Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cevap
Kontakt:

Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.

Post Postao/la Cevap » 19 nov 2018, 00:07

Kakva "(c)" ekipa jestel vi normalni ako su vama 3 igrača Reala,1 Čelzija,1 Milana, Atletiko Madrida i 1 igrač Valensije ako vam oni u postavi čine C ekipu onda vam svaka čast.Ja sam zadovoljan oprobale su se neke taktike,igrači.Gojak potvrdio da je budućnost Nastić fino odigrao (da pohvalim samo neke).Za ove što pljuju šta vi hoćete nisu nas nadigrali nisu nas razvalili nismo mi "VELESILA" da ih sataremo.

P.S Ko će 4 mjeseca bez repke
ROBI MAJSTORE

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 nov 2018, 00:12

invincible1921 je napisao/la:Robi: Iako sam bio skeptik pokazo se ko pravi selektor. Nametnuo moderni stil igre, od noge do noge bez srljanja, zatego odbranu, koristi sve nase prednosti pokazuje autoritet. Svaka mu cast.

Gojak: s obzirom da je debi odlican :thumbup:

Saric ok igrac, da imamo boljeg igro bi taj neko jbg.

Besic...nevjerovatno napadacki limitiran i sklon greskama.

Krunic tanak ko i obicno.

Bajic i kodro nemaju sta trazit vise u rep. Pa ni medju 23.
Vjerovatno ih se drzi za ganjanje rezultata i izbij nabaci igre ako bude trebalo, ovako pored Dzeke se nece naigrati.
Jednog se treba rijesiti.

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 19 nov 2018, 00:14

Zar ne igramo protiv Švedske u januaru nekad, Baho reče?
Walk on

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 19 nov 2018, 00:14

313 je napisao/la:Zar ne igramo protiv Švedske u januaru nekad, Baho reče?
Jeste, ali to ce biti 'domaca' ekipa.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 19 nov 2018, 00:15

Vucevich je napisao/la:
Protiv Svedske se utakmica igra u Dohi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 19 nov 2018, 00:18

rishovski je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Protiv Svedske se utakmica igra u Dohi...
Pa reprezentacija ce biti sastavljena od igraca iz domace lige, mozda i jos koji iz HNL-a ili SNL-a, kao i protiv SAD-a i Meksika ove godine.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 19 nov 2018, 00:23

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:25, ukupno mijenjano 1 put.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 19 nov 2018, 00:23

Al' kako su mi fascinantni Bajić i Kodro. :lol: Je l' oni imaju neki skriveni talenat za koji ja, obični laik ne znam? :lol: I onda što će nam Hajrović !?- Možda zato što bi večeras bilo barem 100x bolje uvesti njega s klupe negoli yebenog Bajića. Također u takmičarskoj tekmi kada je potrebna svježina je li bolje uvesti njega ili ovu dvojicu invalida? Iako je po meni Hajrović kalibar za prvu postavu, normalno je da bi morao čekati svoju šansu i sigurnu postavu pa tako ispočetka da se rotira sa Duljom, a kasnije naravno da ozbiljno konkuriše za prvih 11. Ali neka, Kodro all-star je bolji. :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 nov 2018, 00:25

Pa tako je i počeo mandat, i tu smo dobili Todorovića i Sarić, koji nisu ni u jednom trenutku podbacili.
Neko će se nasmijati ali ja bih stvarno volio vidjeti i Ordagića, pa momak je bio jedan od najboljih u Ligi godinama prije odlaska u Norvešku, i baš je profil igrača kakav nam i treba. Može čak i na krilu odigrati.

P. S. Pravda za Johna Cleese-a i njegov sarcasm.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 nov 2018, 00:27

Pa ako mislis da bi Hajrovic protiv ovih neku vecu razliku pravio, onda si debelo u krivu.
Pa fakticki smo prelazili centar samo kad se Dzeko gradio i Visca utrcavao.
Prostora za neke dalekometne suteve ili neko sramocenje Spanaca driblinzima nije bilo.

Rade Krunic je igrac koji ima dobar sut, i taj neki kvalitet da nesto promijeni, ali hajde ti dodji u poziciju da nesto promijenis, jedino je promijenio sto je par puta izgubio loptu i par puta kasnio u odbranio.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 19 nov 2018, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 19 nov 2018, 00:28

Te januarske utakmice su super, odlicna prilika da se pokazu neki koji inace ne bi nikad dobili prostora za to. Vec smo dobili Sarica i Todorovica, na radar i u redovne 23 upao Zakaric, a Sehic zauzeo jedinicu. Bit ce interesantno vidjeti ko ce se naredni dokazati. Hajrovic i Koljic su neki ocekivani, mozda bude i neki dark horse poput Sarica, a sjecam se da su se ljudi ibretili i na njegov poziv i protiv SAD i Meksika :mrgreen:

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 19 nov 2018, 00:35

ASD je napisao/la:Pa ako mislis da bi Hajrovic protiv ovih neku vecu razliku pravio, onda si debelo u krivu.
Prostora za neke dalekometne suteve ili neko sramocenje Spanaca driblinzima nije bilo.

