No nijedan jos nije rekao koji su to faktori koji nemaju veze s terenom, ali lakse se lagat u vezi s taktikom nazalost.Zato orilo gorilo jbe se nas

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Gasi se i zeljotuzlak1987 je napisao/la:Evo Zeljeznicara prvo kolo na nezgodnom gostovanju. Gube. Sta treba da rade sutra? Ostavka trenera? Ostavka uprave? Ko im bira sastav? Sto Kjosevski brani? haha.
Sacekajte 5-6 kola pa ce se moci dati ocjena.
Ti poredis nas i Zelju...tuzlak1987 je napisao/la:Evo Zeljeznicara prvo kolo na nezgodnom gostovanju. Gube. Sta treba da rade sutra? Ostavka trenera? Ostavka uprave? Ko im bira sastav? Sto Kjosevski brani? haha.
HElo je napisao/la:Mozda nije juce kriv koliko drugi ali je kriv zato sto ima vise golgeterskog posta nego reis Kavazovic ramazanskog.ultrasstyle_tz je napisao/la:svega ima tu, previse dima ima.
a realno mislim i da Nala najmanji problem ima s tim sto mu Smajic mora igrati.
samo nije nama Smajic izgbio jucer tekmu, cak je najvise pokusaja imao uz Saida, nego Ivetic, Alispahic i stoperi.
Vidovic i Baraban se isto nisu vidjeli , ali imaju oni zasluga da bi ih se odmah kritikovalo.
Husjenovic nije mogao sam i to je to
Pa sta me briga za proslost, gledam za sadasnjost. Nama je cilj opstanak i svi vi koji serete nakon jednog poraza pricate gluposti.Brcanskamalta je napisao/la:Ti poredis nas i Zelju...tuzlak1987 je napisao/la:Evo Zeljeznicara prvo kolo na nezgodnom gostovanju. Gube. Sta treba da rade sutra? Ostavka trenera? Ostavka uprave? Ko im bira sastav? Sto Kjosevski brani? haha.
I oni su duzni bogu i narodu...drzavi....Ali koliko ima titula Zeljo...Koliko kupova....evropskih nastupa. ..I ti nas poredis sa njima...
I kod njih se krade...upisuju pozajmice....duguje igracima....Pa opet za nas su Real...A zasto je to tako....
Samo trazis opravdanja. ...
Yebo te bog i opstanak.Usao si u sezonu da opstanes i sta je sada na polusezoni...imas sansu za evropu i pola miliona mi useremo. ..tuzlak1987 je napisao/la:Pa sta me briga za proslost, gledam za sadasnjost. Nama je cilj opstanak i svi vi koji serete nakon jednog poraza pricate gluposti.Brcanskamalta je napisao/la:Ti poredis nas i Zelju...tuzlak1987 je napisao/la:Evo Zeljeznicara prvo kolo na nezgodnom gostovanju. Gube. Sta treba da rade sutra? Ostavka trenera? Ostavka uprave? Ko im bira sastav? Sto Kjosevski brani? haha.
I oni su duzni bogu i narodu...drzavi....Ali koliko ima titula Zeljo...Koliko kupova....evropskih nastupa. ..I ti nas poredis sa njima...
I kod njih se krade...upisuju pozajmice....duguje igracima....Pa opet za nas su Real...A zasto je to tako....
Samo trazis opravdanja. ...
Usli smo u sezonu da se izbori opstanak, a ostali koji su usli sa visim ciljevima u sezonu nisu nista pretjerano bolji od Slobode. Onaj ko je kuci bolje odigra, pa onda u gostima lose i sve tako.
Nadji sebi bolji i prestani pljuvati ovaj. Za ovaj klub se navija zbog ideje stare 100 godina, a ne samo kada igra dobro.NjonjoVam je napisao/la:jadan je klub kojem je cilj ostanak u ovoj Miki Maus PL.Jadan,prejadan,ali nazalost mi bas za takav navijamo...
