Koliko ja shvatam Azmir bi i htio, ali oni nece. Steta za Slobodu, jer sa ovakvim budzetom i organizacijom nemaju sta traziti u PLBiH.boki86 je napisao/la: ↑30 apr 2024, 14:48Realno, sloboda kada udje moze sigurno racunati na barem 2,3 hiljade navijaca redovno, kad budu jace utakmice i vise. Da je azmir pametan da se s njima dogovori, mogao bi lijepu pricu tamo napravitiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 apr 2024, 13:58TC je besmislen klub, bez uvrede za ovih nekoliko ljudi ovdje koji iskreno navijaju za njih. Takav klub nema sta traziti u ovom rangu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
svi klubovi koji nemaju tradiciju, niti dugoročni plan i strategiju imaju određeni rok trajanja, a sisin han nije izuzetak, njima je izgleda taj rok isteko
zar i ti sine Ivane!?
Svaki tim koji je nastao preko noci sto se kaze, se u vecini slucajeva ugasio ili tavori po trecim i nizim ligama. To mislim iskljucivo na Bosnu i Hercegovinu. Od Djerzeleza, Zmaja od Bosne, Olimpica pa do TC.
Nek se ljuti ko hoce, ali to su cinjenice. Mada valjalo bi pricekati do kraja sezone. Ko zna sta se sve moze izmijeniti. Ja TC ne dajem vise od 5% sansi za ostanak. Najtezi moguci raspored imaju.
Nek se ljuti ko hoce, ali to su cinjenice. Mada valjalo bi pricekati do kraja sezone. Ko zna sta se sve moze izmijeniti. Ja TC ne dajem vise od 5% sansi za ostanak. Najtezi moguci raspored imaju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Natjerali su me da ostanem i rekli da će mi dati fasadnu ciglu, da napravim kuću. Svaki put kad sam trebao otići meni su prijetili. Zvao je tadašnji gradonačelnik Sarajeva, gdin. Ante Sučić, pa onda generali... vršili su pritisak kroz medije, pisali po novinama... Stvarno je bilo dosta nerazumijevanja u klubu, bili su sebični i nisu mislili na mene“, prisjetio se Meša svojih teških trenutaka u Želji./quote]
Kao da je vrijeme stalo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zeljkanove Cosa Nostra metode
Kakvi klosari jbt.

Kakvi klosari jbt.
Krupa, Metalege, Orasje, Mladost Velika Obarska, ima ih jos.DamirT je napisao/la: ↑30 apr 2024, 15:08Svaki tim koji je nastao preko noci sto se kaze, se u vecini slucajeva ugasio ili tavori po trecim i nizim ligama. To mislim iskljucivo na Bosnu i Hercegovinu. Od Djerzeleza, Zmaja od Bosne, Olimpica pa do TC.
Nadam se da ce njihovim stopama i Zvijezda 09.
Definitvno je Željezničar najtoksičnija sredina u državi, nije ni čudo što ih igrači zaobilaze u širokom luku.
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 30 apr 2024, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ima ih koliko hoces.Suvorov je napisao/la: ↑30 apr 2024, 15:20Krupa, Metalege, Orasje, Mladost Velika Obarska, ima ih jos.DamirT je napisao/la: ↑30 apr 2024, 15:08Svaki tim koji je nastao preko noci sto se kaze, se u vecini slucajeva ugasio ili tavori po trecim i nizim ligama. To mislim iskljucivo na Bosnu i Hercegovinu. Od Djerzeleza, Zmaja od Bosne, Olimpica pa do TC.
Nadam se da ce njihovim stopama i Zvijezda 09.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Nisu vise škutori nego skutoriTurkishAirlines je napisao/la: ↑30 apr 2024, 15:37E gle sad sranja u Ruandi. Sta cemo sad sa nasim hrvatima u PM.
![]()
-
- Kontakt:
Bar kod nas igraci mogu otici do frizera bez straha da ce im neko prijetiti zeni ili djeci

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Čekajući novu sezonu i trenera, Mustafić je odbijao ponude, a menadžeri ostajali u čudu kada su čuli razloge, zašto mu se ostaje na Koševu…
“Nudili su mi i garantirali mjesto u nekoliko naših klubova. Bilo je ponuda iz Evrope. S odličnom plaćom. Vjerovatno bi neki prihvatili, a ja nisam. Zato što sam želio dokazati da vrijedim. Zato što sam zavolio ovaj klub i grad. Najiskrenije vam kažem, kada bi me Barcelona zvala, ja se ne bi mogao rastati od Sarajeva. Imam sve što mi treba i što me sretnim čini. Osmjeh svih u klubu, prijateljstvo svih u klubu nema cijenu..."
“Nudili su mi i garantirali mjesto u nekoliko naših klubova. Bilo je ponuda iz Evrope. S odličnom plaćom. Vjerovatno bi neki prihvatili, a ja nisam. Zato što sam želio dokazati da vrijedim. Zato što sam zavolio ovaj klub i grad. Najiskrenije vam kažem, kada bi me Barcelona zvala, ja se ne bi mogao rastati od Sarajeva. Imam sve što mi treba i što me sretnim čini. Osmjeh svih u klubu, prijateljstvo svih u klubu nema cijenu..."
AVNOJ je napisao/la: ↑30 apr 2024, 15:16Nije to prijetnja, to je stvar filozofije...Natjerali su me da ostanem i rekli da će mi dati fasadnu ciglu, da napravim kuću. Svaki put kad sam trebao otići meni su prijetili. Zvao je tadašnji gradonačelnik Sarajeva, gdin. Ante Sučić, pa onda generali... vršili su pritisak kroz medije, pisali po novinama... Stvarno je bilo dosta nerazumijevanja u klubu, bili su sebični i nisu mislili na mene“, prisjetio se Meša svojih teških trenutaka u Želji./quote]
Kao da je vrijeme stalo![]()
Šta bi Meši za fasadu, zna li ko?
-
- Kontakt:
Kakva panika Mirvahovih botova na temi tzv. Sarajeva sto se pojavio jedan momak koji im govori istinu 

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- Meraak1921
- Kontakt:
TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 apr 2024, 17:05Istina za Mesu.
Doniraj ciglu
za zeljinu legendu zivu!
![]()
hvala vjecni bord legende
-
- Kontakt:
Dobro si me podsjetio. Nije odavno bila slika.

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.