FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ibrakovicu hvala ti za sve. Na kome li ce sad @pilence temeljiti teorije zavjere...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ima li se gdje pogledati press, na bordotv nema.
- PitarBordo
- Kontakt:
Naci ce on vec nekoga, nemoj da sumnjas u to.Bolanos je napisao/la:Ibrakovicu hvala ti za sve. Na kome li ce sad @pilence temeljiti teorije zavjere...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
MCMXLVI je napisao/la:Imali smo bukvalno najjaceg sportskog direktora u drzavi. Dusmani i neprijatelji kluba danas uzivaju, a nikad nisu imali nikakve dokaze ili neku dobru kritiku. Kad ti komsija dodje na temu i cestita za njegovu ostavku, znaj odmah o cemu se radi. Ako je ovo sve zbog Jesica onda razumijem, ako je sve zbog mahale, onda cestitam dusmani uspjeli ste.
Ibrakovic nije trebao da ode
Nakon pregledane pres konferencije, ne izgleda mi realno da je Ibrak napustio poziciju SD zbgo Jesica.
Al eto, neko je zelio da on ode, on je otisao. Nadam se da vise nece biti kazni za klub.
Vcrs jako bitna utakmica, mislim da moramo proci dalje. ABD idemo po dupli krunu.
Jesic
-
Pitaristok
- Kontakt:
ma znam nego neće nešto
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Iskljuci adblock ako ga imas instalianog
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kod mene je AdBlock, ali nije pravio problem, pošto su updateovali flowplayer haman..
Direktan link na Ješićev intervju: http://video.sportsport.ba/files/4510.mp4
Direktan link na Ibrakov dio: http://video.sportsport.ba/files/4509.mp4
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 23 sep 2015, 16:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Saraj'vo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ni meni nije adblock pravio zadnjih dana iako sam ga prije morao iskljuciti ko sviPitarBordo je napisao/la:Kod mene je AdBlock, ali nije pravio problem, pošto su updateovali flowplayer haman..
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Mozemo i moramo. Svejedno sto je pred nama odlicni Zrinjski, za klub kao sto je FKS bi bila sramota da ispadne u 1/16f Kupa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 18 jan 2017, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Bratkovi jel ima neko link za prenos ?
Pasa osvrni se na zadnje 2-3 str. Je li toliko tesko izdvojit minutu vremena? kuknjavabojler je napisao/la:Bratkovi jel ima neko link za prenos ?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Aha Hvala evo cekam onda ovaj momak da postaviuNbx je napisao/la:Pasa osvrni se na zadnje 2-3 str. Je li toliko tesko izdvojit minutu vremena? kuknjavabojler je napisao/la:Bratkovi jel ima neko link za prenos ?
Tesko. Mislim da ispadamo iz kupa, a ja da se pitam ne bi ga nikad ni igrali. Skroz ne bitno takmicenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni najbolja ova teorija zavjere radi Jesica. Nego, dosao, vidio, trijumfovao i otisao, a za sat vam vec nova tekma. Mozete li sta protiv Plemica...
Mozete li meda proiv ove Krupe?
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 23 sep 2015, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nas klub je u 100 puta gorim situacijama i oskudnom sirinom u rosteru uvijek jurisao na duplu krunu. Bilo bi suludo da u ovom ambijentu idemo linijom manjeg otpora i otpisujemo kup. Svaki trofej je bitan.pasica je napisao/la:Tesko. Mislim da ispadamo iz kupa, a ja da se pitam ne bi ga nikad ni igrali. Skroz ne bitno takmicenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni najbolja ova teorija zavjere radi Jesica. Nego, dosao, vidio, trijumfovao i otisao, a za sat vam vec nova tekma. Mozete li sta protiv Plemica...
Monete li meda proiv ove Krupe?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Tesko. Mislim da ispadamo iz kupa, a ja da se pitam ne bi ga nikad ni igrali. Skroz ne bitno takmicenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni najbolja ova teorija zavjere radi Jesica. Nego, dosao, vidio, trijumfovao i otisao, a za sat vam vec nova tekma. Mozete li sta protiv Plemica...
Monete li meda proiv ove Krupe?
Unbx,mislim da se salio da je kup nebitan,jako je bitan jer je pored titule jedino i vazan (priznat)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:pasica je napisao/la:Tesko. Mislim da ispadamo iz kupa, a ja da se pitam ne bi ga nikad ni igrali. Skroz ne bitno takmicenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni najbolja ova teorija zavjere radi Jesica. Nego, dosao, vidio, trijumfovao i otisao, a za sat vam vec nova tekma. Mozete li sta protiv Plemica...
Monete li meda proiv ove Krupe?![]()
Unbx,mislim da se salio da je kup nebitan,jako je bitan jer je pored titule jedino i vazan (priznat)
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.