FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 14 sep 2015, 16:55

Ja teme i qrca. Zar pojedinci stvarno mislite, da Ibrakovic moze raditi sta hoce? Zar mislite da Tan nema svoje ljude koji kontrolisu gdje idu pare i sta se radi u klubu? Zar mislitie, da bi Tan samo tako dosao i rekao: ''Hej Ibrakovicu, Dino, Edise itd., evo ja cu uloziti par milijoncica u ovaj klub vi radite sta hocete, mozete i sebi u dzep malo staviti''? Razumijem da su nam te price govorili navijaci drugih klubova ali sad su to poceli i vlastiti navijaci FKS! I jos da bude gore, sjever se poceo nesto mjesati. Zamolio bi sjever, da se malo uozbilji, jer njihovo je da daju podrsku klubu, a za izbacivanje ''lopova'' iz kluba kao sto skandirate, brinu se ljudi o tome ne vodite brigu. Svaki pokusaj destabilizacije kluba, ce se kaznjavati strogo, jer klub nam vodi svjetski biznismen, a ne neki ''seljak''.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 14 sep 2015, 16:58

ElCartel11 je napisao/la:Ja teme i qrca. Zar pojedinci stvarno mislite, da Ibrakovic moze raditi sta hoce? Zar mislite da Tan nema svoje ljude koji kontrolisu gdje idu pare i sta se radi u klubu? Zar mislitie, da bi Tan samo tako dosao i rekao: ''Hej Ibrakovicu, Dino, Edise itd., evo ja cu uloziti par milijoncica u ovaj klub vi radite sta hocete, mozete i sebi u dzep malo staviti''? Razumijem da su nam te price govorili navijaci drugih klubova ali sad su to poceli i vlastiti navijaci FKS! I jos da bude gore, sjever se poceo nesto mjesati. Zamolio bi sjever, da se malo uozbilji, jer njihovo je da daju podrsku klubu, a za izbacivanje ''lopova'' iz kluba kao sto skandirate, brinu se ljudi o tome ne vodite brigu. Svaki pokusaj destabilizacije kluba, ce se kaznjavati strogo, jer klub nam vodi svjetski biznismen, a ne neki ''seljak''.
:clap:

Ne mozes ti ovo objasniti polumozgovima.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 sep 2015, 17:07

Nuhic. Moja greska. Igro je i kaudio i civic minutazu neznam

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 14 sep 2015, 17:11

BosnianKingdom je napisao/la:
Nantess je napisao/la:Evo Al i Am.Bekic sa Rustemovicem trenutno u McD jedu nezdravu hranu. Ibrak je i za ovo kriv ;-)
Umrijet će jer jedu u mcd, a ne buraniju
:lol: :lol: :lol:
1946

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 sep 2015, 17:18

pasica je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Ja teme i qrca. Zar pojedinci stvarno mislite, da Ibrakovic moze raditi sta hoce? Zar mislite da Tan nema svoje ljude koji kontrolisu gdje idu pare i sta se radi u klubu? Zar mislitie, da bi Tan samo tako dosao i rekao: ''Hej Ibrakovicu, Dino, Edise itd., evo ja cu uloziti par milijoncica u ovaj klub vi radite sta hocete, mozete i sebi u dzep malo staviti''? Razumijem da su nam te price govorili navijaci drugih klubova ali sad su to poceli i vlastiti navijaci FKS! I jos da bude gore, sjever se poceo nesto mjesati. Zamolio bi sjever, da se malo uozbilji, jer njihovo je da daju podrsku klubu, a za izbacivanje ''lopova'' iz kluba kao sto skandirate, brinu se ljudi o tome ne vodite brigu. Svaki pokusaj destabilizacije kluba, ce se kaznjavati strogo, jer klub nam vodi svjetski biznismen, a ne neki ''seljak''.
:clap:

Ne mozes ti ovo objasniti polumozgovima.
E neka si ti citav mozak i super ako tvoj mozak zadovoljava ovo objasnjenje,gdje se sjever moli da se uozbilji i da slucajno ne skandiraju nesto lose prema SD-u :lol:Od kojeg bi mogli dozivjeti jednu neugodnost...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 sep 2015, 17:32

