FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaki derbi na Grbavici Peljto i onaj debil Kaljanac su sudili na našu štetu.
Inače je među sudijama Peljto poznat kao p.cketina najveća.
upravo tako.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑28 mar 2024, 14:25Svaki derbi na Grbavici Peljto i onaj debil Kaljanac su sudili na našu štetu.
Kaljanac je jos gori bio od PeljteSamoDaKazeem je napisao/la: ↑28 mar 2024, 14:25Svaki derbi na Grbavici Peljto i onaj debil Kaljanac su sudili na našu štetu.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Meni mirise na izvlačenje peljte na vrijeme iz cirkusa koji se sprema
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dajte nam var i strane sudije. Zar nije bila priča da ovi naši nisu prošli na testiranju? Kako sude?
🇵🇸
Nek samo sudi Ligu Prvaka, jer se pogubi kad sudi najveći bh derbi pred 10 hiljada ljudi. Ovdje neće bolje biti dok ne počnu stranci da sude + VAR.
+1.kleja je napisao/la: ↑28 mar 2024, 14:33upravo tako.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑28 mar 2024, 14:25Svaki derbi na Grbavici Peljto i onaj debil Kaljanac su sudili na našu štetu.
Balije su spremne na sve samo radi ličnih, sitnosopstvenih interesa. Izdajnici par excellance, za koji nikada nisu izopćeni iz društva. Sreća da je na čuvenoj sjednici SFRJ bio BB, jer da je bio Raif Dizdarević poltron, sada bi bili u Srbiji, nažalost slično stanje je u našem NS, gdje fukare i neznalice, intelektualne NULE , kojima je Travnik i Kobiljača Harvard i Yale, kao što su Durić, Sarajlić, Husić, Čolpa vode Bošnjačku komponentu.
Nema napretka sa takvim osobama.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Nije valjda da nam Evander radi u KJKP RAD?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bas, gdje su prijetnje do danas. Sve je moguce
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Sve su ovo igrice Peljto, pilav, savez.
Mora da FK Sarajevo ima fine materijale koje šalje UEFI dok se stršljenovo gnijezdo ovoliko uzburkao. Moglo bi i zatvora biti.
🇵🇸
Duse drage, u jugi bi tucali kamen na golom otoku.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 mar 2024, 15:13bas, gdje su prijetnje do danas. Sve je moguce
Koliko je istinito ovo da je pričao za sjeckanje?Torino je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:38Drug isti Peljto priča u javnosti da je od 80te sjecko igru za derbi jer je najbolje da završi 0:0, isti priča da Rahmanoviću namjerno nije dosudio. Sam se sebi kriv, a i on se prodo zalizani smrad. Na metar ne vidi penal za nas u BL.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:33Maroon1946 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:28Mogu mislit koliko je bio sretan kad je nkž izjednačio.![]()
Radi ovakvih covjek nece da sudi vise i od ovakvih mu familija dobija prijetnje na drustvenim mrezama.
Poslusaj njegovo gostovanje na podcastu kod Sanela na Sport 1.kenoHZ je napisao/la: ↑28 mar 2024, 15:27Koliko je istinito ovo da je pričao za sjeckanje?Torino je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:38Drug isti Peljto priča u javnosti da je od 80te sjecko igru za derbi jer je najbolje da završi 0:0, isti priča da Rahmanoviću namjerno nije dosudio. Sam se sebi kriv, a i on se prodo zalizani smrad. Na metar ne vidi penal za nas u BL.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:33
![]()
Radi ovakvih covjek nece da sudi vise i od ovakvih mu familija dobija prijetnje na drustvenim mrezama.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
I umjesto pilava stavljen onaj sto je suspendovan u domu zdravlja za nezakonito zaposljavanje, da nece slucajno ko posten tu biti.
Bosna je zemlja glupih ljudi i zemlja savrsena za kriminal i malverzacije.
Ako ce taj covjek dici fudbal u kantonu Sarajevo...
Istina je samo sto masnokosi kazekenoHZ je napisao/la: ↑28 mar 2024, 15:27Koliko je istinito ovo da je pričao za sjeckanje?Torino je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:38Drug isti Peljto priča u javnosti da je od 80te sjecko igru za derbi jer je najbolje da završi 0:0, isti priča da Rahmanoviću namjerno nije dosudio. Sam se sebi kriv, a i on se prodo zalizani smrad. Na metar ne vidi penal za nas u BL.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:33
![]()

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
kenoHZ je napisao/la: ↑28 mar 2024, 15:27Koliko je istinito ovo da je pričao za sjeckanje?Torino je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:38Drug isti Peljto priča u javnosti da je od 80te sjecko igru za derbi jer je najbolje da završi 0:0, isti priča da Rahmanoviću namjerno nije dosudio. Sam se sebi kriv, a i on se prodo zalizani smrad. Na metar ne vidi penal za nas u BL.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:33
![]()
Na 18:00 gledaj.
Imaš i za Rahmana
35:00
🇵🇸