Rade Krunic je igrac koji ima dobar sut, i taj neki kvalitet da nesto promijeni, ali hajde ti dodji u poziciju da nesto promijenis, jedino je promijenio sto je par puta izgubio loptu i par puta kasnio u odbranio.
Ma brate dragi nije ova tekma uopšte toliko bitna. Pitam te onako kao fana naše repke, je li bolje imati Hajrovića u rosteru ili nekog od onih delegata? Jednostavno poenta je u tom kvalitetu koji Izet i te kako posjeduje a Kodro, Bajić, Milošević?

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 19 nov 2018, 00:35

Virtu4l je napisao/la:Tvoji posljednji postovi na ovoj temi dokazuju da su bili u pravu.
jesi ti neki iskompleksirani crnogorac
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 nov 2018, 00:38

Umjesto da se radujemo da imamo priliku da igramo u Ligi A protiv najacih reprezentacija Evrope, i tako razvijemo nasu reprezentaciju, dobivamo na iskustvu, promovisemo igrace i drzavu, mi kukamo. Tako je isto bilo pred Svijetsko Prvenstvo, da nemamo sta traziti, dobro smo prosli bla bla. Luzerski mentalitet koji nas konstantno koci. Eto bolje je igrati Ligu B nego Ligu A. Sto se tice igraca:
Sehic - mogao je bolje reagovati u 1-2 situacije.
Zukanovic / Bicakcic. Korektno od obadva. Ipak mislim da je najbolji duo Sunjic - Zukanovic. Ali slican je to nivo sto pokazuje da imamo alternative.
Nastic. Skolovan igrac, odlican veceras i naprijed i nazad moze nesto da napravi.
Cimirot. Nije njegova pozicija, ok je odigrao. Meni je svakako Vranjes nepouzdan igrac, sklon kiksu, faul igri, kartonima. Nisam siguran da bi Vranjes bolje i odigrao.
Saric / Gojak / Besic. Meni je ovde najveci problem jer su slican profil igraca. Niko nema kvalitet u ovom momentu od njih da nesto napravi naprijed. Gojak jos mlad, a Besic i Saric dosta slicni igraci. Saric pametniji, Besic individualno bolji i vise pokusava na svoje, dok je Saric svijestan da je liminitiran i onda se ne usudjuje da nesto vise i napravi.
Krunic. Odigrao je korektno. Nadam se da ce realizovati svoje prilike. Poslije velike sanse protiv Austrije, veceras opet nije iskoristio sansu iz drugog plana kao sto vec radi u Empoliju. Ima potencijal.
Visca - najvise pokazao danas, i naprijed i nazad.
Dzeko - trudio se dosta, falilo mu je lopti da pokaze ono svoje.

Umor je sigurno isto igrao svoju ulogu. Igrace koje ja nevidim da nam mogu pomoci su: Kodro, Bajic, Prcic

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 19 nov 2018, 00:40

Zanima me koga ce pozvati za golmana u toj utakmici protiv Svedske, mozda Kovacevic iz Sarajeva, ne znam ima li koga drugog.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 nov 2018, 00:44

Poligon10 je napisao/la:
ASD je napisao/la:Pa ako mislis da bi Hajrovic protiv ovih neku vecu razliku pravio, onda si debelo u krivu.

Ma brate dragi nije ova tekma uopšte toliko bitna. Pitam te onako kao fana naše repke, je li bolje imati Hajrovića u rosteru ili nekog od onih delegata? Jednostavno poenta je u tom kvalitetu koji Izet i te kako posjeduje a Kodro, Bajić, Milošević?
Da se ja licno pitam, Hajrovica bi umjesto Kodre, Bajica bi ostavio cisto da imamo i tu alternativu, pa da mozemo nabijati loptu u 16 ako bude trebalo.
Hajrovic bi dobro dosao protiv manjih repki u kvalama, jer ima sut, protiv vecih stvarno ne vidim sta bi on mogao uciniti.

To je vidjenje mene kao laika, sad ja, ali i svi na forumu nemamo dovoljno informacija.
sta se to Robiju ne svidja kod Hajrovica i ne zeli ga u timu. Isto tako, nemamo informacije ni sta vidi u doticnim igracima, isto kao sto nismo ih imali kada su u pitanju Saric ili Civic.

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 19 nov 2018, 00:45

Cuj Bajica bio ostavio da nabijas njemu loptu u 16 rijetko si pametan lik na ovom forumu

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 nov 2018, 00:46

Ramiy je napisao/la:Cuj Bajica bio ostavio da nabijas njemu loptu u 16 rijetko si pametan lik na ovom forumu
Pa dobro, ti si pametniji, zato i jesi ti selektor pretpostavljam.

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 19 nov 2018, 00:48

ASD je napisao/la:
Ramiy je napisao/la:Cuj Bajica bio ostavio da nabijas njemu loptu u 16 rijetko si pametan lik na ovom forumu
u odsutvu moggija ja sam selektor to je svima poznato

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 nov 2018, 00:49

Ramiy je napisao/la:
ASD je napisao/la:
u odsutvu moggija ja sam selektor to je svima poznato
Mogli su vala i nekog pametnijeg naci, to barem nije tesko.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 10 gostiju.