Neće oni prodati imovinu, samo će je aktivirati.Miljacka je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:09Ili onaj da smo mi prodani.
Ili onaj "Samo privatizacija"
Ono sto je interesantno je to da je napisano od iste osobe, isti dan u par sati.
Kad FK Sarajevo ode privatniku u ruke mi smo prodani, a kad se to isto desi zeljkanu onda je to samo privatizacija. Sta im radi Sarajevo, sami sebe poceli demantovati i jesti sva svoja go*na koja su izasrali.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo se priča o mogućem preuzimanju a kompleks kod hordaša već dolazi do izražaja.
Vrlo nesigurna grupa pristalica ekipe koja je 3X jača od ostalih
.
Vrlo nesigurna grupa pristalica ekipe koja je 3X jača od ostalih

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- JohnKeynes97
- Kontakt:
A to sto neki pisu da bi popusili Azmir da dodje, to nistaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:17Samo se priča o mogućem preuzimanju a kompleks kod hordaša već dolazi do izražaja.
PSPHM
-
- Kontakt:
Jel to nesto ozbiljno za azmira ili je samo zezancija nisam upucen
- Kockoglavi
- Kontakt:
zeljo sisa city
Dobro si ti, jedan klub na 202. mjestu u Evropi, drugi na 403.
Sta je to, samo 201 mjesto...Jedan ima bolje, a drugi gore rezultate. Do mene je, halali.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma naletio malo, vidim neke se sise pominju, kontam malo da se oči napare, ali sam se brzo razočarao, fujjjGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:44Ado bolan otkud tiAdo76 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:37Poštovani gospodine, pa kakvo je uopste to poredenjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:33Ne može on finansijski ispratiti gospodina Nama![]()
![]()
![]()
Ko je tebe sta pitao![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- robertkosar
- Kontakt:
Izgleda hoce da se prikace na hazmirovu Jednosisu

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Kako to da je prvak univerzuma na 403., mjestu?
Ja ipak mislio da je greska, da su greskom upisani brojevi 03.
PSPHM
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Azmir bi im bio korak naprijed, bolje da im igrači igraju za 650KM nego džaba.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Djesi debilu, plachipichko usranaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:17Samo se priča o mogućem preuzimanju a kompleks kod hordaša već dolazi do izražaja.
Vrlo nesigurna grupa pristalica ekipe koja je 3X jača od ostalih![]()
.
Kako to da je Belgija vodeća na Fifinoj tabeli?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:45Kako to da je prvak univerzuma na 403., mjestu?
Jel to znaci da je ona imala najvise uspjeha na evropskim, svjetskim prvenstvima?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Vidim sad ga ne nazivaju "Sisoje", sad je samo Azmir i pregršt lijepih riječi

- ElCartel11
- Kontakt:
Bice jos malo babuka Azmir
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Momak je napisao ako usporedjujemo evropske rezultate ova dva tima da Velez ima bolje rezultate od Sarajeva, a ne moze ih imati nikako. On tu misli na jednu sezonu u kojoj je Velez dogurao dalje nego Sarajevo ikad i da se samo to pika, a to sto je to bilo prije 40-50 godina i sto je samo u zadnjih 20 godina Sarajevo 15-16-17 puta igralo Evropu, a Velez nijednom necemo uzimati u obzir. Glupo mi je sto sam spomenuo ovo uopste, ali mislim da je prica poput ove cisto udaranje na inteligenciju. Slazem se da je Velez tu jednu sezonu imao vise uspjeha od Sarajeva u Evropi, ali svaki plasman Sarajeva, pa i u drugo i trece pretkolo je veci uspjeh nego ne igrati isto, tako da...Prica za malu djecu.mozak je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:50Kako to da je Belgija vodeća na Fifinoj tabeli?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:45Kako to da je prvak univerzuma na 403., mjestu?
Jel to znaci da je ona imala najvise uspjeha na evropskim, svjetskim prvenstvima?
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 08 dec 2020, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sigurno vas niko nece preuzeti, moze vas samo kupiti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:17Samo se priča o mogućem preuzimanju a kompleks kod hordaša već dolazi do izražaja.
Vrlo nesigurna grupa pristalica ekipe koja je 3X jača od ostalih![]()
.
Ali vi kao stari mitomani mislite da ce neko dati pare a da se nista ne pita

Poznati su po stavu i karakteru,nikom te nedamoConvicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:10Vidim sad ga ne nazivaju "Sisoje", sad je samo Azmir i pregršt lijepih riječi![]()
![]()
![]()
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Vi ni u Mostaru niste uspjesniji, a ne od nasmozak je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:50Kako to da je Belgija vodeća na Fifinoj tabeli?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:45Kako to da je prvak univerzuma na 403., mjestu?
PSPHM
Tako je i Dzeko bio kloc, pa kasnije bruseni dijamant iz Zvornicke. Klasicni pusikurci 1921.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:10Vidim sad ga ne nazivaju "Sisoje", sad je samo Azmir i pregršt lijepih riječi![]()
![]()
![]()
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Grk1234, OzmoodPinglewood, Proximic i 22 gosta.