Na polusezoni provjerenog centarfora, provjereno krilo, i provjerenog igraca sredine terena, kakav said mrtav ljudi
Civic,Prses dobri za klupe i ovih ekipa u zoni ispadanja relano, znaci racunat' na njih al za nesto vecu poziciju treba dovesti provjerenije igrace.
U odbrani po meni ne treba nista dirati, odlicno funkcionisemo, mozda jednog stopera dovesti cisto zbog eventualno neke povrede standardnih, mozda vratiti Mehmedagica koji se kako cujem oporavio, nije u formi ali kao rezerva vjerujem da bi bio dobar.
Smajic klupa definitivno, malo manje srat sa njim, nije los igrac ali trenutno se ne snalazi i prema gore bukvalno imamo igraca manje a ciljamo na visoku poziciju, to ne ide.
Livancic Smajic i Hodzic sansu s klupe u 2 polusez pa sta bude..
ps. Hadzanovica sam izostavio u prvih 11 ali itekako zasluzuje da bude tu, samo malo manje da udara hehe.
Saida sto se tice dobar je za zadnjih 15 minuta protiv ekipa koje su u zoni ispadanja, realno nije vise onaj stari, traljav je, vidi se, ocito je da nam fali u sredini Rustemovic od prosle sezone.
U svakom slucaju ekipa za borbu za evropu uz kvalitetna pojacanja, imamo odlicnog trenera, ne treba stedit novac na polusezoni, vjerujem u pozitivan ishod ove sezone, samo pametno.
Ja mislim da bi odlican potez bio da se dovedu Jovan Blagojevic i Filip Arežina, nisu losi igraci uopste.
SAVEZ NAPOLJE!