Necu drugi hocu ovaj BOLJI USPJESNIJI yebo te ideja u ustatuzlak1987 je napisao/la:Nadji sebi bolji i prestani pljuvati ovaj. Za ovaj klub se navija zbog ideje stare 100 godina, a ne samo kada igra dobro.NjonjoVam je napisao/la:jadan je klub kojem je cilj ostanak u ovoj Miki Maus PL.Jadan,prejadan,ali nazalost mi bas za takav navijamo...
ne suj yebaoooo te allaaaaBrcanskamalta je napisao/la:Necu drugi hocu ovaj BOLJI USPJESNIJI yebo te ideja u ustatuzlak1987 je napisao/la:Nadji sebi bolji i prestani pljuvati ovaj. Za ovaj klub se navija zbog ideje stare 100 godina, a ne samo kada igra dobro.NjonjoVam je napisao/la:jadan je klub kojem je cilj ostanak u ovoj Miki Maus PL.Jadan,prejadan,ali nazalost mi bas za takav navijamo...
Ma jasno je to samo sto ostaje na ogromna zal jer je tu Nala, blizu smo Europe, imamo eksponata u timu koje bi pokazali u europskim utakmicama i mi to sve bacimo u vodu jer nikoga nismo doveli u prelaznom roku. Ovo je bila situacija gdje se zadužujes kako znaš i umiješ samo da Nali dovedeš ono što traži i da odemo u Europu. Ali jbg još jedna sezona zivotarenja. Opstanak smo osigurali a u Europu nećemo sigurno. Besmislena polusezona.Skojevska je napisao/la:Prvi cilj je rjesit klub od dugova.
popšam ideju,hoću kao navijač da uzivam u borbi za neki trofej a ne za opstanak.Za ideje ginu budale.a to je bilo samo u mrtvom komunizmu!tuzlak1987 je napisao/la:Nadji sebi bolji i prestani pljuvati ovaj. Za ovaj klub se navija zbog ideje stare 100 godina, a ne samo kada igra dobro.NjonjoVam je napisao/la:jadan je klub kojem je cilj ostanak u ovoj Miki Maus PL.Jadan,prejadan,ali nazalost mi bas za takav navijamo...
Ne znam stvarno, obrati se SDA kapitalistima neka ti ispune zelje. Ili se preseli u Zapadni Mostar, Siroki Brijeg i biti ce. Ima i Zvezda, Dinamo. Dosta je opcija kada vec ne odgovara Tuzla, Sloboda ne moze van kapaciteta i to je to. Svi bi nesto ali na zaduzivanje. Kada niko od privatnika nece da ulozi marke budi zadovoljan placanjem reprograma.NjonjoVam je napisao/la:
popšam ideju,hoću kao navijač da uzivam u borbi za neki trofej a ne za opstanak.Za ideje ginu budale.a to je bilo samo u mrtvom komunizmu!
Koji si ti retardinjo,dugo takvog nisam sreo!!Ja o sportu on o politici,smor zivi,bgm!tuzlak1987 je napisao/la:Ne znam stvarno, obrati se SDA kapitalistima neka ti ispune zelje. Ili se preseli u Zapadni Mostar, Siroki Brijeg i biti ce. Ima i Zvezda, Dinamo. Dosta je opcija kada vec ne odgovara Tuzla, Sloboda ne moze van kapaciteta i to je to.NjonjoVam je napisao/la:
popšam ideju,hoću kao navijač da uzivam u borbi za neki trofej a ne za opstanak.Za ideje ginu budale.a to je bilo samo u mrtvom komunizmu!
Yebi mu mater da mu Jasko i Senad mater oplode on bi to pokusao opravdat....NjonjoVam je napisao/la:popšam ideju,hoću kao navijač da uzivam u borbi za neki trofej a ne za opstanak.Za ideje ginu budale.a to je bilo samo u mrtvom komunizmu!tuzlak1987 je napisao/la:Nadji sebi bolji i prestani pljuvati ovaj. Za ovaj klub se navija zbog ideje stare 100 godina, a ne samo kada igra dobro.NjonjoVam je napisao/la:jadan je klub kojem je cilj ostanak u ovoj Miki Maus PL.Jadan,prejadan,ali nazalost mi bas za takav navijamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.