Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:10Vidim sad ga ne nazivaju "Sisoje", sad je samo Azmir i pregršt lijepih riječi![]()
![]()
![]()

Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:10Vidim sad ga ne nazivaju "Sisoje", sad je samo Azmir i pregršt lijepih riječi![]()
![]()
![]()
Jest golem ali u ocima malih bjelih misevasvrakino1921 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:28Sto je nekome krivo ovdje zbog gosp.Azmira
Pa sta je bilo
Gosp.Selimovic hoce da kupi nas fan shop
Ovdje se neko uzyebe
Sad nekakva prica o gosp.Azmiru
Oni shize
Pa sta ste mislili
Ko smo mi
Pa razmislite zasto smo mi na moja tv
GOLEM SI ZELJO
Najbolji BH sudija sudi najboljem BH fudbaleru svih vremena.
Manchester City ima bolji koeficijent od Manchester Uniteda, dakle City je rezultatski uspješniji u Evropi od Uniteda? Svaka čast momak, briljiraš.
Velez nije ni najtrofejniji klub u MostaruBaader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:56Manchester City ima bolji koeficijent od Manchester Uniteda, dakle City je rezultatski uspješniji u Evropi od Uniteda? Svaka čast momak, briljiraš.
Imate bolji koeficijent i od Željezničara, pa su i oni u Evropi uspješniji od vas, isto ko i mi. Pomirite se s tim dok ne nadmašite naše rezultate.
Fino sam ti napisao, imali ste jednu uspjesniju sezonu, a ti si napisao da jedan klub ima vece uspjehe od drugog, sto je istina, ali je u pitanju Sarajevo. Ponavljam, istina je da ste imali vise uspjeha JEDNU SEZONU i tu sva prica zavrsava.Baader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:56Manchester City ima bolji koeficijent od Manchester Uniteda, dakle City je rezultatski uspješniji u Evropi od Uniteda? Svaka čast momak, briljiraš.
Imate bolji koeficijent i od Željezničara, pa su i oni u Evropi uspješniji od vas, isto ko i mi. Pomirite se s tim dok ne nadmašite naše rezultate.
Baader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:56Manchester City ima bolji koeficijent od Manchester Uniteda, dakle City je rezultatski uspješniji u Evropi od Uniteda? Svaka čast momak, briljiraš.
Zato vi svake godine tucete minimalno do cetvrtfinalaBaader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:07Momci ne znam što se ljutite i toliko uzbuđujete. Velež ima više uspjeha u Evropi od Sarajeva i to je to. Lako provjeriva činjenica.
Eto koliko ste se srozali kao klub, 30 godina niste u stanju ući u grupnu/redovnu fazu bilo kojeg evro takmičenja, zapinjete u nekakvim pretkolima sa ostalim evropskim patuljcima.
Borussija, Celtic, BATE evropski patuljuci, joj ovih federalaca da ih nema...Miljacka je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:10Zato vi svake godine tucete minimalno do cetvrtfinalaBaader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:07Momci ne znam što se ljutite i toliko uzbuđujete. Velež ima više uspjeha u Evropi od Sarajeva i to je to. Lako provjeriva činjenica.
Eto koliko ste se srozali kao klub, 30 godina niste u stanju ući u grupnu/redovnu fazu bilo kojeg evro takmičenja, zapinjete u nekakvim pretkolima sa ostalim evropskim patuljcima.![]()
![]()
![]()
![]()
E cuj sta prica![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Guest1945, N3R3D, Noke995, OldTownDistrict i 32 gosta.