Robijaši, svoju prvu domaću utakmicu, tradicionalno posvećuju braći koja više nisu s nama.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Čovjek pita za radove? Skela na reflektiru do istoka nema veze posvetom prve utakmice?
::::SAMO ČELIK::::
Mozda brisu reklame starih sponzora koji su na reflektorima, pripreme za nove
- prisonbreak
- Kontakt:

A prije par dana su mjerili reflektor kao za reklamu. To je sigurno za novog sponzora, a radove izvodi Almy.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Dođi u klub i reci im. Predloži šta mogu uradit da poboljšaju. Marketing je širok pojam, najmanje ovaj digitalni što mi mislimo da je
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Mislim da bi klub polako trebao prelaziti na sistem prodaje karata i to samo putem interneta.Dodatno bi uštedili u klubu, onda tehnička prednost,ovako svaki put ovisiš kad da ti neko odštampa karte uz to trošak, ovako niti od koga ovisiš i možeš pustiti karte u prodaju kad god hoćeš.Ljepše,modernije, ne gledaš cigalnuk ispred stadiona i ne pružaš ruku između rešetki,ne ulaziš po kafićima.Sponzorima naplatiš što se nalaze na karti, a klub nema troška.Svako danas ima telefon.Kupac isprinta sebi kartu ili samo na telefonu u vidu slike,pdf nebitno, sa bar kodom provuće telefon ispod skenera za karte, kao i sada što se radi.Svako danas ima internet,svako danas ima telefon pa i mikrovalna ima internet, a moja nana od 80 godina uđe u youtube i nađe zadrugu.Svako danas posjeduje bankovnu karticu i to je postala životna rutina.Hoćeš platu podignuti ideš na bankomat, hoćeš penziju ideš na bankomat.Nije to ko prije 15-20 godina kad si Tito bio sa bankovnom karticom u gradu.Mislim da bi klub trebao barem razmisliti o ovome.Dosta ima prednosti, a nije neka investicija.Klub nam polako liči na pravi evropski klub, a ne na zaostali neki jugoslovenski.Diže se ta ljestvica, šminka se, pa tu su evo i LED paneli za reklamiranje, a sada mislim da je došlo vrijeme da se i u ovome segmentu podigne ljestvica i izbriše jugoslovenska,poslijeratna lopovska era, uh kad se samo sjetim.
Koja smo mi seljadija sa sezonskim ulaznicama
Ni za 50 godina se mentalitet nece promjeniti.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nazalost jos je rano za to nije kod nas jos narod za to 100%.Celicni je napisao/la: ↑17 avg 2023, 01:35Mislim da bi klub polako trebao prelaziti na sistem prodaje karata i to samo putem interneta.Dodatno bi uštedili u klubu, onda tehnička prednost,ovako svaki put ovisiš kad da ti neko odštampa karte uz to trošak, ovako niti od koga ovisiš i možeš pustiti karte u prodaju kad god hoćeš.Ljepše,modernije, ne gledaš cigalnuk ispred stadiona i ne pružaš ruku između rešetki,ne ulaziš po kafićima.Sponzorima naplatiš što se nalaze na karti, a klub nema troška.Svako danas ima telefon.Kupac isprinta sebi kartu ili samo na telefonu u vidu slike,pdf nebitno, sa bar kodom provuće telefon ispod skenera za karte, kao i sada što se radi.Svako danas ima internet,svako danas ima telefon pa i mikrovalna ima internet, a moja nana od 80 godina uđe u youtube i nađe zadrugu.Svako danas posjeduje bankovnu karticu i to je postala životna rutina.Hoćeš platu podignuti ideš na bankomat, hoćeš penziju ideš na bankomat.Nije to ko prije 15-20 godina kad si Tito bio sa bankovnom karticom u gradu.Mislim da bi klub trebao barem razmisliti o ovome.Dosta ima prednosti, a nije neka investicija.Klub nam polako liči na pravi evropski klub, a ne na zaostali neki jugoslovenski.Diže se ta ljestvica, šminka se, pa tu su evo i LED paneli za reklamiranje, a sada mislim da je došlo vrijeme da se i u ovome segmentu podigne ljestvica i izbriše jugoslovenska,poslijeratna lopovska era, uh kad se samo sjetim.
Omogucit i taj nacin ali i karte,a mozda samo pustat ranije prodaju karata npr od srijede odma krenut sa prodajom
Almy ispravio gresku

