Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

feniksptica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la feniksptica » 08 dec 2020, 20:38

brandao je napisao/la:
08 dec 2020, 20:29
:rol: Svaki post ti o Velezu,a kao navijas za Zrinjski :facepalm: Odvadi malo!
I vi pitari sa zadnjim stihom "Grbavice"! Vi ste se prodali jer vam nije bilo druge opcije.Ili to ili gasenje
Da ali mi nismo srali drugima sto su se prodali, ismijavali. govorili nikom te ne damo..dvolicnost si namjerno izbjegao
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 08 dec 2020, 20:39

mozak je napisao/la:
08 dec 2020, 19:21
Miljacka je napisao/la:
08 dec 2020, 17:18
mozak je napisao/la:
08 dec 2020, 16:50

Kako to da je Belgija vodeća na Fifinoj tabeli?
Jel to znaci da je ona imala najvise uspjeha na evropskim, svjetskim prvenstvima?
Momak je napisao ako usporedjujemo evropske rezultate ova dva tima da Velez ima bolje rezultate od Sarajeva, a ne moze ih imati nikako. On tu misli na jednu sezonu u kojoj je Velez dogurao dalje nego Sarajevo ikad i da se samo to pika, a to sto je to bilo prije 40-50 godina i sto je samo u zadnjih 20 godina Sarajevo 15-16-17 puta igralo Evropu, a Velez nijednom necemo uzimati u obzir. Glupo mi je sto sam spomenuo ovo uopste, ali mislim da je prica poput ove cisto udaranje na inteligenciju. Slazem se da je Velez tu jednu sezonu imao vise uspjeha od Sarajeva u Evropi, ali svaki plasman Sarajeva, pa i u drugo i trece pretkolo je veci uspjeh nego ne igrati isto, tako da...Prica za malu djecu.
Pa sta je to problem reći.
Velez je dalje dogurao u Evropi, Sarajevo je konstantnije.
Sad je stvar sta ko smatra vecim uspjehom.
Nekom je bitnija konstanta, ali ako imas zapazen rezultat onda i on postane bitan.
Željo se uvjek veze za polufinale sa Videotonom, sve iza toga je nabitno kroz istoriju.
Velez je dosao do 4 finala i ispao. Sumnjam da ce ikad vise dostici taj nivo, taman svake godine izlazio u Evropu i ova pretkola.
Budimo nekad realni
Brate, ja sam sokiran. Zar vas nije nimalo stid reci da ste uspjesniji i pri tome misliti na uspjeh od prije 40-50 godina? Ako nije, svaka cast. :clap:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 08 dec 2020, 20:41

mozak je napisao/la:
08 dec 2020, 20:31
Convicts1988 je napisao/la:
08 dec 2020, 20:27
Zaista se vrapčićani sprdaju sami sa sobom.
Bolan sta ces ti pricat. Jeste li i vi uspjesniji od nas?
Osvojili prvestvo dok su u nas padale granate.
Nego, jeste li smislili novo ime, ja vam predlazem da dovedete Azmira i da se zovete Zenica city.
Vidim da nisi baš najinteligentniji dok na prvu vjeruješ medijima i Klix bombašima :crazy:

Mi imamo 3 titule prvaka republike Bosne i Hercegovine. :bih:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 dec 2020, 20:50

Miljacka je napisao/la:
08 dec 2020, 20:39
mozak je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:
08 dec 2020, 17:18

