ovo je sustina, ima i onih koje je sramota ovolikog ofirnog namjestanja pa nece zbog toga da idu na tekmeEjnur je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:26Moguce je i to al ja ipak vise mislim da je u pitanju problem u tome sto se raji ne ide na utakmicu kad i prije utakmice znas da ces pobjediti uz pomoc vise sile sto bi se reklo i samim tim gubi se draž.bagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:06Ja sam danas 5 jarana pitao ocemo na Borac, svi su odg, ma dje cu gledat Gošk...to je od pamtivjeka u BL, ljudi ne dolaze zbog Borca nego zbog atraktivnog protivnika...nažalostnema to veze sa politikom ili bilo čim, jednoatavno je tako...
A ponavljam ti Banja Luka je dosta veca od Mostara,a Mostar ima 2 kluba dok Banja Luka samo jedan klub.
Fakat je ovo sramota koja se tesko moze oprati bilo kakvim izgovorima.
Premijer liga BiH - aktuelno
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Bravo Blagajicu kao sto rece publika u Posusju jednom"bit ce zrinjski kura* sampion"
Podrska ceti Gospodina Vinka Marinovica 

Zato im je svirano najvise penala ove sezone, i protivnici najvise kartonirani kad igraju protiv njih. Ali bitnije je faul na sredini za Borac i aut koji nije bio.feniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:29Zrinji je dovoljan jedan poguranac po utakmici. Ostalo da bude 50-50 dobit ce lagano.
S druge strane Borac mora imat konstantno pomoc u yebavanju u zdrav mozak plus vecinom i neku krupnu kradju u svoju korist.
Tu je ta razlika u kvalitetu
-
- Kontakt:
Ovakvo sudjenje da je imala Zvijezda od pocetka lige, kao sto ima Borac. I oni bi se minimalno borili da izbore Evropu. Vjerovatno je i izborili.
Gubi smisao sve ovo. Jasno je to svima. Ukljucujuci i simpatizere Borca.
Gubi smisao sve ovo. Jasno je to svima. Ukljucujuci i simpatizere Borca.
- FKS -
-
- Kontakt:
Puno price oko Borca gdje im se steli faul i sto se ne svira faul gosku, imate ove beusove kujice koje drze komitet i svako kolo imaju barem po jedan penal. obicno se protivnik nacme penalom i lako je onda ugurat. cak peljto sudi penal u posusju koji nije vidio penala a objasnio je u onom studiju gdje su nedim gabela i onaj sudija zasto
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- feniksptica
- Kontakt:
Ne vidis ono najbitnije. Yebete ljude u zdrav mozak od prce minute glupim i bespotrenim stvarima. Neki fauli bezveze se sviraju...ovamo ocigledni ne sviraju a sve na centru bez ikakvog uticaja.RedBlue je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:38Zato im je svirano najvise penala ove sezone, i protivnici najvise kartonirani kad igraju protiv njih. Ali bitnije je faul na sredini za Borac i aut koji nije bio.feniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:29Zrinji je dovoljan jedan poguranac po utakmici. Ostalo da bude 50-50 dobit ce lagano.
S druge strane Borac mora imat konstantno pomoc u yebavanju u zdrav mozak plus vecinom i neku krupnu kradju u svoju korist.
Tu je ta razlika u kvalitetu
Uništavate igru. Kakva takva
Ako vec znate da cete imat pomoc igraj pa se bacaj dok ne svira penal. Ovo sto vi radite je 4x veca sramota nego Zrinja a to znad i ti i ja a i svi u BL.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne upratih danas, jesu ovo i RA ugaseni?
GOŠK je inače poznat kao izuzetno ofanzivna ekipa, igraju otvoren fudbal i daju u prosjeku 2-3 gola po utakmici.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ovo je sramota za sta se daje crveni karton. Kao prvo nije bio faul vec se onaj mali smrad ubacio ispred i pao. Nije vazno ko ce biti sampion al nek to bude fer i korektno a ne da se otvoreno navija za jedan klub. Proslo kolo ne postojeci penal u trecoj minuti a danas ne postojeci crveni takodje u trecoj minuti….Ne kazem da Borac ne zasluzuje titulu al ne na ovakav nacin jer ima dobru ekipu i nek to na terenu opravdaju…..
- TurkishAirlines
Dajte im odmah pehar Drzave Boane i Hercegovine.
Tako se bori za Drzavu.
