FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 16 sep 2015, 16:17

.....
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 16 sep 2015, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 sep 2015, 16:28

ElCartel11 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Evo ide ona "Kad vam se ne svidja, odite na sjever i fino recite momcima" :lol: :lol: :lol:
Nema mi smjesnije recenice, cim je cujem znam da nemaju nista pametno za reci :D
Ti uzmi kako hoces ali to ti je realna recenica. Ako ti se toliko ne svidja vodjenje nase navijacke grupe, znaci idu ti na zivce pirotehnika, baklje, yebavanje uprave itd., pa tebra kome ces drugom reci da prestanu sa tim nego vodjama? Neces valjda otici Dini i Kusti :D a vidim da vas nije malo sto mislite da se sjever sve slabije vodi (gdje se djelomicno i slazem sa vama) tako, da bi sigurno nesto postigli. Samo nemojmo biti kao navijaci Partizana pa, da se tamburamo izmedju sebe :lol:
To ti je isto kao u firmi, kad neko nije zadovoljan platom i odnosom, uvijek se zali svojim radnim kolegama a kad mu kazes pa otidji do sefa i reci mu to, on kaze ma ja pa da me izbaci haha :mrgreen:
Slobodno svi koji imate problem sa sjeverom i bakljama pošaljite mail u klub, to je jedini pravilan način koji će izroditi riješenje, nemate šta sa "sjeverom" pričat , nije sjeverov klub niti se kod njih kupuju ulaznice ni godišnje, mi idemo na tekme zbog fudbala ko ide zbog pirotehnike ima doktor i za to...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 sep 2015, 16:37

aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je FK Sarajevo, a ne Hotde zla, pa prema tome, ocekujem da se diskutuje o Sarajevu.
Tako je Aco :) Treba postovati pravila forumu : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 sep 2015, 16:43

belosevic28 je napisao/la:@banana, posto vidim da pises, ''makar VAM klub...'', predpostavljam da nisi navijac Sarajeva, zato pls odleprsaj s teme.
Hvala unaprijed.
:thumbup:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 sep 2015, 16:47

Banana je napisao/la: A nego čiji je? Dok god oni budu zadnju marku davali za gostovanja po zadnjim vukojebinama u BiH i vani, dok god budu išli dje god trebalo makar vam klub bio zadnji na tabeli oni ga imaju pravo nazivat svojim i najviše se pitat u svemu, jer su uvijek tu a ne samo kad je proslava titule. Koliko vi možete s*at po HZ to nisu istine. A sve iz fotelje.
Vincenta Tana
nemože čovjek djete dovest da mu neko baklju u oko zafrljaci, a platio kartu duplo, i sl.
pravi navijači ne čine štetu svom klubu, kraj svake diskusije ikad....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 16 sep 2015, 16:51

Majkl je napisao/la:Kad Benku Hurta u petak ostavi na klupi i počne sa istim sastavom ko protiv Borca.
Jedino da ga čuva za kupa, ali ne vjerujem. Velkoski i Benko počinju gore vjerovatno, Amer možda uleti u drugom.
Samo naprijed Saraj'vo!

belosevic28
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 16 sep 2015, 16:52

DenchiNL je napisao/la:
Banana je napisao/la:Nisam i hoću ali moro sam reagirat jer popizdim kad netko pljuje po navijačima iz fotelje, vidimo se u srijedu.
i ne pljujem po navijačima nego piromanima i štetočinama... :nene: :wave: :thumbup: :kafa:

Potpis. Ali da ne idemo dalje u off, nemo's ti nekom to objasniti...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 16 sep 2015, 17:32

paulus je napisao/la:Molim vas , nemam vremena u zadnje vrjeme dahnut pa ako slabo na forum uletim ... Upravio sam vidio HOROR na Indexu !!! Kinosvra , reci mi da su pogrjesili , Igor **** Simac .... na osnovu kojih rezulaa a drugo sto je snobcina i sto ga je Mamic zguzio ko zadnju drolju ... sto govori da nije plaho ni inteligentan maher. Ja bi osavio il Murtu il Hurtu pa gdje god da zavrsimo. Ovo je njihova neozbiljnost ( upravina ) od starta .
Ne brini, Stimca niko nije ni zvao.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 sep 2015, 17:38

