Da ste pametni, k'o što niste...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stani malo brate.Kako mislis na nase insistiranje?Onda je on retardiran covjek ako ce mu forumi,mjesne zajednice,sabori,dzemati, traziti pojacanja,a ne on u dogovoru sa strukom.O cemu pricamo???molotovljev je napisao/la:Prigovarate Ibrakoviću za; Okića, Bekića, Hebibovića, a na vaše insistiranje je doveo te igrače. Licemjerno.
I čemu opet priča o Ibrakoviću ?! Sankcije za loše rezultate snosit će trener i stručni štab. Kakve veze sad ima Ibraković.
Doveo igrače koji, realno, treba bez problema da uzmu titulu u ovakvoj konkurenciji. Ne ide sa Dženom, dobro, hajde da
vidimo šta može uraditi neki drugi trener... Jbt, imam osjećaj da ovi igrači propadaju, što bi trebalo da napreduju,
oni nazaduju. Da li je to trenera, ne znam, vjerovatno jeste, jer prosto je nevjerovatno da su ovako zvučna imena
zaboravila igrati fudbal, tek tako... Ali opet kažem da Ibraković ne snosi krivicu za ovako lošu igru i rezultate.
On je odradio odlično posao, pogotovo ako uzmemo u obzir da je bukvalno bez marke dovodio igrače, neke po svoj procjeni,
a Boga mi i one koje su navijači htjeli i insistirali na tome. Uglavnom, skratimo priču i koncentrišimo se na trenera i stručni štab.
To je prioritet u ovom trenutku.
ovo danas sto je igrao dzeno ovaj je cijelo vrijeme tako igrao,nemoj ga molim te.BitiSrcemVezan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/slaven-m ... ega/171195
igras formaciju i sistem onako kakve igrace imas a ne kao dzeno poludesno pa taman nemao ni jedno krilo ni napadaca al on igra poludesnouschtipak je napisao/la:Ja imam osjecaj da ne dovodi ciljano pojacanje na odredjene deficitarne pozicije. Nego vidi cije ime je slobodno i zvucno pa dovede tog igraca i onda taj igrac igra neku lijevu poziciju a ne svoju prirodnu. Zato i imamo kvantitet a ne kvalitet. Kalkulisu mnogo. Mazu nam oci samo, eto sta rade.
S Mehom smo mi jarane stigli zaostatak od -7 za lišticom koji je napravio "jaro", uveo profesionalizam, uveo noćne treninge, uveo disciplinu, sklonio koga je trebao, ali bojkot i nož u leđa od uprave su mu neopravdano došli glavekanarinac je napisao/la:ovo danas sto je igrao dzeno ovaj je cijelo vrijeme tako igrao,nemoj ga molim te.BitiSrcemVezan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/slaven-m ... ega/171195
Vara tebe taj osjećaj lutko... Naravno da prethodno vidi ko je slobodan igrač, a da je kvalitetan igrač, još ako to malo začiniuschtipak je napisao/la:Ja imam osjecaj da ne dovodi ciljano pojacanje na odredjene deficitarne pozicije. Nego vidi cije ime je slobodno i zvucno pa dovede tog igraca i onda taj igrac igra neku lijevu poziciju a ne svoju prirodnu. Zato i imamo kvantitet a ne kvalitet. Kalkulisu mnogo. Mazu nam oci samo, eto sta rade.
upravo to...nama je MIHOJEVIC igrao stopera i bez problema je bio ponajbolji u igrijurisicduska je napisao/la:Ja znam samo da je Kodro od Purića napravio solidnog igrača za rotacije, od Duljevića korisnog igrača, od Radovca borca, od Mihojevića štopera. Jbga nije da nije. Ali i on je početnik. Jbga da ima iskustva da se nosi sa klanovima i sa podmetanjima bio bi vrh al nažalost nema. Ima boljku što nije mahalac i klošar pa da ih **** u zdrav mozak, ovako su oni njega. I meni bude žao čovjeka ali kad skontam sam je to sebi dozvolio, trebao je sebe gledati i sebe zaštiti što ugovorom što u medijima. Nije, dakle nije dovoljno kvalitetan da bude naš trener, mimo fudbalskih sposobnosti i znanja za trenera treba mnogo toga.