Union jel vas stid?
Mehta jel te strah?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nema to nikakve veze, nemojte sami sebe spuštani na nizak nivo, pa jbt ne igra nam klub u 2. Afganistanskoj ligi i nije naš narod pleme neko, nego brate u srcu Evrope.Ljudi su itekako navikli na nove tehnologije, pogotovo stariji naveo sam ti moju nanu, to bolan mlatara prstima po ekranu:Dconvict35 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 09:47Nazalost jos je rano za to nije kod nas jos narod za to 100%.Celicni je napisao/la: ↑17 avg 2023, 01:35Mislim da bi klub polako trebao prelaziti na sistem prodaje karata i to samo putem interneta.Dodatno bi uštedili u klubu, onda tehnička prednost,ovako svaki put ovisiš kad da ti neko odštampa karte uz to trošak, ovako niti od koga ovisiš i možeš pustiti karte u prodaju kad god hoćeš.Ljepše,modernije, ne gledaš cigalnuk ispred stadiona i ne pružaš ruku između rešetki,ne ulaziš po kafićima.Sponzorima naplatiš što se nalaze na karti, a klub nema troška.Svako danas ima telefon.Kupac isprinta sebi kartu ili samo na telefonu u vidu slike,pdf nebitno, sa bar kodom provuće telefon ispod skenera za karte, kao i sada što se radi.Svako danas ima internet,svako danas ima telefon pa i mikrovalna ima internet, a moja nana od 80 godina uđe u youtube i nađe zadrugu.Svako danas posjeduje bankovnu karticu i to je postala životna rutina.Hoćeš platu podignuti ideš na bankomat, hoćeš penziju ideš na bankomat.Nije to ko prije 15-20 godina kad si Tito bio sa bankovnom karticom u gradu.Mislim da bi klub trebao barem razmisliti o ovome.Dosta ima prednosti, a nije neka investicija.Klub nam polako liči na pravi evropski klub, a ne na zaostali neki jugoslovenski.Diže se ta ljestvica, šminka se, pa tu su evo i LED paneli za reklamiranje, a sada mislim da je došlo vrijeme da se i u ovome segmentu podigne ljestvica i izbriše jugoslovenska,poslijeratna lopovska era, uh kad se samo sjetim.
Omogucit i taj nacin ali i karte,a mozda samo pustat ranije prodaju karata npr od srijede odma krenut sa prodajom

Kad ćeš ako nećeš sad, svakako kaskamo u svemu.
Mjenjaj reklamni pano, ne moze vise sponzora stati na njega

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ehh evo i Almya,idemo dalje sa sponzorima 

Nisi upravu brate, evo u Njemackoj i dan danas imas stampane karte a i ove elektronske sa qr kodom.Celicni je napisao/la: ↑17 avg 2023, 11:01Nema to nikakve veze, nemojte sami sebe spuštani na nizak nivo, pa jbt ne igra nam klub u 2. Afganistanskoj ligi i nije naš narod pleme neko, nego brate u srcu Evrope.Ljudi su itekako navikli na nove tehnologije, pogotovo stariji naveo sam ti moju nanu, to bolan mlatara prstima po ekranu:Dconvict35 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 09:47Nazalost jos je rano za to nije kod nas jos narod za to 100%.Celicni je napisao/la: ↑17 avg 2023, 01:35Mislim da bi klub polako trebao prelaziti na sistem prodaje karata i to samo putem interneta.Dodatno bi uštedili u klubu, onda tehnička prednost,ovako svaki put ovisiš kad da ti neko odštampa karte uz to trošak, ovako niti od koga ovisiš i možeš pustiti karte u prodaju kad god hoćeš.Ljepše,modernije, ne gledaš cigalnuk ispred stadiona i ne pružaš ruku između rešetki,ne ulaziš po kafićima.Sponzorima naplatiš što se nalaze na karti, a klub nema troška.Svako danas ima telefon.Kupac isprinta sebi kartu ili samo na telefonu u vidu slike,pdf nebitno, sa bar kodom provuće telefon ispod skenera za karte, kao i sada što se radi.Svako danas ima internet,svako danas ima telefon pa i mikrovalna ima internet, a moja nana od 80 godina uđe u youtube i nađe zadrugu.Svako danas posjeduje bankovnu karticu i to je postala životna rutina.Hoćeš platu podignuti ideš na bankomat, hoćeš penziju ideš na bankomat.Nije to ko prije 15-20 godina kad si Tito bio sa bankovnom karticom u gradu.Mislim da bi klub trebao barem razmisliti o ovome.Dosta ima prednosti, a nije neka investicija.Klub nam polako liči na pravi evropski klub, a ne na zaostali neki jugoslovenski.Diže se ta ljestvica, šminka se, pa tu su evo i LED paneli za reklamiranje, a sada mislim da je došlo vrijeme da se i u ovome segmentu podigne ljestvica i izbriše jugoslovenska,poslijeratna lopovska era, uh kad se samo sjetim.
Omogucit i taj nacin ali i karte,a mozda samo pustat ranije prodaju karata npr od srijede odma krenut sa prodajom![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
Ma i ja sam mislio da je online prodaja karata nasem narodu bauk, ali kad je Savez odjednom uveo kupovinu na kupikartu, pa bio popunjen stadion, postao sam optimista 
Ali treba ostaviti i fizicku prodaju, cisto da ljudi imaju izbora. Postepeno ce taj nacin isceznuti, pa dok to ne dodje
Jos uvijek se mi borimo da vrstimo ljude na stadion, a to neces postici ako im ne olaksas put. Imas ljudi da ce kad mu jednom izbaci error pri kupovini, rece ma **** i utakmicu ko ce se s ovim zajebavati.
Ide li press sutra?

