FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možemo mi do sutra lagati i izmišljati, ali sa Dzeno na klupi smo osvojili kup i titulu. Na kraju je sve usr'o svojom tvrdolavošcu, koja ga je i koštala na kraju. Nije ga samo to koštalo. Koštali su ga isti oni igraci, koji su ga ''doveli'' na klupu.
Po cemu je to Kodro strucnjag i na osnovu cega se to zakljucilo? Ako je samo na osnovu toga što je prije nas vodio drugi tim Sosjedada, onda mi stvarno neki nisu jasni. Da se razumijemo, Kodro je jedan veliki gospodin. Došao je kao gospodin i otišao je kao gospodin. Imao je covjek neke ideje i vizije, koje bi možda i uspjele da je Kodro vidio s kim ima posla. Došao je Dzeno, donio titulu i glupo i licemjerno je pricati kako je to bila greška. Jeste greška na duže staze, ali titula je bila pod moranje. Kodri hvala i nadam se da ce negdje dokazati da je strucnjak, jer voditi drugi tim R.S. i nešto više od pola godine prvi tim FKS ne dokazuješ ništa.
Mnogo bitno za sljedeceg trenera koji dođe je da uprava stoji iza njega. Ne samo uprava, nego i mi navijaci. Mi smo ti koji stvaramo pritisak na upravu, da smijene nekog. Ako ne možemo niti jednog trenera zadržati jednu godinu, onda nije do trenera. Vjerovatno ce isto pokušati i sa sljedecim trenerom, koji dođe. Možda ce to biti samo kriza, koja je normalna stvar. Ne treba odma skidati glave, lincovati i smjenjivati trenera. Ne može biti uvijek kriv trener, a igracima samo fol neke kazne, samo da bi nama zamazali oci. Treba uprava da stane iza trenera, a mi da budemo strpljivi. Poznavajuci nas, to ce teško ici.
Po cemu je to Kodro strucnjag i na osnovu cega se to zakljucilo? Ako je samo na osnovu toga što je prije nas vodio drugi tim Sosjedada, onda mi stvarno neki nisu jasni. Da se razumijemo, Kodro je jedan veliki gospodin. Došao je kao gospodin i otišao je kao gospodin. Imao je covjek neke ideje i vizije, koje bi možda i uspjele da je Kodro vidio s kim ima posla. Došao je Dzeno, donio titulu i glupo i licemjerno je pricati kako je to bila greška. Jeste greška na duže staze, ali titula je bila pod moranje. Kodri hvala i nadam se da ce negdje dokazati da je strucnjak, jer voditi drugi tim R.S. i nešto više od pola godine prvi tim FKS ne dokazuješ ništa.
Mnogo bitno za sljedeceg trenera koji dođe je da uprava stoji iza njega. Ne samo uprava, nego i mi navijaci. Mi smo ti koji stvaramo pritisak na upravu, da smijene nekog. Ako ne možemo niti jednog trenera zadržati jednu godinu, onda nije do trenera. Vjerovatno ce isto pokušati i sa sljedecim trenerom, koji dođe. Možda ce to biti samo kriza, koja je normalna stvar. Ne treba odma skidati glave, lincovati i smjenjivati trenera. Ne može biti uvijek kriv trener, a igracima samo fol neke kazne, samo da bi nama zamazali oci. Treba uprava da stane iza trenera, a mi da budemo strpljivi. Poznavajuci nas, to ce teško ici.
Das Ist Walter
Tacno me neka tuga uhvati, kada sam vidio da Berberovic ulazi u igru. Sve fol Evropa, grupna faza, a i dalje nam u rosteru igraci tipa Berberovic. Imamo prevelika ocekivanje, treba se malo prizemljiti.