Momak je napisao ako usporedjujemo evropske rezultate ova dva tima da Velez ima bolje rezultate od Sarajeva, a ne moze ih imati nikako. On tu misli na jednu sezonu u kojoj je Velez dogurao dalje nego Sarajevo ikad i da se samo to pika, a to sto je to bilo prije 40-50 godina i sto je samo u zadnjih 20 godina Sarajevo 15-16-17 puta igralo Evropu, a Velez nijednom necemo uzimati u obzir. Glupo mi je sto sam spomenuo ovo uopste, ali mislim da je prica poput ove cisto udaranje na inteligenciju. Slazem se da je Velez tu jednu sezonu imao vise uspjeha od Sarajeva u Evropi, ali svaki plasman Sarajeva, pa i u drugo i trece pretkolo je veci uspjeh nego ne igrati isto, tako da...Prica za malu djecu.
Nekom je bitnija konstanta, ali ako imas zapazen rezultat onda i on postane bitan.
Željo se uvjek veze za polufinale sa Videotonom, sve iza toga je nabitno kroz istoriju.
Velez je dosao do 4 finala i ispao. Sumnjam da ce ikad vise dostici taj nivo, taman svake godine izlazio u Evropu i ova pretkola.
Budimo nekad realni
Brate, ja sam sokiran. Zar vas nije nimalo stid reci da ste uspjesniji i pri tome misliti na uspjeh od prije 40-50 godina? Ako nije, svaka cast. :clap:
Znaci Tatar je bolji igrac od Maradone, ovaj igrao prije 30- 40 godina, nebitan lik totalno.

Evo priznajem, stid me reci da smo imali veci uspjeh od vas. Oprostite!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 08 dec 2020, 20:56

Ponasanje pojedinih navijaca Veleza je slicno ponasanju ne seljaku nego seljacini kada iskoci iz opanaka, obuce cipele, sidje u grad i ne vraca se nazad. Na samom pocetku dolaska u grad mirni, fini rekao bi covjek melem a onda poslije dodje do izrazaja bahatost i krkanluk, e tako je sa navijacima Veleza na ovom forumu. Do prije par godina ih nigdje nije bilo e onda kada se uzelo furseta njihov klub je N°1 u BiH.
Realnost je da je to jedan prosjecan klub i nemojte se furati da ste neko i nesto kada niste, jer da jeste stajao bi kakav trofej u vitrini.
Dok klub ne uzme kakav trofej mene bi bilo stid nekoga zayebavati
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 dec 2020, 20:59

Tzv trabant velikani
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

shtaje
Kontakt:

Post Postao/la shtaje » 08 dec 2020, 21:03

mozak je napisao/la:
08 dec 2020, 19:59
shtaje je napisao/la:
08 dec 2020, 19:43
mozak je napisao/la:

Budimo nekad realni
Koliko je Velež te godine odigrao utakmica da dođe do četvrt finala?
Odigrao je isto onoliko utakmica koliko mu je trebalo da dodje do cetvrtfinala.
Jao pitanja!
[/quot
Što si bolan nervozan? Tadašnji kup uefa i sadašnja liga europe nigdje veze a isto takmičenje. Vi odigrali 6 utakmica do 4finala a sad moraš odigrati 16

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 dec 2020, 21:08

mozak je napisao/la:
08 dec 2020, 20:50

Znaci Tatar je bolji igrac od Maradone, ovaj igrao prije 30- 40 godina, nebitan lik totalno.

Nije Tatar al jest Messi recimo. Kad već porediš, poredi realne stvari.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 08 dec 2020, 21:09

mozak je napisao/la:
08 dec 2020, 20:50
Miljacka je napisao/la:
08 dec 2020, 20:39
mozak je napisao/la:

Budimo nekad realni

Da imali, jednu godinu i cestitam na tome. Ali probudite se, Maradona je umro, Jugoslavija je umrla, a Maradona nije bio najbolji jednu sezonu, nego citavu karijeru. Usporedba ti je :clap: .
Tebi je u ovoj uspredbi Maradona Velez, a Tatar FK Sarajevo. Kralju :urnebes:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 dec 2020, 21:09

Gledaj sad kad ti napise da je ovaj osvojio SP a Messi nije :D .
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 dec 2020, 21:12

Da mi je neko prije 3-4 godine pričao da će Azmir spašavati Željkana, a ovi ga preklinjati da dođe, rekao bih da ni oni ne padaju toliko nisko, zbog bar nekih principa i filozofije u koju se kunu. :nene:
Bahati, bahati Željkan!
1946

