Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Gledajte sad da će Pape bit stručnjak i ostavit će Mujdžu na desnom beku jer pobogu on samo tu može igrati , a na lijevog beka će stavit Svršajevića

I Svrsajevic odigra kao protiv Intera i zacementira tu poziciju.viKK je napisao/la:Gledajte sad da će Pape bit stručnjak i ostavit će Mujdžu na desnom beku jer pobogu on samo tu može igrati , a na lijevog beka će stavit Svršajevića![]()
E onda bi se ostali strucnjaci malo jeli po bjelim bubrezima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- molotovljev
Šta je sa Sejom, teža povreda? Znači nema šanse da se vrati do utakmice sa Grcima?
E jest i on maler fakat... Sejo je mašina, izuzetno važan igrač u reprezentaciji.
E jest i on maler fakat... Sejo je mašina, izuzetno važan igrač u reprezentaciji.
F.K.SARAJEVO
A dokle ce se ta tekma protiv intera spominjati da mi je znati ...harishp je napisao/la:I Svrsajevic odigra kao protiv Intera i zacementira tu poziciju.viKK je napisao/la:Gledajte sad da će Pape bit stručnjak i ostavit će Mujdžu na desnom beku jer pobogu on samo tu može igrati , a na lijevog beka će stavit Svršajevića![]()
1 tekmu u karijeri odigra i Svraka i rijesi Alzirce, pa sad ga treba u nebo uzdizati zbog toga?
Ne znam kako pojedincima nije jasno da mi nemamo klasicnog lijevog beka, i zbog toga moramo ganjati Kolasinca.
Salihovic nije niti ce ikad biti lijevi bek, igrao je silom prilika na tom mjestu!
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 21 jan 2013, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Danas citam u avazu ja mislim , susic je reko da ce ga zvat danas da vidi sta je ( ustalom bilo je to na ss.ba ) i rekao je ako je u pitanju ta povreda da ako uradi opreaciju za 15 dana se moze vratit treninzima a vec sutra bi trebao bit operisan tako da ja sad ne sumnjam da ce bit spreman za grke. Ja mu zelim puno srece i da se oporavi po meni jedna od vaznijih karika nase ekipe al eto neko ne vidi njegov doprinos na terenu nego misle da samo trci ko muha bez glave 
Svraka je zecementiran ko armirani.Sto se tice Intera nije Zapresicki,tako da ce se jos dugo spominjati.bhsport je napisao/la:A dokle ce se ta tekma protiv intera spominjati da mi je znati ...harishp je napisao/la:I Svrsajevic odigra kao protiv Intera i zacementira tu poziciju.viKK je napisao/la:Gledajte sad da će Pape bit stručnjak i ostavit će Mujdžu na desnom beku jer pobogu on samo tu može igrati , a na lijevog beka će stavit Svršajevića![]()
1 tekmu u karijeri odigra i Svraka i rijesi Alzirce, pa sad ga treba u nebo uzdizati zbog toga?
Ne znam kako pojedincima nije jasno da mi nemamo klasicnog lijevog beka, i zbog toga moramo ganjati Kolasinca.
Salihovic nije niti ce ikad biti lijevi bek, igrao je silom prilika na tom mjestu!
Kolasinac prvi uopste nije klasicni a niti moderni lijevi bek,vec stoper.Igra tu poziciju zato sto su na stoperskoj poziciji po misljenju trenera mnogo iskusniji i kvalitetniji.A isto tako imam osjecaj da cemo lakse iz ''mrtvih''dici Papca ili dobiti onog Izmeta,nego sto ce ovaj Kolasinac zaigrati za BIH.
Salihovic je jedini klasicni i totalni lijevak,koji dobro zna i defanzivno odigrati i nije on kriv sto je Papac prvo do kraja bojkotirao da bi se na kraju i oprostio od igranja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znači od Seje smo se i definitivno oprostili.
'Bem ti sreću
Jedini koji je nešto radio protiv Grka je sada ozlijeđen
'Bem ti sreću
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
vratit ce se do grcke kad je najpotrebniji!zizu1991 je napisao/la:Znači od Seje smo se i definitivno oprostili.
'Bem ti sreću![]()
8 sedmica pauza, taman do Grcke, sto znaci da nece igrati.
Treba vratiti formu, za to je bitno bar par sedmica.
Nadajmo se da ce danasnji nalazi u Minhenu pokazati da nije tako strasno...
Treba vratiti formu, za to je bitno bar par sedmica.
Nadajmo se da ce danasnji nalazi u Minhenu pokazati da nije tako strasno...
ma igra Sejo ubrzo
,a vala je cesto u defektu...
Nista, jedan Sejo za drugog

Joj brate dragi jesi zapeo za kolasinca ko da je novi kafu jeboteMajstor10 je napisao/la:Nista, jedan Sejo za drugog
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Fakat si dosadio sa tim slikama ...
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Pazi da ne izvadi dokumente na vrijeme.Majstor10 je napisao/la:Nista, jedan Sejo za drugog
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Neka nama Salihovica zivog i sdravog. Ovaj Kolasinac je ionako na dugom stapu, a i nije nimalo bolji od Sale. Naprotiv, Salihovica u najboljem izdanju tesko da neko moze amijeniti. Salihovicu zelim brz oporavak, jer repka minus Salihovic u top formi = 50% manji ucinak.
Ma super su slike, Kola je zakon
Sejo 10 sedmica "out",sto znaci da ga nema ni protiv Grka....jako losa vijest.....
Falit ce nam protiv Grcke, daj Boze da se nađe rjesenje za to.
Kvesic, nisam bas siguran.
Kvesic, nisam bas siguran.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Rijesenje: Kolasinac
Znaš da će on doć u reprezentaciju do GrčkeMajstor10 je napisao/la:Rijesenje: Kolasinac
Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, CAGarfia, Kaunas i 60 gostiju.