Hrvatski stručnjak nije bio iznenađen na pitanje o eventualnom preuzimanju aktuelnog šampiona BiH. Nije demantovao, ali ni definitivno potvrdio dogovor sa Sarajevom.
– Direktno, nije bilo ništa – kazao je Štimac

Vješto je izbjegavao i odgovor na pitanje da li je telefonski razgovarao sa sportskim direktorom Abdulahom Ibrakovićem.
– Da sačekamo da bude službeno? Da ostvarimo zvanične kontakte, pa da tek onda pričamo na ovu temu? – zagonetan je Štimac, dodavši:
- Ako su ozbiljni, ako su spremni za posao, sjest ćemo i razgovarati. Ne bih da ispadne kako se nudim preko medija.
Eto izjava, cenzurisana maksimalno, nisam kopirao cijeli članak niti se igdje navodi ime portala, valjda ovo može :roll:
1946

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 16 sep 2015, 17:42

Svi nasi u Grandu maloprije

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 16 sep 2015, 17:43

BitiSrcemVezan je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ako dozvolite da se iznese misljenje sa strane,vasa uprava je napravila veliku gresku otpustanjem kodre.
Gledajuci sa strane,jasno se vidi da je bio zrtva opstrukcije pojedinih igraca u klubu.
Imao je viziju,i najvaznije zelju da radi u ovoj Saban ligi na duze staze.
Po meni jedina greska ibrakovica.
Umjesto da stisne damu,i otpusti par igraca,uradio je skroz pogresnu stvar.jer podsjecam ti isti igraci uzese titulu,a realno Sto se tice znanja,kodro je za dzenu mourinjo.
Ma znamo mi to sve jarane, ali mislim da nije greška Ibrakovića nego uprave i upravnog odbora, oni su ga smjenili.

Što se ovih novih špekulacija tiče, po meni je Ješić bolja opcija od Štimca, al' ajd. I dalje stojim pri tome naravno da su nam najbolje opcije eventualno vraćanje Kodre ili Husrefa na klupu, a to koliko su njih dvojica voljni vratiti se je već nešto drugo.
Potez koji je donio titulu nikako ne može biti greška...

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 sep 2015, 17:51

Potez kojim si otjerao trenera profesionalca sa vizijom i time stao na stranu klošara iz ekipe koji su ga bojkotovali jer je uveo malo reda a sve da bi doveo na klupu onog kako se zove amatera i njegovu famoznu maksimalnu slobodu u igri može biti greška itekako ;)

Spominjem Mehu i Husrefa i dalje jer se bojim kako je krenulo da ni ovu smjenu trenera nećemo odraditi kako treba, tačnije nećemo dovesti pravo rješenje na klupu, a smjena svakako nije kakva bi trebala biti jer ona kasni već par mjeseci s obzirom da se ista morala desiti još 1. Juna.
1946

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 sep 2015, 17:55

jel opet aktuelan kodro, pa kako vam ne dosadi

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 16 sep 2015, 18:15

Stimac nam se nudi preko nekih menadzera , nista od tog..

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 sep 2015, 18:22

Imam neku suhvu da bi do kraja mjeseca mogli saznati ime novog sefa :rol: i da ce, za divno cudo, misljenja biti podjeljena.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 sep 2015, 18:24

obiteljskicovjek je napisao/la:Imam neku suhvu da bi do kraja mjeseca mogli saznati ime novog sefa :rol: i da ce, za divno cudo, misljenja biti podjeljena.
Trodjeljena. :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 16 sep 2015, 18:28