Ado76 je napisao/la: E neka si ti citav mozak i super ako tvoj mozak zadovoljava ovo objasnjenje,gdje se sjever moli da se uozbilji i da slucajno ne skandiraju nesto lose prema SD-u :lol:Od kojeg bi mogli dozivjeti jednu neugodnost...
Nebranim Ibrakovica ali mi je dosta vise suplje. Ako imas neku sliku, video, papirnati dokaz da Ibrak radi na stetu kluba objavi ovde na forum javno pa da i mi ostali znamo. Nemoj mi samo rekao mi onaj, imam onoga u klubu kaze da on to radi...Ako ima bilo ko drugi cvrsti dokaz neka ga objavi, ne znam zasto bi sakrivali nesto sto nam moze unistiti klub po vasem? A za sjever govorim, da nije njihovo da izbacuju ljude iz kluba, ima vec neko ko to radi. Skandiraju lopovi iz uprave, a prije neki dan smo vratili sve dugove sto smo imali, da su lopovi sigurno jih nebi vratili ;)
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 14 sep 2015, 18:04

Može neko malo vise informacija o Hericu, sta je radio do sada i kakav je bio,sta se moze očekivati u budućnosti od njega itd.?
Sabrine mi moje!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 sep 2015, 19:41

neka me sjeta obuzme kada smo samo head,ja i mozhda josh 2 chovjeka na ovom forumu poseravali chivchiju[WHITE SMILING FACE],ima realno i ova druga strana pro argumente,istina je valjda negdje izmedju,zadovoljan chu biti bodichem protiv radnika

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 14 sep 2015, 21:06

Citam na jednom banjaluckom forumu kmecanje navijaca Borca.
Kazu da losije nisu igrali odkad znaju za klub :D
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 sep 2015, 21:51

Možemo biti relativno zadovolji onim što smo gledali juče na Koševu. Ima tu još prostora za napredak ali za razliku od prethodnih utakmica gledali smo dosta požrtvovaniju, agresivniju i rastrčaniju ekipu. Neko reče na prethodnim stranicama da 4-4-2 formaciju ne treba uvijek igrati, slažem se da ne treba uvijek ali vtreba veoma često, bar 90 % utakmica. Stvarao se osjećaj da pokrivamo mnogo više prostora nego u formaciji sa jednim napadačem. Dobro si pokrio bočne pozicije u sredini isto tako veoma malo protora daš protivniku jer su se Okić i Duljević veoma često ubacivali u sredinu. Mada sve to puno zavisi i od samih igrača i koliko oni trče jedan za drugog.
Ne mogu reći da sam oduševljen igrom nekog pojedinca ali najveći utisak na mene je ostavio Barić, i naprijed i nazad veoma dobar. Baš sad gledam snimak i vidi se da ono što ja trubim od početka sezone daje rezultate. Moramo veoma blizu stajati igrača ne dati im ni malo vremena da se namjeste, ne dati im da dišu.

Prekide smo poravili bar za 40 %, jer očito tu nije bio problem sa kvalitetom pojedinaca koji ubacuje kao ni onih koji "skaču" na ubačaj, samo je bilo bitno da to rasčiste u svojim glavama. Korneri relativno dobri i svaki je bio potencijalna opasnost, slobodni udarci također. Pomenuo bih jednu situaciju iz prvog poluvremena koja mi se baš svidjela. Svi segmenti igre u jednom napadu.
Igrala se 21 minuta kada je Duljević krenuo u prodor, prošao jednom ali ga je drugi spriječio prekršajem, slobodan udarac sa lijeve strane, Krste je centrirao prema Barbariću, ali odbrana izbaciju u korner. Korner broj 3 sa lijeve strane gola gostiju izvodi Bekić Al., šalje kratku loptu po zemlji do Okića koji vraća do Bekića a ovaj prebacuje na drugu stativu do Vrelkskog, on šalje loptu na ivicu šesnaesterca do Radovca, pas opet do Velkoskog koji je prešao u sredinu i petom loptu šalje do Duljevića koji se u tom trenutku nalazio u sredini, okomito od gola. Duljević loptu šalje opet na desnu stzranu do Okića ovaj centrira a Tatomirović koji je ostao nakon kornera u 16-ercu i glavom šuta, golman uz veliku dozu sreće loptu izbaciju sa linije.
Ne vjerujem da takve akcije uigravaju na treningu jer suviše dugo traju, ali kada imaš kvalitetnu ekipu koja u trenucima brzo i jako dobro razmišlja onda to nije problem izvesti. Bilo je tu i tamo još tih pokušaja finih proigravanja ali uvijek neko kasni u pravom trenutku. Ako porave razmišljanje svi do jednog vrlo brzo ćemo mi biti tamo gdje pripadamo.

