džakailibu je napisao/la:aj svi preko pp da mi odgovorite guzil se sta ?
Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
A ti onda bujrum: skini gace na namoli one balavce iz druge lige i lijevih timova da igraju...garantuj im da ce biti u prvih jedanaest kako rekoste, pa cemo onda tuci Maltu i Luxemburg i ti jadnik neces oplakati, vec ces biti zaodovoljan.Principatus: Da nas tuce Malta i Luxemburg, a da budemo ponosni. Oplakah.
Sto se vise koprcas sve vise upadas. Samo te gledam kako se fatas za svakog divaniju...
.Orao sebi, kada je gladan, ponekad uhvati po malu ovcu. A ovce posto su slabe i nemogu da se brane, sebi izmisle moral i kazu kako su bar moralno jace od orla, jer one nikoga ne jedu, pa su bar tako na nekom polju bolji i ponosniji od ovoga. A orao sebi misli: Nema veze, bitno je da su ovce ukusne
Aha...poznata mi ta prica o ovci i orlu, tamo nekih 90-tih su takodje neki zamislili da su orlovi pa se zaletjeli medju "ovce", ali osim pocetnih uspjeha uglavnom su dobili K od ovce. Po tvojoj racunici ovce su trebale dici noge da bi udobrovoljili orla, ili se ufatiti dzade pa ostaviti stado orlovima a onda srati kako je vaznije pobjedit Maltu nego imati ponos i dostojanstvo.
Da, da...Dzeko, Pjana, Spaha...su "bukvalno inferiorne"I tako su jedni orlovi, a drugi...bukvalno inferiorne, i na to ponosne, ovce.
JOS JEDNOm: svaki igrac koji izrazi zelju da igra za BiH treba dobiti maksimalnu pomoc, ali ono osnovno MORA ON SAM da uradi. Pretpostaviti je da je taj igrac punoljetan i niko osim njega ne moze zavrsiti neke stvari kao sto su pokretanje postupka za dobijanje drzavljanstva (hajde da mu oprostimo tu sramotu da u tim godinama jos nema BiH drzavljanstvo), te zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva ako je eventualno nastupao za druge reprezentacije. Pozvati kandidate, dati im upute...obecati da ce biti tretrani prema zaslugama...to je maksimalno. Ako nece, ako jos nesto traze, izvoljevaju..j im ja m.
- Principatus
- Kontakt:
Dakle od toga sto sam ja napisao nisi razumio ni 1%
, ali si ipak pokusao "interpretisati" na svoj nacin.
Majko mila sa kim se ja uopste upustam u diskusije, pa bar 8 razreda osnovne bi trebali biti nekakav standard.
Majko mila sa kim se ja uopste upustam u diskusije, pa bar 8 razreda osnovne bi trebali biti nekakav standard.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Gori si ti vala, kad raspravljaš s njim. Ja čim sam vidio da je lik uspio iz ove teme i vaše rasprave doći do 90-ih i rata, bi mi sve jasno.Principatus je napisao/la:Dakle od toga sto sam ja napisao nisi razumio ni 1%, ali si ipak pokusao "interpretisati" na svoj nacin.

Evo za Papeta
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Je li taj Zukanović siguran u prvih 11 ? Kakve su nam druge opcije ?
Nekako imam osjećaj da je on kiks-igrač u ovoj našoj odbrani.
Za nadati se da nisam u pravu.
Nekako imam osjećaj da je on kiks-igrač u ovoj našoj odbrani.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 20 mar 2013, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
desna strana nam je slaba karika,vranjes,stevanovic, pa i zahirovicDzonikola je napisao/la:
Evo za PapetaDzeko ili Ibisevic neka odluci on.
Jbg sta da se radi Vranjesa na lijevog beka, ne ide. Mujdza ima dosta utakmica u klubu na lijevom beku.
Samaras igra to lijevo krilo pa eto neka se opet kolje sa Vranjesom
valja mu i pomoci malo po boku..
Samaras igra to lijevo krilo pa eto neka se opet kolje sa Vranjesom
- Principatus
- Kontakt:
E bogami gdje si upravu, upravu si.voltron30 je napisao/la:Gori si ti vala, kad raspravljaš s njim. Ja čim sam vidio da je lik uspio iz ove teme i vaše rasprave doći do 90-ih i rata, bi mi sve jasno.Principatus je napisao/la:Dakle od toga sto sam ja napisao nisi razumio ni 1%, ali si ipak pokusao "interpretisati" na svoj nacin.
Sta ovaj Papetu spominje Kokasinjca... reakcija Papeta:

Bravo Pape nedaj na sebe
a mahnitog lika podapinje i polovnjaka od novinara.

Bravo Pape nedaj na sebe
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kako Pape elegantno odgovori Biliću u vezi Kolašinca 
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta je rekao ?bavarian_bk je napisao/la:Kako Pape elegantno odgovori Biliću u vezi Kolašinca
"Da je Kolasinac uradio sta je trebao da uradi, igrao bi vec u petak".Goalgetter je napisao/la:Sta je rekao ?bavarian_bk je napisao/la:Kako Pape elegantno odgovori Biliću u vezi Kolašinca
Nije izgledao nimalo zadovoljan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Za koju TV ?bavarian_bk je napisao/la:Kako Pape elegantno odgovori Biliću u vezi Kolašinca
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
bavarian_bk
- Kontakt:
FTV .
Valjda je danas bio intervju . Pita ga novinar , u vezi Kolašinca , šta on misli o njemu kao potencijalnom reprezentativcu i Pape odgovori : " Da je uradio ono što je trebao da uradi , već bi u petak bio u sastavu ! "
Valjda je danas bio intervju . Pita ga novinar , u vezi Kolašinca , šta on misli o njemu kao potencijalnom reprezentativcu i Pape odgovori : " Da je uradio ono što je trebao da uradi , već bi u petak bio u sastavu ! "
Imali gdje postavljeno...Link?bavarian_bk je napisao/la:FTV .
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Hvala drug. Valjda je neko snimio.bavarian_bk je napisao/la:FTV .
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ko jel Bilic na odgovor?Cartman je napisao/la:"Da je Kolasinac uradio sta je trebao da uradi, igrao bi vec u petak".Goalgetter je napisao/la:Sta je rekao ?bavarian_bk je napisao/la:Kako Pape elegantno odgovori Biliću u vezi Kolašinca
Nije izgledao nimalo zadovoljan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hajde Pape pobjedi te Grke samo zbog dusmana koji ce stavit 2 na kladionici 
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.