Možemo mi do sutra lagati i izmišljati, ali sa Dzeno na klupi smo osvojili kup i titulu. Na kraju je sve usr'o svojom tvrdolavošcu, koja ga je i koštala na kraju. Nije ga samo to koštalo. Koštali su ga isti oni igraci, koji su ga ''doveli'' na klupu.
Po cemu je to Kodro strucnjag i na osnovu cega se to zakljucilo? Ako je samo na osnovu toga što je prije nas vodio drugi tim Sosjedada, onda mi stvarno neki nisu jasni. Da se razumijemo, Kodro je jedan veliki gospodin. Došao je kao gospodin i otišao je kao gospodin. Imao je covjek neke ideje i vizije, koje bi možda i uspjele da je Kodro vidio s kim ima posla. Došao je Dzeno, donio titulu i glupo i licemjerno je pricati kako je to bila greška. Jeste greška na duže staze, ali titula je bila pod moranje. Kodri hvala i nadam se da ce negdje dokazati da je strucnjak, jer voditi drugi tim R.S. i nešto više od pola godine prvi tim FKS ne dokazuješ ništa.

Mnogo bitno za sljedeceg trenera koji dođe je da uprava stoji iza njega. Ne samo uprava, nego i mi navijaci. Mi smo ti koji stvaramo pritisak na upravu, da smijene nekog. Ako ne možemo niti jednog trenera zadržati jednu godinu, onda nije do trenera. Vjerovatno ce isto pokušati i sa sljedecim trenerom, koji dođe. Možda ce to biti samo kriza, koja je normalna stvar. Ne treba odma skidati glave, lincovati i smjenjivati trenera. Ne može biti uvijek kriv trener, a igracima samo fol neke kazne, samo da bi nama zamazali oci. Treba uprava da stane iza trenera, a mi da budemo strpljivi. Poznavajuci nas, to ce teško ici.
Das Ist Walter

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 16 sep 2015, 18:39

Tacno me neka tuga uhvati, kada sam vidio da Berberovic ulazi u igru. Sve fol Evropa, grupna faza, a i dalje nam u rosteru igraci tipa Berberovic. Imamo prevelika ocekivanje, treba se malo prizemljiti.
Das Ist Walter

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 sep 2015, 19:07

Ma treba yebat' mater upravi koga god da dovedu. Srusit stadion, prostorije u Titovoj i kamp, sve fino zapalit', pa nek se kurce gospodji Safiji sa cetiri sise. Vidim da ima pojedinaca kojima bi to itekako odgovaralo. Citam danima i ne mogu da vjerujem sta citam, yebo me dan kad sam odlucio da se pridruzim forumu i kad sam odlucio da napisem nesto. Samo da znate svi, da ste od danas pod budnim okom, motrim i pratim svaki vas post :urnebes: Ni oni "normalni" vise ne pisu normalno, niko i nista vam ne odgovara, pa koji vam je qrac. Sve vas skupa srdacno pozdravljam a molim za oprostaj sve postene forumase. Neka vam dragi Allah da snage i strpljenja da izdrzite sve ovo. ZBOGOM.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 16 sep 2015, 19:40

obiteljskicovjek je napisao/la:Ma treba yebat' mater upravi koga god da dovedu. Srusit stadion, prostorije u Titovoj i kamp, sve fino zapalit', pa nek se kurce gospodji Safiji sa cetiri sise. Vidim da ima pojedinaca kojima bi to itekako odgovaralo. Citam danima i ne mogu da vjerujem sta citam, yebo me dan kad sam odlucio da se pridruzim forumu i kad sam odlucio da napisem nesto. Samo da znate svi, da ste od danas pod budnim okom, motrim i pratim svaki vas post :urnebes: Ni oni "normalni" vise ne pisu normalno, niko i nista vam ne odgovara, pa koji vam je qrac. Sve vas skupa srdacno pozdravljam a molim za oprostaj sve postene forumase. Neka vam dragi Allah da snage i strpljenja da izdrzite sve ovo. ZBOGOM.
Ne odgovara ti niko zato što im je iz poniženja i njihova svaka izjava se smatra zakonom.A oni što drže pod budnim okom,ala onaj @thec,mogu samo ovo :wtf: ........ Živio @familijarni insanu :)
Zadnja izmjena: sasistika, dana/u 16 sep 2015, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, rimljanin90, Semper, ŠTA_JE i 88 gostiju.