zamolit cu admine da istaknu ovaj post sve dok israfil ne puhne.Brko87 je napisao/la:**** me svak,ako ova ekipa ne dogura do grupne faze LP!!!!
Hajdeee Željoooo

zamolit cu admine da istaknu ovaj post sve dok israfil ne puhne.Brko87 je napisao/la:**** me svak,ako ova ekipa ne dogura do grupne faze LP!!!!
Hajdeee Željoooo
Trenutno je u Ulcinju pokusava da se utusi ali sve plicaksviunapad1010 je napisao/la:@virto kada te skinu sa Haparata daj nam izvještaj sta je pošlo po zlu?
13146- 8000 = 5146 gledalaca protiv Slobode večeras biloVirtu4l je napisao/la:13.146rishovski je napisao/la:StolicaVirtu4l je napisao/la:
8.000![]()
Hodo kilometar, zapetljo se u najlonsko smeće.samoposteno je napisao/la:Trenutno je u Ulcinju pokusava da se utusi ali sve plicaksviunapad1010 je napisao/la:@virto kada te skinu sa Haparata daj nam izvještaj sta je pošlo po zlu?![]()
Heller je napisao/la:Hodo kilometar, zapetljo se u najlonsko smeće.samoposteno je napisao/la:Trenutno je u Ulcinju pokusava da se utusi ali sve plicaksviunapad1010 je napisao/la:@virto kada te skinu sa Haparata daj nam izvještaj sta je pošlo po zlu?![]()
More protiv Tuzla Citya ako im zafali igrač pa Sisoja zaigra.Stroj1946 je napisao/la:Mi im dali go khurcem, ovaj lik guzovima, još fali neka treba da im ga sisama zavali
Sto bi savez napiso 14346 zubaZukanovic je napisao/la:5771
Haha baca na njih pravo16022019 je napisao/la:Dokoljenko i Goat su pisali onu parolu 100% hahaha Sta kome nije jasno ?
Treba uvesti pravilo da im se ne smiju davati golovi udarcima ispod pasaStroj1946 je napisao/la:Mi im dali go khurcem, ovaj lik guzovima, još fali neka treba da im ga sisama zavali
Heller je napisao/la:More protiv Tuzla Citya ako im zafali igrač pa Sisoja zaigra.Stroj1946 je napisao/la:Mi im dali go khurcem, ovaj lik guzovima, još fali neka treba da im ga sisama zavali
Popili tablu xanaxa poslje utakmice nece sebi doc 7 dana16022019 je napisao/la:Dokoljenko i Goat su pisali onu parolu 100% hahaha Sta kome nije jasno ?
Ma samo 346 zubasamoposteno je napisao/la:Sto bi savez napiso 14346 zubaZukanovic je napisao/la:5771
Jest al sa zupčanicima u satovima.samoposteno je napisao/la:Sto bi savez napiso 14346 zubaZukanovic je napisao/la:5771
Virto im poslao pare za boju, njihovo je samo bilo da smisle parolu... Dokoljenko je dao ideju STA KOME NIJE JASNO a inteligentni Goat je mudro dodao SVI U SIROKIredbull93 je napisao/la:Haha baca na njih pravo16022019 je napisao/la:Dokoljenko i Goat su pisali onu parolu 100% hahaha Sta kome nije jasno ?
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, laszlo, NeSamSafetee, Proximic i 28 gostiju.