Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Šibe u kataloniju ako nepises ovdje sto si doso. Krivo nam za steeam ali sami smo pali ....nisu duzni upravu su sport sport I tacka.NeshaFCB je napisao/la:Kakav touchdown!
Nego, ne pišem na ovoj temi, ali bih istakao da je previše dječurlije učinilo svoje. Jednostavno poremećn sistem vrijednosti. Oni smatraju da je neko obavezan ispunjavat njihove hirove. Kao da žive u GB, a ne u BiH.
Nemoj da lažeš!MortemHz je napisao/la:Rece frajer koji hladno napisa na temi Sarajeva i to u po bijela dana ''Vi mrzite Srbe''![]()
prosipaj svoju maloumnost negdje drugo, postedi nas ziv i zdrav bio
Pa sto ti onda babo Muhamed godinama glumi Antu da "uđe" u taj isti Aluminiji!?Stone Island je napisao/la:Poskupi li struja Aluminiju ?
Ne izigravaj nevinašce, sam si u nekoliko navrata pokazao svoju "ljubav". Stvari treba nazvati pravim imenom. Da si multikulturalista i liberalista, ne bi mi bio problem tako te oslovit. Pošto nisi....MortemHz je napisao/la:Zasto mislis da su svi ljudi isti kao ti, zatucane seljacine? a neka admin potvrdi lazem li ili ne, onaj koji ti je obrisao post.
Da se bosanskohercegovacki katolici ne bi osjecali majorizovanim.espresso je napisao/la:Pa sto ti onda babo Muhamed godinama glumi Antu da "uđe" u taj isti Aluminiji!?Stone Island je napisao/la:Poskupi li struja Aluminiju ?
Evo ja cu ti iskreno reci. Od 10 navijaca Zrinje 9 ih opce ne razmislja o Velezu niti imaju bilo kakve emocije prema istom. Razlog je taj sto nam Velez de facto nikad i nije bio konkurencija u sportskom smislu i nisu nam zanimljivi niti likujemo nad njihovom sudbinom. Da je kojim slucajem obrnuto tamo bi bio svaki dan dernek nalik onom iz 6. mjeseca 2008. Sto se tice ove parole, pa to je cista zajebancija i sitno podjebavanje. Tog u Mostaru ima i bit ce jos jedan period.Chinaglia je napisao/la:da li bi navijači Zrinjskog voljeli da se Velež ugasi, kakvo je neko generalno mišljenje, baš me zanima
Kakve veze ima za koga je neciji otac navijao? Svi znaju da ovaj sad Velez koji se raspada nema apsolutno nikakve veze sa prijeratnim Velezom. Ti aludiras da samim ti ako je neciji otac navijao za neki klub,svi njegovi potomci bi trebali? Zrinjski je realno sad svjetlosnim godinama ispred Veleza u svakom pogledu,klub je organiziran i raste nezaustavljivo,a veliki dio Mostara,a i stanovnici drugih gradova,cak i drzava ga vole i navijaju za njega. Pozdrav.joker90 je napisao/la:Ja da sam navijac Zrinjskog, nakon onog videa gdje im vođa navijaca odgovara na pitanje za kog mu je stari navijao bih ugasio grupu. Toliko..
E vala ne znam koga mozes ubjediti sa tom pricom da uopste ne razmisljaju o Velezu, pa nije Rudar Prijedor. Bez obzira sto u sportskom smislu nisu konkurentni u zadnjih 5-6 sezona.espresso je napisao/la:Evo ja cu ti iskreno reci. Od 10 navijaca Zrinje 9 ih opce ne razmislja o Velezu niti imaju bilo kakve emocije prema istom. Razlog je taj sto nam Velez de facto nikad i nije bio konkurencija u sportskom smislu i nisu nam zanimljivi niti likujemo nad njihovom sudbinom. Da je kojim slucajem obrnuto tamo bi bio svaki dan dernek nalik onom iz 6. mjeseca 2008. Sto se tice ove parole, pa to je cista zajebancija i sitno podjebavanje. Tog u Mostaru ima i bit ce jos jedan period.Chinaglia je napisao/la:da li bi navijači Zrinjskog voljeli da se Velež ugasi, kakvo je neko generalno mišljenje, baš me zanima
Evo ja ne znam.Ja znam za Velež iz Mostara da postoji od 22-ge.Također znam da je taj isti Velež protjeran sa svog stadiona metodama fašističko-zočinačkih organizacija.Ja znam da su neki neljudi na taj isti stadion izvodili ljude u kolonama i separirali ih za logore i prognonstvo.Znam i to da su ti ljudi mahom navijali za taj Velež.Ja također znam da je rezultat takvog divljanja i iživljavanja nad tim ljudima i klubom trenutno nepodnošljiva situacija za život ne Hrvata u tom gradu. Kao krunski dokaz imaš dva objekta koji su nažalost svjedok urbicida u tom lijepom gradu, dva objekta kojih se svaki normalan vjernik stidi, objekti kavih nema u drugim gradovima naše lijepe BIH, hvala dragom Bogu.Ja bih umro od stida da u mom Sarajevu postave na najveće brdo vjersko obilježje jednog naroda.Vi ste jednostavno prekucali sa divljaštvom i ja u tom smislu kao čovjek i patriota dajem punu podršku i Veležu i tim ljudima koji su ostavljeni od strane politike na milost i nemilost fašističkoj ideologiji.4040deuce je napisao/la:Kakve veze ima za koga je neciji otac navijao? Svi znaju da ovaj sad Velez koji se raspada nema apsolutno nikakve veze sa prijeratnim Velezom. Ti aludiras da samim ti ako je neciji otac navijao za neki klub,svi njegovi potomci bi trebali? Zrinjski je realno sad svjetlosnim godinama ispred Veleza u svakom pogledu,klub je organiziran i raste nezaustavljivo,a veliki dio Mostara,a i stanovnici drugih gradova,cak i drzava ga vole i navijaju za njega. Pozdrav.joker90 je napisao/la:Ja da sam navijac Zrinjskog, nakon onog videa gdje im vođa navijaca odgovara na pitanje za kog mu je stari navijao bih ugasio grupu. Toliko..