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 dec 2020, 21:13

forza_juve je napisao/la:
08 dec 2020, 20:56
Ponasanje pojedinih navijaca Veleza je slicno ponasanju ne seljaku nego seljacini kada iskoci iz opanaka, obuce cipele, sidje u grad i ne vraca se nazad. Na samom pocetku dolaska u grad mirni, fini rekao bi covjek melem a onda poslije dodje do izrazaja bahatost i krkanluk, e tako je sa navijacima Veleza na ovom forumu. Do prije par godina ih nigdje nije bilo e onda kada se uzelo furseta njihov klub je N°1 u BiH.
Realnost je da je to jedan prosjecan klub i nemojte se furati da ste neko i nesto kada niste, jer da jeste stajao bi kakav trofej u vitrini.
Kad čovjeku nestane argumenata, onda obicno krene sa uvredama. Ti si samo potvrdio ovu teoriju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 dec 2020, 21:15

mozak dobije 3-4 dobra dogovora na svoje pisanje i onad ceka pola sata neku bezveznu provokaciju da moze odgovoriti :D
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 08 dec 2020, 21:15

mozak je napisao/la:
08 dec 2020, 21:13
forza_juve je napisao/la:
08 dec 2020, 20:56
Kad čovjeku nestane argumenata, onda obicno krene sa uvredama. Ti si samo potvrdio ovu teoriju.
Nemoj shvatit kao uvredu, nego gledaj da ne budete previse bucni. Vratili ste se, gradite stadion, dobro stojite na tabeli i bolje biti tih nego galamit
Nista uvredljivo s moje strane
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 08 dec 2020, 21:20

Da se prisjetimo jednog poglavlja sabranih djela najdebilnije skupine simpatizera nekog sportskog kolektiva na dunjaluku:
slika
slika
slika
slika

A ovo je ceribaša debilnog plemena koji tripuje da je nekom noćna mora i da nekog intelektualno ponižava:
slika
slika
slika

I na kraju, veliko je zadovoljstvo gledati kako jedu vlastiti go.vna i još bi povrh svega podojkili kamiondžiju:
slika
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 08 dec 2020, 21:23

hahahahahahahahahahahahahahahahahahah pa kakvi su ovo debili hahahahahaha uporedjuje postove skroz razlicitih likova kao neki dokaz hahahahaha
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

marun90
Kontakt:

Post Postao/la marun90 » 08 dec 2020, 21:32

Tek maloprije upratih ovo oko zeljeznicara i azmira. Ne znam jel spin ili ima istine, ali ako ima istine zalosni su navijaci zeljeznicara, prvo jer takva licnost bi usla u klub, a drugi jos veci cirkus je taj sto to odusevljeno prihvataju hahahsh yebo te a sta bi sa onim NIKOM TE NE DAMO ee ne da date, nego ga sisojiii dajetee jos ne vjerujem, ali donekle i razumijem, gladan stomak je na sve spreman.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 dec 2020, 21:33

feniksptica je napisao/la:
08 dec 2020, 21:15
mozak dobije 3-4 dobra dogovora na svoje pisanje i onad ceka pola sata neku bezveznu provokaciju da moze odgovoriti :D
Kakvi bolan odgovori, vidim da ste se pogubili u prici.
Konkretno pitanje?
Ko je u Evropi napravio bolji rezultat: Sarajevo ili Velez?
Moj odgovor je Velez ( argumentirano, dokumentovano)
Vas odgovor je...1955, 50 godina, vrapcicani, stubovi, nigdje vas,....hsbdnskksnsk ., djdkdkssk......

I da, jos kazete da provociram?
Zadnja izmjena: mozak, dana/u 08 dec 2020, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 08 dec 2020, 21:34

KONTRASVIH je napisao/la:
08 dec 2020, 21:23
hahahahahahahahahahahahahahahahahahah pa kakvi su ovo debili hahahahahaha uporedjuje postove skroz razlicitih likova kao neki dokaz hahahahaha
Kakve veze ima što su različiti likovi kada je vama generalna filozofija "nikom te ne damo", to je način života, to je željo...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 dec 2020, 21:34

:rol: :rol: :rol:

E moj Delinjo,ako je oralno zadovoljavanje Azmira Husica zahvala, onda uzivajte... :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Hordas1990, Hrammm1921, supervizor i 23 gosta.