Tako se bori za Drzavu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Šuti i reci hvala za opstanak.Mana je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:47Ovo je sramota za sta se daje crveni karton. Kao prvo nije bio faul vec se onaj mali smrad ubacio ispred i pao. Nije vazno ko ce biti sampion al nek to bude fer i korektno a ne da se otvoreno navija za jedan klub. Proslo kolo ne postojeci penal u trecoj minuti a danas ne postojeci crveni takodje u trecoj minuti….Ne kazem da Borac ne zasluzuje titulu al ne na ovakav nacin jer ima dobru ekipu i nek to na terenu opravdaju…..
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Faul je bio čist, žuti karton je mjera, crveni karton je čista izmišljotina.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sarajevo ljubavi moja.
Ma vidi ti meni njega što je nervozan,neka bola ohani malo ,prošetaj sutra je novi dan.Jeste da ce i sutra Zrinja biti jedini mostarski šampion ali nema veze,vrijeme liječi sve.opalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:42Puno price oko Borca gdje im se steli faul i sto se ne svira faul gosku, imate ove beusove kujice koje drze komitet i svako kolo imaju barem po jedan penal. obicno se protivnik nacme penalom i lako je onda ugurat. cak peljto sudi penal u posusju koji nije vidio penala a objasnio je u onom studiju gdje su nedim gabela i onaj sudija zasto
Štoviše tiče sudaca tješite se.Mi smo svoje pokazali u Europi a i na ljeto ćemo ako Bog da opet,i tamo imamo svoje suce.
Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
A sto bih bio nervozan. I corava koka zrno nadje pogotovo kad te ekipe podcjene. Jedno je europa gdje niko nista nije rekao, drugo je nasa liga gdje su intervencije vidjene svakom ko pogleda utakmicu. To sto neces da priznas sebi i lazes ostale to je tvoj problem. Volis mjesat babe i zabe.Marko1905 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:53Ma vidi ti meni njega što je nervozan,neka bola ohani malo ,prošetaj sutra je novi dan.Jeste da ce i sutra Zrinja biti jedini mostarski šampion ali nema veze,vrijeme liječi sve.opalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:42Puno price oko Borca gdje im se steli faul i sto se ne svira faul gosku, imate ove beusove kujice koje drze komitet i svako kolo imaju barem po jedan penal. obicno se protivnik nacme penalom i lako je onda ugurat. cak peljto sudi penal u posusju koji nije vidio penala a objasnio je u onom studiju gdje su nedim gabela i onaj sudija zasto
Štoviše tiče sudaca tješite se.Mi smo svoje pokazali u Europi a i na ljeto ćemo ako Bog da opet,i tamo imamo svoje suce.
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 04 maj 2024, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- TurkishAirlines
Hahah, kakav klub takvi i navijaci.AvantiBL je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:46GOŠK je inače poznat kao izuzetno ofanzivna ekipa, igraju otvoren fudbal i daju u prosjeku 2-3 gola po utakmici.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Meni je smijesno sto ovi iz Banja Luke brane nesto neodbranivo.
Pa bilo u koji grad da odes u drzavi ,pa I u bivsim drzavama kad spomenes Borac kao klub, povezuje se Dodik,Vico, savez, sudije I kradje.
Pa bilo u koji grad da odes u drzavi ,pa I u bivsim drzavama kad spomenes Borac kao klub, povezuje se Dodik,Vico, savez, sudije I kradje.
Nemoj zezati. Pa ti si realan bio uvijek.AvantiBL je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:46GOŠK je inače poznat kao izuzetno ofanzivna ekipa, igraju otvoren fudbal i daju u prosjeku 2-3 gola po utakmici.
Nama nije isključen Malekinišić protiv vas, a trebao je biti, penal protiv Sloge nije bio, ali to je za 2 0, penal protiv Posušja i prvi protiv Širokog nije bio i to stoji.
Kaže stručnjak Kaljanac da je bio penal za Sarajevo, ali ne reče ništa o prekršaju nad Nardom i offsideom malo prije.
Problem je što vama sude samo vama lojalni srpski, a to su svi i dobar dio bošnjačkih izdajica. Pomoćnici su priča za sebe. Gori od glavnih.
Vama suci šilje od prve sekunde, ubijaju protivnike. Treneri ne prave taktiku protiv vas, nego upozoravaju igrače da ne prigovaraju sucima, da ne prave nikakve kontakte u 16 i blizu 16. To je razlika.
Sklonili vam se Zvijezda, Široki, Posušje i Sloga...pa sračunaj koliko je to bodova.
Nama Posušje titulu uzelo.
I uz sve to, Zrinjski nikada nikome nije pustio, niti će, kao što ste vi Posušju preklani, pa vam još puštaju, a na nas su ljuti, jer ih dobišmo lani.
Zato vam nema publike.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], supervizor i 18 gostiju.