljev je napisao/la:Prigovarate Ibrakoviću za; Okića, Bekića, Hebibovića, a na vaše insistiranje je doveo te igrače. Licemjerno.
I čemu opet priča o Ibrakoviću ?! Sankcije za loše rezultate snosit će trener i stručni štab. Kakve veze sad ima Ibraković.
Doveo igrače koji, realno, treba bez problema da uzmu titulu u ovakvoj konkurenciji. Ne ide sa Dženom, dobro, hajde da
vidimo šta može uraditi neki drugi trener... Jbt, imam osjećaj da ovi igrači propadaju, što bi trebalo da napreduju,
oni nazaduju. Da li je to trenera, ne znam, vjerovatno jeste, jer prosto je nevjerovatno da su ovako zvučna imena
zaboravila igrati fudbal, tek tako... Ali opet kažem da Ibraković ne snosi krivicu za ovako lošu igru i rezultate.
On je odradio odlično posao, pogotovo ako uzmemo u obzir da je bukvalno bez marke dovodio igrače, neke po svoj procjeni,
a Boga mi i one koje su navijači htjeli i insistirali na tome. Uglavnom, skratimo priču i koncentrišimo se na trenera i stručni štab.
To je prioritet u ovom trenutku.
Stani malo brate.Kako mislis na nase insistiranje?Onda je on retardiran covjek ako ce mu forumi,mjesne zajednice,sabori,dzemati, traziti pojacanja,a ne on u dogovoru sa strukom.O cemu pricamo???
On snosi odgovornost za potpuno pogresnu selekciju igraca i nedovodenje pojacanja poslije prodaje Stojceva i Cimija.O nedolasku golmana pred LP necu ni da govorim.Zar to nije njegova odgovornost?I onda se sve pogresno i sada i u proslosti natovari trenerima na leda koji su letili od Jarnija,Kodre,Uscuplica.Zar ni to nije odgovornost?
Ili ce on biti vjecno amnestiran jer je doveo Benku i Stepanova???
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 sep 2015, 22:36

Pošto Hurtić vodi, znači da je i Naser i ostatak uhljeba razhljebljen.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 sep 2015, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 sep 2015, 22:36

BitiSrcemVezan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/slaven-m ... ega/171195

slika
Da ste pametni, k'o što niste... ;)
ovo danas sto je igrao dzeno ovaj je cijelo vrijeme tako igrao,nemoj ga molim te. :pray:
Samo Sarajevo

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 10 sep 2015, 22:37

Ja imam osjecaj da ne dovodi ciljano pojacanje na odredjene deficitarne pozicije. Nego vidi cije ime je slobodno i zvucno pa dovede tog igraca i onda taj igrac igra neku lijevu poziciju a ne svoju prirodnu. Zato i imamo kvantitet a ne kvalitet. Kalkulisu mnogo. Mazu nam oci samo, eto sta rade.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 sep 2015, 22:42

uschtipak je napisao/la:Ja imam osjecaj da ne dovodi ciljano pojacanje na odredjene deficitarne pozicije. Nego vidi cije ime je slobodno i zvucno pa dovede tog igraca i onda taj igrac igra neku lijevu poziciju a ne svoju prirodnu. Zato i imamo kvantitet a ne kvalitet. Kalkulisu mnogo. Mazu nam oci samo, eto sta rade.
igras formaciju i sistem onako kakve igrace imas a ne kao dzeno poludesno pa taman nemao ni jedno krilo ni napadaca al on igra poludesno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 sep 2015, 22:42

kanarinac je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/slaven-m ... ega/171195

slika
Da ste pametni, k'o što niste... ;)
ovo danas sto je igrao dzeno ovaj je cijelo vrijeme tako igrao,nemoj ga molim te. :pray:
S Mehom smo mi jarane stigli zaostatak od -7 za lišticom koji je napravio "jaro", uveo profesionalizam, uveo noćne treninge, uveo disciplinu, sklonio koga je trebao, ali bojkot i nož u leđa od uprave su mu neopravdano došli glave ;) Ono što smo imali priliku vidjeti na terenu u 2. polusezoni je bilo svašta samo ne prava slika Kodrinog rada ;)
1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 sep 2015, 22:43

