NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Poznavajući našu skauting službu, vjerovatno mi sa foruma više možemo pridonijeti išto se tog aspekta tiče
Ivan Mamut ,junior Hajduka , 15 golova u 19 utakmica, Hajduk nešto nije zagrijan da mu ponudi ugovor , ima ponuda izvana iz jačih klubova , ali oni bi ga prebacivali u B timove , klupe
Mislim da bi bio dobar ulog za budućnost , korpulentan,jak, mislim da može u nas komotno zaigrati umjesto Krstanovića (kojeg ionako plaća zna se tko)
Nadam se da netko blizak Upravi čita forum.
Ivan Mamut ,junior Hajduka , 15 golova u 19 utakmica, Hajduk nešto nije zagrijan da mu ponudi ugovor , ima ponuda izvana iz jačih klubova , ali oni bi ga prebacivali u B timove , klupe
Mislim da bi bio dobar ulog za budućnost , korpulentan,jak, mislim da može u nas komotno zaigrati umjesto Krstanovića (kojeg ionako plaća zna se tko)
Nadam se da netko blizak Upravi čita forum.
Mamut je problematican igrac, cesto u sukobu sa trenerima i igracima, ali da je dobar igrac, to jest
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
A zanimljivo je da "stranaca" u omladinskom imamo koliko oćeš ali nijednog takvog igračke kvalitete...
- Evolve
- Kontakt:
Nemam blage veze sta ocekivat danas. Kakvu igru, rezultat, zalaganje... Doslovno stisnut palceve pa sta bude
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
pozdrav ekipa,
danas po 3 boda...samo siroki
SVI NA SJEVER!!
danas po 3 boda...samo siroki
SVI NA SJEVER!!
Igraj Široki, ti si najbolji !!
Dobrodosao
, siri se kolonija 
Necu pisati prognoze s obzirom da svaki put promasim haha, samo nek ostave srce na terenu, mislim da bi bio red

Necu pisati prognoze s obzirom da svaki put promasim haha, samo nek ostave srce na terenu, mislim da bi bio red
HRHB
HRHB
Ajmo Široki pjevajmo svi u glas ajmo Široki pobjedi ti za nas ajmo Široki jedina ljubav si mi ajmo Široki vjecno ces ostati...Ocemo pobjedu
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
- Evolve
- Kontakt:
Sta je ovo, poceli smo svako drugi dan dobivat po novog forumasa
Dobrodosli

Dobrodosli
NK Široki Brijeg

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Dobrodošao ! Prije godinu dana nas je bilo za jedne jambo pizze, a sad možemo 2-3 janjca okrenuti !!!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Šta bi tek forumaša bilo da smo 1 na tabeli hehehheheh. Pitam se kakvu će postavu izabrati danas naš "Mourinho" 

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ne zna ni on ja mislim hahahBritvica je napisao/la:Šta bi tek forumaša bilo da smo 1 na tabeli hehehheheh. Pitam se kakvu će postavu izabrati danas naš "Mourinho"
Za one koji nisu u mogucnosti biti danas na stadionu, prijenos je osiguran od strane ****
HRHB
HRHB
Dobrodoslica svim novim forumasima!
Danas je jednostavna racunica, samo pobjeda nas zanima. Ali bit ce cupavo
Danas je jednostavna racunica, samo pobjeda nas zanima. Ali bit ce cupavo
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
-
- Kontakt:
hvala...pozdrav i vama...
tu smo jer volimo nas klub...
sirimo pozitivnu energiju
moramo bit ponosni
tu smo jer volimo nas klub...
sirimo pozitivnu energiju

moramo bit ponosni

Igraj Široki, ti si najbolji !!
Pojačala se ekipa na POD-u. Dobrodošli.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Isti sastav vidim da je Musa bio zadovoljan viđenim na Otoci, posebno zadnjom linijom. Svejedno sretno momci valjda stignem na drugo poluvrijeme.
audere est facere!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Svi nam rezz pašu na pol a naši to ne znaju iskoristiti. Ma dajte luzeri dobite ovo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- Pantarei79
- Kontakt:
Željo gubi, Sarajevo neriješeno... dobro je, dadoše naši taman gol 

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
još da hoće tako do kraja ostatiPantarei79 je napisao/la:Željo gubi, Sarajevo neriješeno... dobro je, dadoše naši taman gol
audere est facere!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dobro je, došli smo na 4.mjesto
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Balorda, ErosViverosViv i 22 gosta.