Ali treba ostaviti i fizicku prodaju, cisto da ljudi imaju izbora. Postepeno ce taj nacin isceznuti, pa dok to ne dodje

Ide li press sutra?
-
- Kontakt:
Nadamo se lijepim vijestima na to su nas navikli iz Upravephillies je napisao/la: ↑17 avg 2023, 11:58Ma i ja sam mislio da je online prodaja karata nasem narodu bauk, ali kad je Savez odjednom uveo kupovinu na kupikartu, pa bio popunjen stadion, postao sam optimista
Ali treba ostaviti i fizicku prodaju, cisto da ljudi imaju izbora. Postepeno ce taj nacin isceznuti, pa dok to ne dodjeJos uvijek se mi borimo da vrstimo ljude na stadion, a to neces postici ako im ne olaksas put. Imas ljudi da ce kad mu jednom izbaci error pri kupovini, rece ma **** i utakmicu ko ce se s ovim zajebavati.
Ide li press sutra?
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Zato i pitam, treba mi malo dopinga ovih dana

Brate bio sam na utakmicama 1. Bundeslige pretežno Schalkea dok je bio u 1. ligi.Kupio kartu online, dobio bar kod isprinto kartu otišao provukao.Prije 4 godine kupio online isto samo došla karta u koverti poštom.Prvo ako govoriš o većim rangovima Bundeslige znaš da je pa nemoguće i online uzeti kartu izuzev one po 100€ i više što ostanu samo, a ne kamoli da imaš negdje kartu kupiti na kiosku znaš li koji bi to cirkus bio pogotovo za velike klubove koji imaju armiju navijača.Još ako si bio znaš da moraš sjedište da izabereš i tu da sjedneš.Isto tako bio i na 4. i 5. ligi tj. Regionalna i Oberliga tu imaš kao kod nas, samo na kiosku kartu kupiš jer tu se karte kreću od 5-6€ do 15€ i ne bude gužve.Bio isto juniore gledao i to moraš da platiš lagano 2€.Tako da to nije sveto slovo.BLN030 je napisao/la: ↑17 avg 2023, 11:23Nisi upravu brate, evo u Njemackoj i dan danas imas stampane karte a i ove elektronske sa qr kodom.Celicni je napisao/la: ↑17 avg 2023, 11:01Nema to nikakve veze, nemojte sami sebe spuštani na nizak nivo, pa jbt ne igra nam klub u 2. Afganistanskoj ligi i nije naš narod pleme neko, nego brate u srcu Evrope.Ljudi su itekako navikli na nove tehnologije, pogotovo stariji naveo sam ti moju nanu, to bolan mlatara prstima po ekranu:D![]()
Pa i ja sam kontao tako nešto.Omogućiti online prodaju, ali i ostaviti fizičku prodaju kod stadiona,ali ukinuti po kafićima.Lagano polako privikavati raju i postepeno ukidati fizičku prodaju.phillies je napisao/la: ↑17 avg 2023, 11:58Ma i ja sam mislio da je online prodaja karata nasem narodu bauk, ali kad je Savez odjednom uveo kupovinu na kupikartu, pa bio popunjen stadion, postao sam optimista
Ali treba ostaviti i fizicku prodaju, cisto da ljudi imaju izbora. Postepeno ce taj nacin isceznuti, pa dok to ne dodjeJos uvijek se mi borimo da vrstimo ljude na stadion, a to neces postici ako im ne olaksas put. Imas ljudi da ce kad mu jednom izbaci error pri kupovini, rece ma **** i utakmicu ko ce se s ovim zajebavati.
Ide li press sutra?

Definitivno u buducnosti kad dodje vrijeme uvesti i taj nacin kupovine karata. Kod nas se mora ostaviti i fizicka prodaja, bez toga nece ici sigurno. Al uvesti oba nacina prodaje, gdje ce se moci jednostavno kod sa mobitela ocitati i to je to. Kada bi kroz odredjen period uspjeli popoloviti prodaju karti tj. pola online-pola fizicka prodaja, bilo bi super. Ljude moramo navikavati, to je jednostavno tako, al sad nasim ljudima nije ni to neki bauk, samo je stvar navike.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Sutra poslije džume će pustiti ulaznice u prodaju 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.