uschtipak je napisao/la:Ja imam osjecaj da ne dovodi ciljano pojacanje na odredjene deficitarne pozicije. Nego vidi cije ime je slobodno i zvucno pa dovede tog igraca i onda taj igrac igra neku lijevu poziciju a ne svoju prirodnu. Zato i imamo kvantitet a ne kvalitet. Kalkulisu mnogo. Mazu nam oci samo, eto sta rade.
Vara tebe taj osjećaj lutko... Naravno da prethodno vidi ko je slobodan igrač, a da je kvalitetan igrač, još ako to malo začini
pa to baš bude neko zvučno ime, što i nije do sada bila praksa u BiH, ali eto mi smo počeli sa tom praksom, sa razlogom naravno,
i zamisli, u džepu ima 70 feninga na raspolaganju... Zar nije to uspjeh ? A, to što taj igrač ne igra prirodnu poziciju, nije do njega.
F.K.SARAJEVO

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 sep 2015, 22:46

Ja znam samo da je Kodro od Purića napravio solidnog igrača za rotacije, od Duljevića korisnog igrača, od Radovca borca, od Mihojevića štopera. Jbga nije da nije. Ali i on je početnik. Jbga da ima iskustva da se nosi sa klanovima i sa podmetanjima bio bi vrh al nažalost nema. Ima boljku što nije mahalac i klošar pa da ih **** u zdrav mozak, ovako su oni njega. I meni bude žao čovjeka ali kad skontam sam je to sebi dozvolio, trebao je sebe gledati i sebe zaštiti što ugovorom što u medijima. Nije, dakle nije dovoljno kvalitetan da bude naš trener, mimo fudbalskih sposobnosti i znanja za trenera treba mnogo toga.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 10 sep 2015, 22:48

Postoji li kakav slobodan plej i lijevi bek,mi smo bez dva pojacanja ako se misli igrati do kraja polusezone sa ovim amaterima popusili sezonu.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 10 sep 2015, 22:49

Ko hoce gledati ima upravo snimak danasnje utakmice na BHT

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 sep 2015, 22:49

jurisicduska je napisao/la:Ja znam samo da je Kodro od Purića napravio solidnog igrača za rotacije, od Duljevića korisnog igrača, od Radovca borca, od Mihojevića štopera. Jbga nije da nije. Ali i on je početnik. Jbga da ima iskustva da se nosi sa klanovima i sa podmetanjima bio bi vrh al nažalost nema. Ima boljku što nije mahalac i klošar pa da ih **** u zdrav mozak, ovako su oni njega. I meni bude žao čovjeka ali kad skontam sam je to sebi dozvolio, trebao je sebe gledati i sebe zaštiti što ugovorom što u medijima. Nije, dakle nije dovoljno kvalitetan da bude naš trener, mimo fudbalskih sposobnosti i znanja za trenera treba mnogo toga.
upravo to...nama je MIHOJEVIC igrao stopera i bez problema je bio ponajbolji u igri
pa puric okrene derbi...
A pogledaj ekipe ovog demagoga i on ne da nema igru, ono je SRAMOTA FUDBALSKA!

a ja i sada kazem KODRU JE PORED IGRACA OTJERALA I UPRAVA JER UMJESTO DA STANE IZA TRENERA, ONI SU STALI IZA IGRACA...EVO KAKO IM ISTI VRACAJU... titulu mi NE SPMINJITE KO BOGA VASMOLIM JER NIJE UOPSTE RELEVANTNA STVAR U PRICI!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 10 sep 2015, 22:50

@Pantelija odlično si pojednostavio situaciju,jer baš je tako a i mora se dalje!! Samo dobar trener nama fali i to odavno,u startu bio zayeb pa dosad
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 sep 2015, 22:51