Ado, dobar si momak, drag si mi, ali brate bezveze ti je ta priča, blago rečeno. Nekakvi sabori i džemati, ne želim uopšte daAdo76 je napisao/la:Stani malo brate.Kako mislis na nase insistiranje?Onda je on retardiran covjek ako ce mu forumi,mjesne zajednice,sabori,dzemati, traziti pojacanja,a ne on u dogovoru sa strukom.O cemu pricamo???molotovljev je napisao/la:Prigovarate Ibrakoviću za; Okića, Bekića, Hebibovića, a na vaše insistiranje je doveo te igrače. Licemjerno.
I čemu opet priča o Ibrakoviću ?! Sankcije za loše rezultate snosit će trener i stručni štab. Kakve veze sad ima Ibraković.
Doveo igrače koji, realno, treba bez problema da uzmu titulu u ovakvoj konkurenciji. Ne ide sa Dženom, dobro, hajde da
vidimo šta može uraditi neki drugi trener... Jbt, imam osjećaj da ovi igrači propadaju, što bi trebalo da napreduju,
oni nazaduju. Da li je to trenera, ne znam, vjerovatno jeste, jer prosto je nevjerovatno da su ovako zvučna imena
zaboravila igrati fudbal, tek tako... Ali opet kažem da Ibraković ne snosi krivicu za ovako lošu igru i rezultate.
On je odradio odlično posao, pogotovo ako uzmemo u obzir da je bukvalno bez marke dovodio igrače, neke po svoj procjeni,
a Boga mi i one koje su navijači htjeli i insistirali na tome. Uglavnom, skratimo priču i koncentrišimo se na trenera i stručni štab.
To je prioritet u ovom trenutku.
On snosi odgovornost za potpuno pogresnu selekciju igraca i nedovodenje pojacanja poslije prodaje Stojceva i Cimija.O nedolasku golmana pred LP necu ni da govorim.Zar to nije njegova odgovornost?I onda se sve pogresno i sada i u proslosti natovari trenerima na leda koji su letili od Jarnija,Kodre,Uscuplica.Zar ni to nije odgovornost?
Ili ce on biti vjecno amnestiran jer je doveo Benku i Stepanova???
E, ajde nemoj da ga branis. Uzmi ga za ruku i vodi kuci.molotovljev je napisao/la:Vara tebe taj osjećaj lutko... Naravno da prethodno vidi ko je slobodan igrač, a da je kvalitetan igrač, još ako to malo začiniuschtipak je napisao/la:Ja imam osjecaj da ne dovodi ciljano pojacanje na odredjene deficitarne pozicije. Nego vidi cije ime je slobodno i zvucno pa dovede tog igraca i onda taj igrac igra neku lijevu poziciju a ne svoju prirodnu. Zato i imamo kvantitet a ne kvalitet. Kalkulisu mnogo. Mazu nam oci samo, eto sta rade.
pa to baš bude neko zvučno ime, što i nije do sada bila praksa u BiH, ali eto mi smo počeli sa tom praksom, sa razlogom naravno,
i zamisli, u džepu ima 70 feninga na raspolaganju... Zar nije to uspjeh ? A, to što taj igrač ne igra prirodnu poziciju, nije do njega.
Ne zna ni da Gojko nije CimErot.uschtipak je napisao/la:Pa Dzenan jos uvijek ne zna da se Krste ne preziva VelkoVski nego Velkoski, a kamoli sta drugo. I neka smo izgubili, ako to znaci da ce on otici. Hvala mu za sve, ali neka se vise ne vraca. Sto se tice ekipe, mi smo mrtvi prosjek, ni po cemu ne odudaramo od ostatka lige. Gojka i Milosa mi tesko mozemo nadomjestiti, gotovo nemoguce. Imamo mozda 5 igraca koji valjaju nesto, ostalo sa loptom ne moze da se sastavi. I sa igracem vise ne mogu da uzmu bod Slaviji. zasU.
Ko god, bolji je od onog orangutana dok se ne nadje rijesenje.hilmo je napisao/la:Čuj Hurtić![]()
![]()
Još bez Benke protiv banjalučana![]()
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, keli, nedimmmm1337, Proximic, senad82, Vutra, WeekendOffender i 27 gostiju.