Upisali smo tri boda, malo podigli smaopouzdanje i sad bi moglo biti malo lakše. Ne mnogo jer u narednom kolu gostujemo preporođenim bijeljencima.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 14 sep 2015, 21:55

ufatio me proljev nakav, pišite nešto dosadno mi sjedit na ovoj šolji čitav dan

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 sep 2015, 22:29

Al kako je Matej hladno skinuo onaj zicer... :tokralju: :tokralju:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 sep 2015, 22:39

uNbx je napisao/la:Al kako je Matej hladno skinuo onaj zicer... :tokralju: :tokralju:
Izigraše oni našu odbranu, onaj krenu sam prema Delaču, ja mrtav hladan u sebi mislim "Ma skinuće to Matej" i skide frajer. Plus i onaj šut što je išao u rašlje... Vrhunski golman.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 sep 2015, 22:48

Pitar6785 je napisao/la:Nuhic. Moja greska. Igro je i kaudio i civic minutazu neznam
Niti je taj neki Nuhić naš igrač niti je Čivić, mi dole imamo četiri igrača na posudbi, Plakalo, Koadio, Kobiljar i Anđušić to bi ti trebao znati.

Koadio i Anđušić su odigrali po 90 minuta a Alem ušao u 76 minuti.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 sep 2015, 22:56

hilmo je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Al kako je Matej hladno skinuo onaj zicer... :tokralju: :tokralju:
Izigraše oni našu odbranu, onaj krenu sam prema Delaču, ja mrtav hladan u sebi mislim "Ma skinuće to Matej" i skide frajer. Plus i onaj šut što je išao u rašlje... Vrhunski golman.
i ja sam isto ispratio tu situaciju, a znas kakav sam ja sa emocijama :zviz:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 sep 2015, 23:15

a Irfo je znaci u pitanju, Bgm fino nam vatreni "vole" klub nema šta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 sep 2015, 23:17

hilmo je napisao/la:
Hvala Bogu pa su prosla ona duuuga duga vremena, kad se citavom stadionu ohlade jaja kad lopta ide bilo kojom brzinom prema golu a ti ne znas hocel je golman uhvatit il nece... :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 sep 2015, 23:33

aleksandar_veliki je napisao/la:Nego, da kazem koju oko prosle tekme. Promjena formacije se pokazala kljucnom, mnogo sansi, trke, agresivnosti, no i ne toliko dobar Borac pa da se moze donijeti peava ocjena. Ne znam, ali nekako mi se cini da je vad bivsi trener dobro unistio par igraca. Da li ce se uspjeti vratiti? Mislim da ce im trebati malo vise vremena. Protiv Radnka bi vam i bod bio dobar jer se :cito radi o ekipi koja ima glavu i rep...
Ne znam na koga ti tacno mislis, ali ja sam 100% siguran da je Dzenan za vrijeme svog drugog mandata unazadio Am. Bekica, Rustemovica, Kovacevica, Mihojevica, poprilicno sam siguran i Radovca na odredjen nacin... Tek kad je bio prinudjen da igra sa tim igracima, vidjelo se da su ti momci ipak kvalitetni... Za neke smo vec znali da jesu. Nije Meho bio budala pa je forsirao cesto Mihu, Am. Bekica i Rustema recimo... Pa na derbiju zadnjem smo svi vidjeli kako je vrhunski tekmu odigrao Kovacevic(igrao jer nije imao ko drugi), a poslije toga nije ni dobio neke prilike. Dakle neki kvalitetni igraci su dobijali mrvice od munitaze nezasluzeno... Ocekujem od novog sefa da ipak ima sarolike alternative i da vrsi bolju rotaciju. Meho je to mozda previse radio, Dzeno opet skroz kontra. Pravi pristup je sigurno negdje na pola. Kako god, ja sam vjeciti optimista, pa cemo vidjeti.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 sep 2015, 23:52

Ocekujem samo da Mihojevic, Heric i neko treci( Veladzic) dobijaju vise sanse. Dabogda Berberovic nikad ne zaigrao vise.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 15 sep 2015, 08:32

Što volim kad su ovako samouvjereni
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 14 gostiju.