Ado76 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Prigovarate Ibrakoviću za; Okića, Bekića, Hebibovića, a na vaše insistiranje je doveo te igrače. Licemjerno.
I čemu opet priča o Ibrakoviću ?! Sankcije za loše rezultate snosit će trener i stručni štab. Kakve veze sad ima Ibraković.
Doveo igrače koji, realno, treba bez problema da uzmu titulu u ovakvoj konkurenciji. Ne ide sa Dženom, dobro, hajde da
vidimo šta može uraditi neki drugi trener... Jbt, imam osjećaj da ovi igrači propadaju, što bi trebalo da napreduju,
oni nazaduju. Da li je to trenera, ne znam, vjerovatno jeste, jer prosto je nevjerovatno da su ovako zvučna imena
zaboravila igrati fudbal, tek tako... Ali opet kažem da Ibraković ne snosi krivicu za ovako lošu igru i rezultate.
On je odradio odlično posao, pogotovo ako uzmemo u obzir da je bukvalno bez marke dovodio igrače, neke po svoj procjeni,
a Boga mi i one koje su navijači htjeli i insistirali na tome. Uglavnom, skratimo priču i koncentrišimo se na trenera i stručni štab.
To je prioritet u ovom trenutku.
Stani malo brate.Kako mislis na nase insistiranje?Onda je on retardiran covjek ako ce mu forumi,mjesne zajednice,sabori,dzemati, traziti pojacanja,a ne on u dogovoru sa strukom.O cemu pricamo???
On snosi odgovornost za potpuno pogresnu selekciju igraca i nedovodenje pojacanja poslije prodaje Stojceva i Cimija.O nedolasku golmana pred LP necu ni da govorim.Zar to nije njegova odgovornost?I onda se sve pogresno i sada i u proslosti natovari trenerima na leda koji su letili od Jarnija,Kodre,Uscuplica.Zar ni to nije odgovornost?
Ili ce on biti vjecno amnestiran jer je doveo Benku i Stepanova???
Ado, dobar si momak, drag si mi, ali brate bezveze ti je ta priča, blago rečeno. Nekakvi sabori i džemati, ne želim uopšte da
komentarišem. Kroz neke druge postove na ovu temu, možeš dobiti odgovore na neka pitanja. Živio.
F.K.SARAJEVO

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 10 sep 2015, 22:54

molotovljev je napisao/la:
Vara tebe taj osjećaj lutko... Naravno da prethodno vidi ko je slobodan igrač, a da je kvalitetan igrač, još ako to malo začini
pa to baš bude neko zvučno ime, što i nije do sada bila praksa u BiH, ali eto mi smo počeli sa tom praksom, sa razlogom naravno,
i zamisli, u džepu ima 70 feninga na raspolaganju... Zar nije to uspjeh ? A, to što taj igrač ne igra prirodnu poziciju, nije do njega.
E, ajde nemoj da ga branis. Uzmi ga za ruku i vodi kuci. :tralala:

Nemoguce da je u treneru i u igracima sve. Toliko igraca je proslo, toliko trenera, ali opet negdje ne stima. :stop:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 sep 2015, 22:55

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kusturic ... uka/171248

SAMO GA NE OSTAVLJAJTE, ETO MOLIM VAS, KAKVA ANALIZA VIŠE I SJEDNICA
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 sep 2015, 22:56

Čuj Hurtić :shifty: :shifty:

Još bez Benke protiv banjalučana :damn: :damn:

Babayaro
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Babayaro » 10 sep 2015, 22:57

uschtipak je napisao/la:Pa Dzenan jos uvijek ne zna da se Krste ne preziva VelkoVski nego Velkoski, a kamoli sta drugo. I neka smo izgubili, ako to znaci da ce on otici. Hvala mu za sve, ali neka se vise ne vraca. Sto se tice ekipe, mi smo mrtvi prosjek, ni po cemu ne odudaramo od ostatka lige. Gojka i Milosa mi tesko mozemo nadomjestiti, gotovo nemoguce. Imamo mozda 5 igraca koji valjaju nesto, ostalo sa loptom ne moze da se sastavi. I sa igracem vise ne mogu da uzmu bod Slaviji. zasU. :crazy:
Ne zna ni da Gojko nije CimErot.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 10 sep 2015, 22:59

Ekipu bi protiv Borca mogao Hurtić da vodi, on bi trebalo da bude prelazno rješenje :damn: Mirso Čomaga vozdra, kući pa rovi nos :salut:
Mosa RajvoSa

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 sep 2015, 23:00

hilmo je napisao/la:Čuj Hurtić :shifty: :shifty:

Još bez Benke protiv banjalučana :damn: :damn:
Ko god, bolji je od onog orangutana dok se ne nadje rijesenje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, keli, nedimmmm1337, Proximic, senad82, Vutra, WeekendOffender i 27 gostiju.