Das Ist Walter
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma treba yebat' mater upravi koga god da dovedu. Srusit stadion, prostorije u Titovoj i kamp, sve fino zapalit', pa nek se kurce gospodji Safiji sa cetiri sise. Vidim da ima pojedinaca kojima bi to itekako odgovaralo. Citam danima i ne mogu da vjerujem sta citam, yebo me dan kad sam odlucio da se pridruzim forumu i kad sam odlucio da napisem nesto. Samo da znate svi, da ste od danas pod budnim okom, motrim i pratim svaki vas post
Ni oni "normalni" vise ne pisu normalno, niko i nista vam ne odgovara, pa koji vam je qrac. Sve vas skupa srdacno pozdravljam a molim za oprostaj sve postene forumase. Neka vam dragi Allah da snage i strpljenja da izdrzite sve ovo. ZBOGOM.
Ne odgovara ti niko zato što im je iz poniženja i njihova svaka izjava se smatra zakonom.A oni što drže pod budnim okom,ala onaj @thec,mogu samo ovoobiteljskicovjek je napisao/la:Ma treba yebat' mater upravi koga god da dovedu. Srusit stadion, prostorije u Titovoj i kamp, sve fino zapalit', pa nek se kurce gospodji Safiji sa cetiri sise. Vidim da ima pojedinaca kojima bi to itekako odgovaralo. Citam danima i ne mogu da vjerujem sta citam, yebo me dan kad sam odlucio da se pridruzim forumu i kad sam odlucio da napisem nesto. Samo da znate svi, da ste od danas pod budnim okom, motrim i pratim svaki vas postNi oni "normalni" vise ne pisu normalno, niko i nista vam ne odgovara, pa koji vam je qrac. Sve vas skupa srdacno pozdravljam a molim za oprostaj sve postene forumase. Neka vam dragi Allah da snage i strpljenja da izdrzite sve ovo. ZBOGOM.
Zadnja izmjena: sasistika, dana/u 16 sep 2015, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ćuj "specijalno" il posebno,drugim riječima to je takmičenje za kokuzne klubove. UEFA- 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ma ja, k'o specijalna olimpijada...sasistika je napisao/la:Ćuj "specijalno" il posebno,drugim riječima to je takmičenje za kokuzne klubove. UEFA-
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Babayaro je napisao/la:Ma ja, k'o specijalna olimpijada...sasistika je napisao/la:Ćuj "specijalno" il posebno,drugim riječima to je takmičenje za kokuzne klubove. UEFA-
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Imam osjećaj da se ne bi mogli plasirat ni na to 'specijalno' takmicenje 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jedno pitanje. Sta bi od snimanja reklame za TA?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj trener macabija uveo watford u ligu i onda mu se ljudi zahvalili...a on onda uvede macabi u lp preko basela 
Dobra je nasa Uprava kakvih ima
Malo sale
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Dobra je nasa Uprava kakvih ima
Malo sale
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Cico Kranjčar

Tvoja zelja ili si nesto nacuo?hilmo je napisao/la:Cico Kranjčar![]()
Pročitao na jednom mahalskom portalu, kao Ibraković se u Lukavici sastao sa njim ali nije poznato da li je privatno druženje ili pregovori
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pojavio se još jedan trener u opticaju, a radi se o još jednom stručnjaku iz Hrvatske i također bivšem selektoru te zemlje Zlatku Cici Kranjčaru.
Evo dio clanka
Evo dio clanka
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
ma odmah znajte da sa sobom 2 3 igraca d9ovodi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja o njemu sanjam.hilmo je napisao/la:Cico Kranjčar![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- jurisicduska
- Kontakt:
Bolje nego Ješić duplo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Evo trener dinama nije nikog vodio prije njih...pa pobijedi arsenal
Ali zato Mamic stariji dovede ekstra igrace, pa imas sa cim igrati u evropi 
Dinamo pobjedjuje arsenal u lp, a mi gledamo kako cemo sa radnikom igrati?
Dinamo pobjedjuje arsenal u lp, a mi gledamo kako cemo sa radnikom igrati?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ako ti nije problem da mi pošalješ taj link na pp.hilmo je napisao/la:Pročitao na jednom mahalskom portalu, kao Ibraković se u Lukavici sastao sa njim ali nije poznato da li je privatno druženje ili pregovori
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, boki86, bvsic, Hamagara, johntravolta123, Kabinet1987, Kaunas, Oerde, rishovski, StriktnoZlo, umrobihzbogtebe1946, USB, zemuntrg i 103 gosta.