Ja navijam za Zrinjski,a ne mrzim Velez i zelim mu sto brzi povratak na staro,ali i dalje kazem da to nije onaj stari Velez,jer ja jednostavno sve te navijace koje ti nabrajas NE VIDIM,njih nema u ovim teskim vremenima,samim tim to nisu pravi navijaci,to su ljudi koji podrzavaju klub samo dok ide. Nedostajat ce mi derbi i rivalitet,to je sve sto mogu reci.Cocaine je napisao/la:Fudbalski Klub Velež Mostar 1922 je jedini pravi mostarski klub i sin jedinac ovog grada. FK Velež Mostar je kroz istoriju dao toliko legendi i heroja. FK Velez nikad niko nije mogao ugasiti niti ce. FK Velez je stil života svakog pravog mostarca i ono što se prenosi s koljena na koljeno kroz mnoge generacije. FK Velez ima najvise navijaca u Mostaru ali i širom naše zemlje od Sarajeva Konjica Doboja Bugojna Vakufa i mnogih drugih gradova. FK Velez ima navijace od Tokia do San Diega i od Norveške do Australije. FK Velež nema neke rezultate zadnjih 20 godina ali je u mnogo navrata u gradove širom zemlje znao slati po hiljadu dvi tri nabrijanih đavola obojenih u crveno što je za neke naučna fantastika i trn u oku sa 300 ili 1000 na proslavi titule. FK Velež jeste trenutno u teškoj situaciji jer nije miljenik politike i preko njega se ne skupljaju predizborni poeni. FK Velež u bilo kakvom stanju bude uvijek ce biti u službi prave raje sa mostarskog asfalta i drugih mjesta na šta cu uvijek biti ponosan. Šta god da se desi iz Mostara FK Velež nikada neće i iz ovoga cemo izaci samo jači. Razumijem dušmanske komentare jer smo mi razlog njihovog postojanja zato pozdrav za sve one kojima je ljubav prema svom klubu jača od mržnje prema drugom. Imam 50 godina i to dolazi iz srca i to se ne može lažirati. Da se ne lažemo par Slobodinih momaka je u zadnje vrijeme pobralo simpatije kod mene i od srca im želim titulu. Na stranu Krleža i taksista. Nisu oni Sloboda. Sloboda su za mene oni sa kojima sam se privatno dopisivao kao i javno na ovom forumu. Neka ljubav prema svom klubu nadvlada mržnju jer našim starim klubovima je to odavno u krvi a nekih dvadesetak godina. Livo vas sve strmkaPa
Ovo za Velez i njegove "navijace"(bez uvrede onim pravim navijacima) iscitaj iz moje replike na komentar Cocaine-a.narodniheroj je napisao/la:Evo ja ne znam.Ja znam za Velež iz Mostara da postoji od 22-ge.Također znam da je taj isti Velež protjeran sa svog stadiona metodama fašističko-zočinačkih organizacija.Ja znam da su neki neljudi na taj isti stadion izvodili ljude u kolonama i separirali ih za logore i prognonstvo.Znam i to da su ti ljudi mahom navijali za taj Velež.Ja također znam da je rezultat takvog divljanja i iživljavanja nad tim ljudima i klubom trenutno nepodnošljiva situacija za život ne Hrvata u tom gradu. Kao krunski dokaz imaš dva objekta koji su nažalost svjedok urbicida u tom lijepom gradu, dva objekta kojih se svaki normalan vjernik stidi, objekti kavih nema u drugim gradovima naše lijepe BIH, hvala dragom Bogu.Ja bih umro od stida da u mom Sarajevu postave na najveće brdo vjersko obilježje jednog naroda.Vi ste jednostavno prekucali sa divljaštvom i ja u tom smislu kao čovjek i patriota dajem punu podršku i Veležu i tim ljudima koji su ostavljeni od strane politike na milost i nemilost fašističkoj ideologiji.4040deuce je napisao/la:Kakve veze ima za koga je neciji otac navijao? Svi znaju da ovaj sad Velez koji se raspada nema apsolutno nikakve veze sa prijeratnim Velezom. Ti aludiras da samim ti ako je neciji otac navijao za neki klub,svi njegovi potomci bi trebali? Zrinjski je realno sad svjetlosnim godinama ispred Veleza u svakom pogledu,klub je organiziran i raste nezaustavljivo,a veliki dio Mostara,a i stanovnici drugih gradova,cak i drzava ga vole i navijaju za njega. Pozdrav.joker90 je napisao/la:Ja da sam navijac Zrinjskog, nakon onog videa gdje im vođa navijaca odgovara na pitanje za kog mu je stari navijao bih ugasio grupu. Toliko..
Izdržirte rođeni, i gore ste preživjeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.